aracınız 0-700 bandındayda düşük profilli müşterilerle bu sorunları yaşarsınız. |
Araç Satarken Yaşadığım Zulüm ve Sonucu (2. sayfa)

-
-
Tam bir ay önce, 2024 model A3 Advanced + Çift paket iki adet aracımızı satılığa çıkardım. Araçlardan bir tanesi benim diğeri kardeşimindi. Sıfır olarak bayiden aldık 11 ay ve 25000 km civarlarında sattık.
Adettendir diye foruma da yazdım, 2.015.000TL istiyordum tanesine, pazarlık payım en son 1.950.000TL ye kadardı.
Şimdi 2025 modeli 2.3 milyon olan araç için forumdan bir süzme gelip 'O fiyata sıfırı var 1800+-30 a satarsın' demişti. Bayağı da tartışma oldu. Forumda yazan bu ölücünün de araba alım satım ya da herhangi bir durumu da yok, sadece baltalamak için moral düşürmek için yaptığı, işsizlikten gelip foruma yazan bir tip belli ki.
Bu arkadaşa dedim ki hangi bayi 2 milyona A3 veriyorsa söyle iki adet çekeceğim. Biraz mırın kırından sonra bayi ismi verdi. Üşenmedim bayiden fiyat aldım. Gelen teklif 2.35 milyon.
Bu arada otobid araca 1890 verdi. Bu tarz ölücü süzme tipler burada bile bolca bulunurken halkın içindeki tipleri düşünmek bile istemiyorum.
Merak edenler için iki aracı da 1.950 ye tam 15 gün içinde verdim.
-
Biz bugün araç almak için beylikdüzünden Fatihe kadar gittik satıcı 1 saate geliyorm dedi gelmedi
Arkadasım galerici o açacak dükkanı araç içerde girer bakarsınız dedi.
Koskoca aile gittik coluk cocuk aracı bi gördük sagı solu arkası yanı önü heryerinde vuruk göçük var.
Dedim bunlar resimlerde neden yok? Resimlerde vuruk göçük olmayınca bende sorma geregi duymadm resime bakarak gittik sonuçta
Ik mık etti söve söve geri döndük 5 kişi.
Diyecegim o ki araca ilana koyarken vurugun göçüğünü gizleyerek koyanlar varmış öğrenmiş olduk. Siz siz olun sormadan hatta aracın heryerini gösteren detaylı video çekip atmıyorsa boşuna görmeye gitmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 12 Mart 2025; 12:48:51 > -
İnsanlarla uğraşmak daha zor teklif iyiyse azcik zarardan bir şey olmaz 1 ay faizle çıkarırsın.
Zamanın sana kalıyor zirt pırt araba gostericem diye izin alip işle papaz olmazsin Özel sektörde çalışanlar bilir. Hakkın bile olsa ne kadar izin kullanırsan kapıya o kadar yaklaşırsın.
Gerçekten terbiye görmemiş insan demeye bin sahit sadece parası olan mahluklar ile sinir harbi yapmiyorsun.
Almayacak boş muhabbet icin bile arayan bir dolu tipleme yok.
Yalnız Geçen gün ben aracı satacak gibi oldum ve deneme yaptim vavacars öldürdü daha online teklifte hatasız boyasiz çok düşük km 4 yaş araca agir hasar kayıtlı parasını teklif etti. Piyasasını guruptan takip ediyorum 1 m küsüre rahat satılan araca 800 küsür verdi daha gitsek detaylı kırıp 700 e alacak herhalde tam dh ölücüsü insafsız adamlar galerici bile bu fiyatı cekmiyor. Yakıt almaya PO ya bile girmem artık
Arabam tam piyasasini verdi mantıklı geldi. Şimdilik satmaktan vazgeçtim. Satacak olursam tekrar değerlendiririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 12 Mart 2025; 17:29:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bende uğraşmıyorum artık, son 2 aracım trinksat'a gitti. yinede biniciye gitsin diye onlara vermeden önce ilan fiyatını teklif edilen ilk fiyata indirdim ama hala öldürmeye çalışıyorlar...
-
kişisel galericiler kazanacağına kurumsal galericiler kazansın kafasııı aynı yola çıkıyor ama sizin şahıs zenginliği işinize gelmiyor kıskanıyorsunuz
-
Evet, param illa birine gidecekse; Masasında lahmacununu tıkınırken anıra anıra pazarlık yapan, ilkokul mezunu kekolar yerine, bağımsız denetlenen, vergisini ödeyen, mühendise/yazılımcıya/nitelikli insana istihdam sağlayan... kurumsal şirketlere gitsin.
Bu otomobil konusunda da böyle, köylü kurnazı hacı bakkal yerine zincir marketi tercih ederken de böyle, hijyenden temizlikten haberi olmayan esnaf lokantası yerine restoranlara giderken de böyle, çakal küçük esnaf yerine zincir mağazalardan alış veriş yaparken de böyle.
-
Yaklaşık beş yıl önce, ikinci sahibi olduğum, 90 bin km’de, tramer kaydı bulunmayan ve yalnızca şoför kapısında küçük bir rötuş işlemi olan Linea aracımı 100 bin TL’ye satıyordum. Sahibinden ilanını verdim, ancak söz verip gelmeyenler de oldu, 100 bin yazdığım araca 90 bin teklif edenler de… Gelen en yüksek teklif 94-95 bin TL civarındaydı. Ben de şansımı VavaCars’ta denemek istedim. Aracı götürdüm, 97.500 TL teklif ettiler ve hemen satışı gerçekleştirdik.
Aracın temiz ve muadillerine göre uygun fiyatlı olduğunu bildiğim halde, birçok saçma sapan fiyat teklifiyle karşılaştım.
-
Çünkü herkes çok iyi biliyor ki o telefonda 450 teklif eden ''adam'' aracın başına gelip, büyüteçle aracı inceleyip 15 senelik araçta çizik arayacak ve fiyatı düşürmek için motor bitik, yağ yakıyor, lastik eski, akü şöyle, vites topuzu böyle diyecek :)
420 ye veriyorsan ver diyecek seni ayak üstü kandırdığını zannedecek ve sende bu sinir harbiyle yok alma o zaman diyince 'eeeğğ bizim yol parası????' diyecek :)
Yaşadık bunları.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Trinsat 'ın adamı olmadığını yada reklam almadığını nereden bilelim :)))
ahahaha :D Cimer'e yazabilirsiniz hocam
sahibindene bile sarı site derken trinksatı direkt telaffuz etmek şark kurnazlığı. inceyi görmüşsün.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X