Şimdi Ara

Araç Satın Almada Tavsiye ve Sorular (1.16d, V40 gibii araçların yanında SUV de içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yani muhtemelen ama yeni yılda her araca zam geliyor illa ki. 3 serisine de gelecektir diye tahmin ediyorum. Zaten ülkenin durum karışık, ekonominin de ne olacağı belli değil. Ayrıca Passat yerine S60 daha makul geliyor bana.
  • FreudeAmFahren kullanıcısına yanıt
    Hocam o aracın her şeyi mükemmel olsa bile 2.0 ve benzinliyi benim bünyem kaldıramaz ne yazık ki.
  • Tekrar merhaba,

Bugün Honda CR-V ile test sürüşü yaptım. Çekişi vs. güzel 1.6 dizel gayet yeterli oluyor. Kavraması biraz yukarda ama alışılmayacak şey değil sonuçta. İşte düz vites olması dışında rahatsız eden veya eksik bulduğum bir şey yok gibiydi. Idle stop özelliğini çalıştıramadım bir de yokuş kalkış desteğini denemeyi unuttum. Ancak bunun yanında daha donanımlı alma ihtimalimin olduğu QQ var. Ona bakınca üstüne bir de otomatik vites söz konusu. Onu henüz test edemedim, birisi aracı haşat etmiş, servisteymiş.

V40'ın yanında S60'ı da bir denemek istiyorum. Ne dersiniz?

Bir de arkadaşlar bu markaların kaskosu, sigortası ve bakımları, yedek parçaları nasıl olur? En uygunu hangisi olur? Ne kadara gider?

Bir de 1.16'da benzinli mi dizel mi önerirsiniz?
  • Bilgili ve deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Kafam fazla karışık ve araçlar konusunda bilgim yeterince yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgNcR

Bilgili ve deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Kafam fazla karışık ve araçlar konusunda bilgim yeterince yok maalesef.

Yerinizde olsam İkinci el 320d alırım ama temizinden Hem performans hem de konfor ve yol tutuşu üst düzeyde.Qq güzel fakat aşırı pahalı.Almışken en iyisini alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceazr27 -- 12 Ekim 2014; 11:46:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceazr27 C kullanıcısına yanıt
    Açıkçası kafam çok karıştı. Bir yandan da SUV'leri düşününce SUV olduğundan ötürü gelen bir fiyat farkı doğuyor. QQ'da her şey var ama işte o modele o kadar gider mi bilemiyorum. Onun yerine 1.16'nın değeri daha az düşer. 3.20d güzel de vergisi filan biraz fazla gelebilir, bir de fiyatı çok yüksek. 1.16 daha uygun bir seçenek ama 1.16 olursa da dizel mi benzinli mi sorusu oluyor kafamda.
  • mondeoyu bekleyebilirsiniz.Bu yılbaşından sonra yeni focus ve mondeo dizel otomatik ile geliyor.
  • disparity kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir fiyatlandırma söz konusu olur bilmiyorum da bu yıl alacak gibi duruyorum. Şimdi de aklıma 1.16i otomatiğe kaydı, o bana yeter gibi de geliyor ama bilemedim işte.
  • quote:

Nasıl bir fiyatlandırma söz konusu olur bilmiyorum da bu yıl alacak gibi duruyorum. Şimdi de aklıma 1.16i otomatiğe kaydı, o bana yeter gibi de geliyor ama bilemedim işte.

Ne aldınız acaba ?

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Octavia'da karar kılmıştım ama istediğim hibçir çeşit araç geleiblecek gibi değildi. Mart'ı bulacaktı. O yüzden 1.16i'de karar kıldım. Cumartesi teslim alacağım.
  • quote:

Octavia'da karar kılmıştım ama istediğim hibçir çeşit araç geleiblecek gibi değildi. Mart'ı bulacaktı. O yüzden 1.16i'de karar kıldım. Cumartesi teslim alacağım.

Öncelikle hayırlı olsun.

Peki Volvo'dan vazgeçme sebebiniz neydi?

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Şöyle ki Volvo daha dayanıklı vs. olmasına rağmen annem ve babam arkasını basık buldu biraz. Bir de Aralarında 5 bin TL fark vardı. Volvo 200 kg daha ağır çelikten ötürü. Hafızalı koltuğu vs. gibi ek şeyleri var ama BMW bana yetebilecektir diye düşündüm. üstelik satmak istediğimde daha kolay satabilirim diye düşünüyorum.
  • yeni jeep renegadeyi listeye ekleyebılirsiniz 1.4 benzinli 1.6 dizeli var size uygun donanım olarak sınıfına göre gayet dolu bir araç tam bir şehir içi suv olmuş anahtarsız giriş standart yükseklik seviyesi yeterli gibi xenon farlar standart yokuş kalkış desteği var elektronik park freni daha bir çok özellik bence bu araba tam size göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim fikrim baz paket 51000TL verip 1.2TSI Octavia alin. Belli bir sure binin. Sonra da başka paketini alin.

Bu motor az yakıyor ve baz paket de genelde yeterli özelliklere sahip.

Boşu boşuna baska markalara 40.000TL daha harcamayin derim.

• Inque kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ancak 1.16'da karar kıldık. Octavia'ların hepsi içi bej geliyordu istediğimiz şekilde yoktu ve 2015'e kalacaktı gibi şeyler duyduk, o nedenle vazgeçtik maalesef.
  • bence net 1.6dci qq alın
  • Falkee27 kullanıcısına yanıt
    TEşekkürler ancak karar kıldık.
  • quote:

TEşekkürler ancak karar kıldık.

pardon hocam mobildeyim 2. sayfayı okumamışım

• Falkee27 kullanıcısına yanıt
    Sorun değil, sağolun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.