Şimdi Ara

Araç satın almaya çalışan okuma özürlü mezarcılar!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HerkesMemnun

Galerici onlar. Yada hani araç alıp araç satan kahvede boş gezen tipler var ya... Onlardır.

Hocam günahımıza girmeyin bari :))

Bende galericiyim ama 20.000 TL'lik araçlara , biniciler gibi 12 -13.000 TL teklif edemem ayiptir günahtır.

Galerici diye de insanlara dolandırıcı düzenbaz gözüyle bakmıyorlarmı ayar oluyorum.. :))

Yanlış anlama lafım sana değil hocam ama Şu bizim milletimiz " Galericidir , Ölücüdür o , İmkanı yok Galericiye vermem " Demesinin mantığını anlayamıyorum,

Bende ' de 30.000TL'lik araç var binici bana 22.000 TL Teklif ediyor, bunlara ne diyeceğiz peki ? :)

Ama dediğin gibi 3 lira parasiyla 15 liralik araçlara bakan tiplerdir onlar yoksa galerici o kadar öldürüp yerden yerevurmaz kimsenin malını , eskidendi o işler artık herkes arabasının piyasasını biliyor ediyor :)

• siz hangi ülkede yaşıyorsunuz? Sanırım Türkiye'de değil çünkü yazdıklarınız Türkiye'dekilerin birebir zıttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaD_PLay_Boy

quote:

Galerici onlar. Yada hani araç alıp araç satan kahvede boş gezen tipler var ya... Onlardır.

Bende galericiyim ama 20.000 TL'lik araçlara , biniciler gibi 12 -13.000 TL teklif edemem ayiptir günahtır.

Galerici diye de insanlara dolandırıcı düzenbaz gözüyle bakmıyorlarmı ayar oluyorum.. :))

Yanlış anlama lafım sana değil hocam ama Şu bizim milletimiz " Galericidir , Ölücüdür o , İmkanı yok Galericiye vermem " Demesinin mantığını anlayamıyorum,

Bende ' de 30.000TL'lik araç var binici bana 22.000 TL Teklif ediyor, bunlara ne diyeceğiz peki ? :)

Ama dediğin gibi 3 lira parasiyla 15 liralik araçlara bakan tiplerdir onlar yoksa galerici o kadar öldürüp yerden yerevurmaz kimsenin malını , eskidendi o işler artık herkes arabasının piyasasını biliyor ediyor :)

Şu ülkede emlakçı galerici taksici minibüsçü ve sigortacıysan bişey anlatmana gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Millet zamanında Tekirdağ taraflarından bol bol arsa kapatmış herhalde.
    Bana da genelde arsa takas teklifi geliyordu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 22 Mart 2015; 15:23:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrero_

siz hangi ülkede yaşıyorsunuz? Sanırım Türkiye'de değil çünkü yazdıklarınız Türkiye'dekilerin birebir zıttı.

Hayır Türkiye'de yaşıyorum bilhassa İstanbul'da ,

Galerici'nin bir tanesi binici'nin canını yaktığı için'de hepsini aynı kefeye koyamazsın değil mi ?

Tabii ki YAMYAM Galericiler binici insanların canını çok yaktı zamanında km düşürülmüş araç mi satmadılar vade'li araç verip hergün'e ayrı vade farkı mı koymadı herşeyi yaptılar , ama

bu olayları yapanlar ile dürüst ve ekmeğinin peşinde koşan adamları aynı kefeye koymamak lazım ben bunu anlatmaya calıştım hocam.. :)
  • kurunun yanında yaş da yanar. belki siz çok dürüstsünüz ama bilemeyiz. ya sıfır ya da işi gücü yeri adresi belli olan binicilerden almak her zaman tercihim.
  • Boyasiz dusuk kmli aracima ,yazdigimin 4000 lira altini mesaj ile teklif eden şahısa, teklif ettigi fiyatta ayni marka model, felegin cemberinden gecmis arac gonderip, "o fiyata bunu al" dedim, daha da cevap vermedi.. ustelik ilana seceresini yazmama ragmen, okumayip, gozu fiyattan baska bise gormeyenler bunu yapiyor..
    Zaten maximum 1 gunde musteri cikiyor her seferinde, en dusuk km benimki aksi bir durum olsa mezarcilardan aman bulamam..

Millette ar izan olsa, adam gibi teklif yaparlar.. sanki seyyar saatciden cakma saat pazarligi yapiyorsun..

• quote:

kurunun yanında yaş da yanar. belki siz çok dürüstsünüz ama bilemeyiz. ya sıfır ya da işi gücü yeri adresi belli olan binicilerden almak her zaman tercihim.

heh işte nokta atışı yaptın hocam,

Adam galericiyim diyor , pazarlarda araba satıyor dükkan yok vergi yok yer yok aracı aldın ilgilenecek adam yok :))

Dediğin gibi Dükkanı olup yeri yurdu belli olan insanlardan araç almaları herkes için iyi olur ayakçılardan araç almayın , aracı aldiktan sonra karsınızda bi ilginecek sorumlu bi kişi olsun hayirli günler
  • Piyasa ölücü dolu.Senin yazdığın fiyat normal bile olsa bi şekilde aşağıya çekmeye çalışıyorlar.Ama sorun değil fiyat budur der anlamıyorsa kapatırsın.
  • Ölücü diyorum onlara ben bakma sen onlara

• Daha az önce ölücü mesajına mağruz kaldım. 10k altında fiyata verirsen gelip alayım yazmış..
  • quote:

quote:

helal olsun :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanbabacan

Merhaba, aracımı geçen hafta sahibinden.com'a ilana koymuştum. Temizliğine,kazasızlığına ve düşük kilometresine rağmen yine de uygun bir fiyat yazdım. Hatta kredi kartına da 4 taksit imkanı sağlayabiliyorum. İlanda takas yoktur diye belirtmeme ve yazmama rağmen takas var mı diye soran mı dersiniz. Çek ile 80 gün vade isteyen mi dersiniz. Bu sabah da birisi çıkmış mesaj atıyor.Fiyatımın 11.000 lira aşağısında fiyat yazmış üstüne vade farklı almayacakmışım ve 9 taksit yapacakmışım. Ne yapmaya çalışıyor bu insanlar? İstediğim parayı verseler bile bu adamlara satmam asla. Siz neler düşünüyorsunuz bu konuda?

Toplumumuzda maalesef bir zengin görünme zenginliğe özenme durumu var. Kimse olduğu gibi gözükmek, yaşamak istemiyor. Boğazından, giyiminden kısıp arabaya, telefona para yatırıyor. Bunun tek suçlusu o değil, toplum diğer insanlarıda bunu yapmaya zengin gözükmeye mecbur ediyor. Özellikle sıfır bir araç alıp evin önüne getirdiğinizde pencereden çaktırmadan izleyen onlarca göz oluyor. Sadece araba ile de kısıtlı değil....

Arabanın size dışardan bakan bir göz için ciddi etkisi var. Böyle düşünen insanlar otomobil alacakları zaman önce ikinci ele yöneliyor, sonra başlıyor ilan sahiplerine ulaşıp saçma sapan fiyat tekliflerinde bulunmaya.

Dar gelirli insanlarda bile binlerce liralık telefonlar görüyoruz. Yarım milyon kilometreyi devirmiş lüks araçlara para yatıranlar...

Ben böyle düşünüyorum, diğer arkadaşlarda varsa farklı görüşlerini belirtsinler lütfen.

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Normaldir yazana bakmayıp sadece resimlere bakıp arıyo çoğu hasarlı desen altta adam ona bakmıyo arıyo hasar varmı diye soruyo. Ben araç satarken adam ev teklif etti olmıyacak araçlar teklif etti. Adama diyoumki 38.000 lira veren var vermiyorum diyorum adam diyoki bana 36.000 e ver.

aynı şey benim başıma da geldi,, 25.750 yazdım 25 e bırakacaktım, biri 24.5 olur mu dedi olmaz dedim,, sonra üniversite talebesiymiş genç bir çocuk aradı abi 22 ye ver ne olur diye yalvarıyor,,olum 24.5 a vermedim anlamıyonmu dedim bu sefer nolur 23 e ver ben talebeyim param bu kadar diyor hala, çat diye suratına kapattım gerizekalının,o beyinle nasıl üniversite okuyor hayret belkide yalan söyledi belli olmaz
  • quote:

quote:

siz hangi ülkede yaşıyorsunuz? Sanırım Türkiye'de değil çünkü yazdıklarınız Türkiye'dekilerin birebir zıttı.

Hayır Türkiye'de yaşıyorum bilhassa İstanbul'da ,

Galerici'nin bir tanesi binici'nin canını yaktığı için'de hepsini aynı kefeye koyamazsın değil mi ?

Tabii ki YAMYAM Galericiler binici insanların canını çok yaktı zamanında km düşürülmüş araç mi satmadılar vade'li araç verip hergün'e ayrı vade farkı mı koymadı herşeyi yaptılar , ama

bu olayları yapanlar ile dürüst ve ekmeğinin peşinde koşan adamları aynı kefeye koymamak lazım ben bunu anlatmaya calıştım hocam.. :)

kardeşim sen ne üstüne alınıyorsun ki, istisnalar olabilir ama galerici pistir neden pistir çünkü leşcidir, 52 teklif gelen araca 47 ye sayar, para ile alacaksa 45 verir, sırıtarakta ekmek yiyecez der, döt yayarak ekmek yencek cağda değiliz, artık kıcın terleyecek, o yüzden millete mok atarak binici şuydu buyduyu bahane etmen komik duruma sokuyor

• valla bazı köylü kurnazları ederinin 5000 fazlasını yazıyor arayıp ederinin 10 bin altını teklif ediyorum. Çok eğlenceli oluyor
  • erhanbabacan kullanıcısına yanıt
    Şanslarını deniyor al satçı uyaniklar akıllarınca. Herkes enayi bir kendileri akıllı ya. Araba satma işi stresli iş. Allah kolaylık versin.

• Herşeyin bir adabı vardır. Bu tarz işlerde sabırlı olmak lazım. Kolay gelsin.
  • Bu konuyu okuyunca aklıma geçen sene 2009 model a3 alan arkadaşım geldi aracı 33000 aldı iki gün sonra 41000 sahibinden e koymuş yorum sizin benzer bir kaç örneğim var :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohooo bu birşeymi. Ben de aracımı satıyordum. Araca istediğim fiyat 24000 tl elemanın biri aradı dedi ki abi araca talibiz ben bizim bir imam arkadaş var onu yerine arıyorum. Eee dedim? İşte dedi arkadaşın 21000tl si var üstünü size ve ölmüşlerinize yasin okur. Dedim oğlum siz hastamısınız ? 3000TL ye yasin mi olur? Basın gidin adam yalvarıyor telefonda .... Yüzüne kapattım. Ne adamlar var ya dini bile alet ediyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.