Şimdi Ara

Araç satışında plakalı vermek istemiyorum, çözüm var mıdır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
50.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eski sahibi olan kişinin bağlantısına bağlı, yarı fiyatına veriyorlar.
  • SigortaTower kullanıcısına yanıt

Bağlantın varsa istediğin zaman BJK, GS, FB, AKP, CHP plakayı da alabilirsin, konudan tanıdık vasıtasından bahsetmiyoruz ki.

• Konu madem hortlamış:) mevcut aracımı yakın zamanda satıp başka araç almak istiyorum, güncel olarak bu konuyla ilgili bir bilgi,güncel mevzuat vs var mı ? Yoksa yine il dışına mı satmak gerekiyor
  • Takoz Recep kullanıcısına yanıt

Sizin golf ün kasasından ziyade 1.0 tsi motor ve arka süspansiyon ile sıkıntınız olmuş. 1.0 ortalama atmosferik motorlar tarzında güç üreten bir motor. yani 3-4 kişi binip rampada hızlanayım dediğininde istediğini vermeyebilir.

Ayrıca 4 yıl tdi golf kullandıktan sonra arabamı sattığımda öğrendim ki arka süpansiyon olarak bağımsız olan modeller sadece 1.4 ve 1.5 tsi motorlarmış. Gerisi torsiyo imiş. yani 1.0, 1.2 ve tdi ler. e buda yol tutuş ve viraj almalarda baya fark ettiriyor. Alırken yol tutuş hassasiyetiniz varsa 1.5/1.5 tis tercih edebilirsiniz.

Konu bu değil ama zaten golf ün çok mükemmel olmadığı konulardan biri de yol tutuş. geyik testinde 1.5 motor dahi mükemmel değil. ama mükemmellik de şart değil. diğer üst düzey özellikleri yeterli oluyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.