Şimdi Ara

Araç Seçimi-Alfa-Astra-C4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Arkadaşlar valla o kadar kararsızımkı sürekli farklı alternatifler buluyorum ve kafam daha ad karışıyor açıkcası...

Şimdi de Bmw 3.16 Ti compacxt 2002 90000 km civarında bir araç gördüm 1600 motor 115 beygir 2000 modelleri 105 beygir ki benzin konusunda sanırım alfaya gör daha normal seviyedeler...
    Bunların dışında Golf'un yenş kasası 1.6 Fsı com. 2-3 tane göebildim.22 bın cıvarında sorun yok dendi lokal boya sadece olduğu söylendi.O da çok hoşuma gıttı açıkcası.1.6 105 beygir aynı şekilde.Son olarak Mercedes'in A160 ını gördüm.20 bin Tl civarında güzel temizi bulunabiliyor.

Başlığı şimdi değiştirerek...Alfa 147 ( 2004 Model )
    Bmw 3.16 Ti Compact ( 2002 Model )
    Golf 1.6 Fsı Comfort. ( 2004 Model ) yalnız bu aracı 22-23 bin lira cıvarında sadece 2-3 adet bulabıldım ne kadar sorunsuz densede açıkcası fiyatlarının aşagıda olmasından dolayı soru işaretleri oluştu kafamda..
    Mercedes A 160 ( 2001 Model )

Bu araçlar arasından görüşleriniz nelerdir...tşk..

• astra yada c4 sanki azmi yakiyor alfa yaksin yaksin 1 lt fazla yaksin onlardan... 3 yilda 40 bin km yapsaniz.

buda 400 lt demek 3 senede 40 bin kmde 1.300 tl cokmu yani 36 ayda
  •  Araç Seçimi-Alfa-Astra-C4

şu araba alınmamı bea
  • alfanın arkası da çok dar be abi.ne anladım bu işten ben
  • ben eski bir bmw kullanıcısıyım ama farklı sınıf bir bmw sahibiydim şunu rahatlıkla söyleyebilirimki bmw'den aldığın zevki hiç bir araçtan alamazsın ( zevkler ayrıdır tabiki ) yanlız kıyasladığınız araç bmw'nin compact sınıfı bir aracı olduğu için ikinci elde en az alfa kadar sorun yaşarsın... bu aralar bendede bir alfa merakı başladı ve bir tanede 156 buldum alfa kırmızısı renginde ve bu aracı biraz araştırdım... alfaların genelde ülkemiz yolları için gereğinden fazla hassas olduğu yedek parçasının ve servis ücretlerinin pahalı olduğu ve gerçekten yakıtının fazla olduğu söyleniyor... ailemizde daha önceden 2006 astra HB vardı birçok kez deneyim sahibiyim doğal olarak ama inan bmwden aldğım zevki o arabadan alamadım ki bmw 90 modeldi ayrca 2001 3,30 i modelinide yaklaşık 8 ay kadar kullandım ( tabiki kıyaslanamaz bir zevk 3 litre lik bir motor ve BMW sesi :) ) bence C4 gibi bir aracın bu listede hiç işi yok fuzuli yer kaplamasın kafanda... ve son olarak mersedes a 160 gibi komik bir araçtan bahsetmişsin bu listede en azından sınıf olarak yeri yok :)

alfa model olarak sanırım düşündüğün bmw ve mersedes'den hem yedek parça ve servis ücretleri olarak çok daha mantıklı bir seçim olacaktır diye düşünüyorum...

umarım gerçekten istediğin aracın sahibi olursun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

astra yada c4 sanki azmi yakiyor alfa yaksin yaksin 1 lt fazla yaksin onlardan... 3 yilda 40 bin km yapsaniz.

buda 400 lt demek 3 senede 40 bin kmde 1.300 tl cokmu yani 36 ayda

kesinlikle haklısın zaten benzın tuketımını pek sorun etmıyorum sadece bu sınıfta daha az yakan baska bır arac olsa daha ıyı olurdu ama napalım zevkı ıcın ona da deger :)

tşkler..
  • bmw 3 seri 1.6 arkadan çekişli sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatlisevgi -- 8 Ağustos 2009; 12:05:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: süpürman

Araç Seçimi-Alfa-Astra-C4

şu araba alınmamı bea

ben 147 düşünüyorum ama 156 da oldukca cekıcı ve guzel bır araba aralarında fıyat olarak da cok fark yok acıkcası bunu da dusunebılırım..
    tşkler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanhoroz

alfanın arkası da çok dar be abi.ne anladım bu işten ben

evt arkası oldukca darmış ama dedıgım gıbı spor tıpı bı arac ve pek arkasını düşünmüyorum...
    156 da cıddı cıddı dusunmeye basladım aslında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: progress34

ben eski bir bmw kullanıcısıyım ama farklı sınıf bir bmw sahibiydim şunu rahatlıkla söyleyebilirimki bmw'den aldığın zevki hiç bir araçtan alamazsın ( zevkler ayrıdır tabiki ) yanlız kıyasladığınız araç bmw'nin compact sınıfı bir aracı olduğu için ikinci elde en az alfa kadar sorun yaşarsın... bu aralar bendede bir alfa merakı başladı ve bir tanede 156 buldum alfa kırmızısı renginde ve bu aracı biraz araştırdım... alfaların genelde ülkemiz yolları için gereğinden fazla hassas olduğu yedek parçasının ve servis ücretlerinin pahalı olduğu ve gerçekten yakıtının fazla olduğu söyleniyor... ailemizde daha önceden 2006 astra HB vardı birçok kez deneyim sahibiyim doğal olarak ama inan bmwden aldğım zevki o arabadan alamadım ki bmw 90 modeldi ayrca 2001 3,30 i modelinide yaklaşık 8 ay kadar kullandım ( tabiki kıyaslanamaz bir zevk 3 litre lik bir motor ve BMW sesi :) ) bence C4 gibi bir aracın bu listede hiç işi yok fuzuli yer kaplamasın kafanda... ve son olarak mersedes a 160 gibi komik bir araçtan bahsetmişsin bu listede en azından sınıf olarak yeri yok :)

alfa model olarak sanırım düşündüğün bmw ve mersedes'den hem yedek parça ve servis ücretleri olarak çok daha mantıklı bir seçim olacaktır diye düşünüyorum...

umarım gerçekten istediğin aracın sahibi olursun :)

düşüncelerınız ıcın tşk ederım...Evte Bmw ve Mercedes sanırım beni biraz aşar..:) Konfor Klaite ve gösteriş meraklısı olarak onları ıstememek de mümkün değil.Tabı A 160 arka planda kalıyor bu anlamda bayan arabası gorunumunde...
    C4 zaten cok dusunmedım dızel olursa mantıklı gıı duruyor..Arkadsımda c3 dizel var ben hayatımda mazot tuketmeyen bır araba gormedım...Inanmayacaksınız belki ama 20 tl mazotla araç en az 200 kılometre gıdıyorkı buna gözümle şahıt oldum...O yuzden de cıtorenın dızellerıne karsıda bı sempatım olustu..

ancak dedıgım gıbı sadece haftasonları kullanılcak bır arac için cok da benzın dusunmemek lazım keyfını yasayabılecegım bır arac ıstıyorum kı sanırım bu da alfa olacak...147 benım ıcın cok oncelıklı olsa da 156 da dıkkatımı ektı.Ama nedense 156 147 kadar gozume hoş gozukmuyor..

Bu arada servis konusunda Birmot'a gectıkten sonra parcaları ve bakımında cıddı anlamda fıyat değişiklikleri olmuş ki bırcok kısıyle konusmamda parcalarının neredeyse bır ford renault ayarına düştüğünü söyledıler...Abrtıldı mı bılmıyorum ama böyle ise parça konusunda da sorun yaşamayacaz sanırım..:)
    Neyse guzel dıleklerınız ıcın de tşk ederım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armanem -- 8 Ağustos 2009; 12:13:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tatlisevgi

bmw 3 seri 1.6 arkadan çekişli sanırım.

evt arkadan çekişli..
  • Astra derim şahsen.Alman dan şaşma bence.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Alfa logosundaki anlamı öğrendikten sonra altın olsa almam o arabayı.Ger görüşümde ilk logoya kaçıyor gözüm.
  • Logosundaki anlam neymiş biz de öğrenebilir miyiz?
  • üçü arasnda seçimim alfa olmazdı çünkü aracın gösterdiği gibi agresif bir tarzım yok ,c4 de seçmezdim henüz piyasaya oturmadı şüpheyle bakıyorum hala , alman olması piyasada yeri olması macera aramaya uzak olduğum için astra derdim tabi bu benim yorumum
  • arkadaşlar gorusler ıcın tşkler ama logo yada dıger farklı bakıs acılarından olaya bakmamak laızm...sonucta araçların cogu ıthal bu bakısla bakarsak arac kullanmamamız lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanhoroz

Alfa logosundaki anlamı öğrendikten sonra altın olsa almam o arabayı.Ger görüşümde ilk logoya kaçıyor gözüm.

iyi ozaman fransiz aracida alinmaz soykirim yüzünden... almanlar desen zaten bizi sevmez ezelden beri oda alinmaz napsin bulgar rus aracimi alsin ?
  • Alfa 147-156 varken astra C4 ü kaldır at bi kenara...Alfaların yanında onların lafı bile olmaz kimse dönüp bakmaz...Dışarıdan alfayı kötüleyenler içten içe Alfaları sürmek, içinde olmak ister. Sırf kullanmak için araba alıyorsanız direk alfa... Gerisini geçin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetergin35

Alfa 147-156 varken astra C4 ü kaldır at bi kenara...Alfaların yanında onların lafı bile olmaz kimse dönüp bakmaz...Dışarıdan alfayı kötüleyenler içten içe Alfaları sürmek, içinde olmak ister. Sırf kullanmak için araba alıyorsanız direk alfa... Gerisini geçin...

tşkler haklısınız...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.