Arkadaslar merabalar.Ekim ayında arac almak istiyorum tecrube ve bilginizle yardımcı olun lutfen. Kendim ve ailem icin uygun arac arastırıyorum.Onceliklerim icinin yeterince genis olması( uzun yolda rahatsız etmesin ) ve donanımı da yeterli olsun..sis farı,cd changer, elektirikli ve ısıtmalı aynalar ve E.camlar,klima gibi ozellikler ve hatırlamadıgım detaylar. Su anda sadece internetten satılık aracları inceliyorum.Elimde 23 bin ytl ile 26 bin ytl arasında butce var.Tabiki 2. el arac arıyorum ama kilometresi onemli tercihen 100 bin altında arıyorum. Saydıgım ozelliklerde honda accord, opel vectra ,mazda 6, araclarını begeniyorum audi a4 ve bmw 3 16 da mevcut ama fiyatları biraz daha yuksek.Arac ile uzun yol yapmayı planlıyorum. Landrover freelander serisine de baktım ama kilometreleri cok yuksek(benim butceme uygun olanlar genelde 110 bini asmıslar ). Simdi yazdıklarımı toparlayayım biraz. 1.mazda 6 serisi 2.opel vectra 3.honda accord 4.Peugeot 308 ve 407 5.vw golf 6.toyota corolla veya avensis 7.citroen C4 8.Ford focus 9.Ford mondeo bmw 3 16i ve audi a4.
Hangisini oneriyosunuz?
selam öncelikle motor tercihinizide belirtseniz iyi olurdu ve dizelmi benzi mi lpg mi olduğunuda...
motor tercihim 1.6 ile 2.0 arasında, dizel düşünüyorum aslında..
quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
selam öncelikle motor tercihinizide belirtseniz iyi olurdu ve dizelmi benzi mi lpg mi olduğunuda...
Arkadaş, geniş araç istiyorsan bütçeni 4-5.000 daha artır şöyle 3-5 yaş arası az km yapmış bir Avensis al derim ben.
Benzinli diyorsan vectra derim dizelde de mondeo veya 407(yakıt ve performans olarak tatmin edicidir)