Bildirim
araç sorgulamadaki renk2 ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Muhtemelen tavana siyah folyo çektirmiş bunuda ruhsata işletmiştir.Araç ruhsatta çift renk geçiyor. Bende aynısını yapacağım çünki -
quote:
Orijinalden alıntı: husam74
Muhtemelen tavana siyah folyo çektirmiş bunuda ruhsata işletmiştir.Araç ruhsatta çift renk geçiyor. Bende aynısını yapacağım çünki
haklı olabilirsin ama araç komple beyaz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackpeace123 -- 13 Mayıs 2012; 19:09:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: blackpeace123
quote:
Muhtemelen tavana siyah folyo çektirmiş bunuda ruhsata işletmiştir.Araç ruhsatta çift renk geçiyor. Bende aynısını yapacağım çünki
haklı olabilirsin ama araç komple beyaz ?
belki aracın eski sahibi taktırdı ruhsata işletti yeni sahibinin hoşuna gitmedi söktürdü .. en iyisi ara adamı sor
-
quote:
2005 focus almak istiyorum. araç sorgula sayfasında renk1: beyaz renk2: siyah yazıyor.
ilanda boya hatta çizik bile olmadığı yazıyor. acaba renk 2 bilgisi ruhsata yanlış mı yazıldı yada araba komple boyalı mıdır?
ilan sahinibi arasanız direk? -
quote:
Orijinalden alıntı: jack_daniel's
quote:
2005 focus almak istiyorum. araç sorgula sayfasında renk1: beyaz renk2: siyah yazıyor.
ilanda boya hatta çizik bile olmadığı yazıyor. acaba renk 2 bilgisi ruhsata yanlış mı yazıldı yada araba komple boyalı mıdır?
ilan sahinibi arasanız direk?
yarın arayacağım bugun pazar açık değildir galeri. ama haklısınız aramak en doğrusu ben sadece ne olabilir diye merak etmiştim. -
quote:
quote:
ilan sahinibi arasanız direk?
hocam imzanı çaldım kusura bakma keşke kodları isteseydim zor oldu sarı kızmızı renk yazı yazmak ama başardım
-
quote:
hocam imzanı çaldım kusura bakma keşke kodları isteseydim zor oldu sarı kızmızı renk yazı yazmak ama başardım
ne demek
kodunu atardım istesen,hatta atayım kalın olsun -
quote:
quote:
ne demek
kodunu atardım istesen,hatta atayım kalın olsun
yaptım şimdi teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X