Şimdi Ara

Araç Tavsiye (İlk aracım olacak) Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bence r19 enaz sorun çıkarabilecek araç.
    1.8ini ilkkez gördüm.
    kronik olarak hidrolik direksiyon kutusu dayanıksız
    çoğu yaptırmadan kullanır.
  • bence mazda alabilirsiniz. içlerinden en iyisi bence.
  • Ben olsam Marea tercih ederdim. Ama bravolarıda bir araştır derim dostum
  • mazda 323 biraz pahalı gibi geldi
  • Bunların içinden en mantıklısı siena ama bence bikaç bin daha arttırıp temiz bir marea almanız daha uygun olacaktır.
  • Kafam rahat etsin diyorsan mazda al gayet sorunsuz bir araçtır. Ama gencim birazda gösterişim olsun veya olabilsin ilerde bişiler koyarım arabaya dersen bence marea ya da bravalara bak derim ama sonuçta eski fiat araçlarıdır dikkatli ol temizini bulmanda zor olur aldıktan sonra sorun çıkaranıda çoktur.
  • Konu başlığı yanlış olmuş yardım,acil,lütfen gibi sözcükleri kullanmayınız.....

Dipnot:bunu ben mi söylüyorum :D
  • Fiat sinea veya marea aracını öneririm.
  • Konu açamadığım için buraya yazıyorum, yanlış yaptıysak kusura bakmayın artık.

- Üst limit 15.000 TL olan, acemi için, 4 dört kişilik ailenin kullanacağı bir araç bakıyorum. 2-3 sene içerisinde acemiliğimi attıktan sonra satabileceğim bir araç arıyorum.
    - Ailemle birlikte genelde kullanacağım için benim için güvenlik ön planda.
    - Aracı daha çok şehiriçi kullanmayı düşünüyorum. Şehir dışı gideceğim mesafe en fazla gidiş -dönüş 100-150 km ki bu daha en fazla senede 1 veye 2 sefer olur.
    -Acemi olduğum için park etmesi kolay küçük araba tavsiyelerini daha çok bekliyorum.
    - Aracın az yakması tabi ki önemli, aracı daha çok şehir içi kullanıcam. İkametim şehrin biraz tepesinde olduğu için % 60 rampa durumu var 700-800 metre kadar, 1.0 motor yetmez herhalde 1.4 'de fazla gelir gibime geliyor, onun için 1.2 motor şu an ilk aklımda olan.
    - Otomatik vites uygun olur mu, yoksa manuel mi bakim onun kararsızlığı da şu an bende mevcut .

Biraz araştırmam sonucu 2004 veya üstü Corsa ve Polo ilk sıralarda aklimda olan ....yukarıda saydıklarıma uygun başka alt veya üst model araç tavsiyelerini bekliyorum. Veya Corsa Polo'nun hangi model ve özellikte olanı alim.

• 323ler sanayi düşmanı olarak bilinir en sorunsuz arabalardandır
  • ...edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremhan77 -- 10 Eylül 2012; 14:58:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.