Şimdi Ara

Araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Aracımı yenilemek istiyorum ve aşağıda belirteceğim araçlardan ya da onlara benzer olanlardan kullanmış olanlar varsa fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

Aracım;
    2004 model 1.2 16V benzinli Albea 69700 km'de. LPG takılmadı, klima ve hava yastığı mevcut. Boya değişen hasar kaydı vs yok. Her 10bin km'de bakıma sokarız. İlk sahibi öz amcam, sonra biz. İçinde sigara içilmemiş, küfür dahi edilmemiştir smile

Almak istediğim;
    En azından 2012 model
    En fazla 40-50 bin km
    Motor 1.3 - 1.6 arası dizel (benzin ya da LPG istemiyorum.), 90 beygir üzeri (76 beygirlik olanların yakıtı ve çekişi ile ilgili tecrübesi olanların fikirlerini alabilirim.)
    Fiyat 35.000 - 45.000 arası.
    Model: Megane, fluence, citroen-ellysee, clio, 301, linea, sandero-stepway gibi araçlar. (başka tavsiyelerinizi de değerlendirebilirim.)

Sıfır linea için 51.000 lira istediler. Sıfır citroen-ellysee için 55.000 lira dediler. İkisi de en full paket. Renault, Dacia ve Hyundai bayilerine de soracağım. Bu fiyatlara sıfır almak mı mantıklı yoksa yukarıdaki özelliklerde ikinci el mi?

Not: Yukarıda saydığım araçlarla ilgili sürüş tecrübesi olan arkadaşların fikirlerini özellikle rica ederim.

• 0 km stepway alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2013-model-83.000km-de-citroen-c4-1.6-hdi-attraction-216240764/detay

O konsol ne oyle , sanki 80 li yillardan kalma, hic bir gorselligi şıklıği yok ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 9 Eylül 2015; 22:57:22 >
  • C-Elysee'' ye o parayi verecegime Golf alirim

• o paralara c segmenti araç alınır ama 2012 model ve 40.000 km lerde olmaz. Bu durumda B segment araç alırsınız büyük ihtimal. Ben Accent Blue derim. 1.6 Crdi 128 Hp motor hem yakıt hem performans olarak sizi üzmez
  • dün stepway bakmaya gittim. adamlarda gösterecek araba yok. gelen gidiyor diyorlar.

arabanın dikiz aynaları manuel. dizel seçenekte yokuş kalkış yok. direksiyon sabit, ayarlanabilir değil. emniyet kemeri yüksekliği sabit, ayarlanabilir değil.

motor 1.5 dizel 90 bg. deli gibi hız yapan birisi olmadığım için yakıtı çok iyi. dış görünüşü çok hoş. eco mod var. bagaj hacmi 320 litre ama arka koltuklar katlanabiliyor.

çok büyük konforlar peşinde olmayanlar için araç yakıt perforrmans ve fiyat açısından iyiye benziyor. ama gel gör ki reno mais'te müşteriye gösterilecek araç bile yok. sıfır km navigasyon dahil fiyatı 49.900. dizel symbol fiyatlarının 55-56 dan başladığını düşünürseniz fiyatı da çok iyi. bunun yerine 3-4 yaşında ikinci el başka bir dizel araç almak mı daha mantıklıdır daha karar veremedim.
  • Ben o paraya ikinci el C sınıfı bir araç almanızı tavsiye ederim.
    Albeayı satıp tekrar aynı sınıfta bir araç almak bana pek mantıklı gelmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.