Şimdi Ara

Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu yaz kredi çekerek bir arabamı değiştirmeyi düşünüyorum...aşağıdaki linkteki arabanın sahibiyle dun gorustum arabayı kullandım cok hosuma gitti..Daha önce hep reno ( megane,clio) kullandıgım için biraz tereddütlerim var..

Sizce nasıl bir bakıp yorumlarınızı paylaşabilir misiniz? Fiyat bana çok makul geldi...sahibide gerçekten arabaya çok temiz bakmış direkt anlaşılıyor..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-corolla-otomatik-vites-50527795/detay/

• resme bakılarak hiçbir aracın durumu belli olmaz..
    yerinde incelemeniz-baktırmanız gerekir..
    benzinli otomatik vites araç fazla yakar ama toyota motor konusunda oldukça sağlam..
  • dün bizzat arabayı cıplak gozle gordum ve kullandım...motoru saat gibiydi..ama toyota nedense beni korkutuyor kararsız kaldım...daha once hıc japon arabam olmadı cunkiii..
  • hocam toyota, hondadan kormayacaksın seni hic bir zman ne sıkıntıya sokar nede üzer. saglam ve kaliteli arabalar.
    lakin tüm arabalar icin gecerli gecmişin bilmediğinden her noktasına ayrı ayrı bakıtman gerekir. expertize sokarsan aracı nerde nevar ne yok bilirsin.

bu arac icin bence kmsinden dolayı kaybediyor. saat gibi tıkırında calısır ona birsey demiyorum 200bin km ayak bastıgında bunu siz yansıtırmı onu düsünmek lazım. 8 yasında bir araba icin bence cok fazla. sene 15.000km yapsa 120.000 eder. bu araba 30.000km fazla 30bin km demek 2 bakım dmek. peki bu 2 bakımda günü gününe yapıldımı. bilmezsin... ager bu aracı alırsanız seneye agırbakıma gircek 180 bin kmde ki olan aracın agır bakımı serviste yaptırısanız 1500tlden asagı degildir.

aracın zevkine dogmadan seneye bakım yaptırcaksınız, sıradan bakımda degil agır bakım masraflı bir bakım. oraya agır bakım ihtiyacı yok denmiş ama 20.000km sonra agırbakıma gircek dogal olarak agır bakıma ihtiyacı yok denmiş....

aracın genel kaporta durumu ,yürüyeni sorunsuz ve kmsi ile aynanmamışsa, benim icin agır bakım önemli degil derseniz üstüne üstük ileride satarken kaç bin km oldugunu hesaplarsanız alın derim...

bu arac sizinle beraber 200.000kmden asagı olmaz zaten... otomatik vites zaten cok yakıyor arabada lpg yok tamamen cebinize zarar.

bütcenizi bilemem ama daha iyi araba alırsınız bu paraya.... daha iyi arabanın fiyatı yüksek olur ama ileriyi düsündüğümüzden bize dönüşünün olacagı kanısındayımm..

bunlar benim düsüncelerim , aracı sanki ben alıyormuşcasına yazdım. benim düşüncelerim size uymaz o ayrı bir mesele..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.