quote:Orijinalden alıntı: egemay Neye karar verdin,napıcaksın? Merhabalar, herkese teşekkürler. Burdaki önerilere dayanarak civic,jetta veya skoda superb arasından bir seçim yapmayı düşünüyorum. Qhasqai de otomatik vites olsa kanım çok ısınmıştı ona ama ...Şu an civic 'in olasılığı fazla. Ama tabi gidiğ bu modellerde test sürüşü imkanı yapma imkanımız olanlarda test etmek istiyoruz. Bakalım hayırlısı olur inşallah.
quote:Orijinalden alıntı: KinGPiN20 quote:Orijinalden alıntı: egemay Neye karar verdin,napıcaksın? Merhabalar, herkese teşekkürler. Burdaki önerilere dayanarak civic,jetta veya skoda superb arasından bir seçim yapmayı düşünüyorum. Qhasqai de otomatik vites olsa kanım çok ısınmıştı ona ama ...Şu an civic 'in olasılığı fazla. Ama tabi gidiğ bu modellerde test sürüşü imkanı yapma imkanımız olanlarda test etmek istiyoruz. Bakalım hayırlısı olur inşallah. Bence bu seçenklerden yani civic,jetta veya superb arasında en iyi tercih superb olur
quote:Orijinalden alıntı: PulpFictioN Kesinlikle SuperB almanız kanısındayım.1.4 125 hp ile harika çalışıyor.Üstelik geniş ve konforlu. kesinlikle katılıyorum
arkadaşım tek kelime ile corolla.90 senesinden beri mercedes arabası olan akrabamız 2005 e200 ünü satıp corolla aldı.var mı başka izahata