Şimdi Ara

araç tavsiyesi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 14000-16000 arası bi araç almayı düşünüyorum malum araçlar uçmuş 3-4 aydır.şehiriçi kullanaıcam ama yıllık iznlerde de 1000 km yol var uzun yoluda düşünerek bi araç arıyorum.hundai hariç neler olabilir önerileriniz.şimdiden tşklr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sancaktar42 -- 13 Mart 2012; 13:46:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sancaktar42

arkadaşlar 14000-16000 arası bi araç almayı düşünüyorum malum araçlar uçmuş 3-4 aydır.şehiriçi kullanaıcam ama yıllık iznlerde de 1000 km yol var uzun yoluda düşünerek bi araç arıyorum.hundai hariç neler olabilir önerileriniz.şimdiden tşklr

fiat marea
  • quote:

Orijinalden alıntı: dietherbohlen

quote:

arkadaşlar 14000-16000 arası bi araç almayı düşünüyorum malum araçlar uçmuş 3-4 aydır.şehiriçi kullanaıcam ama yıllık iznlerde de 1000 km yol var uzun yoluda düşünerek bi araç arıyorum.hundai hariç neler olabilir önerileriniz.şimdiden tşklr

fiat marea

başka neler olabilir marea düşündüm ama biraz tereddütlerim var..içime sinmiyor yani
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dietherbohlen

quote:

fiat marea

başka neler olabilir marea düşündüm ama biraz tereddütlerim var..içime sinmiyor yani

http://forum.donanimhaber.com/m_58352021/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58352021

şu konu incelemeye değer

• Toyota carina,corolla
    Opel Vectra B Kasaları
    Opel Astra GLS
    Renault Megane 1.6 16V
    Senin bütcene uygun olabilecek araçlar listenin hepsi hem uzun yol hemde şehir içi kullanışlı olur.
    Vectra ve Carina uzun yolda çok konforlu ve performanslıdırlar 2.0 motora sahipler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmrcnk -- 17 Mart 2012; 11:42:02 >
  • Nissan primera yıda listeye ekleyebilirz 2.0'nı o kasaya 1.6 yetmiyor bence
  • valla aynı soruyu ben de sormak isterim :) ben de şu aralar deli gibi araba arıyorum hangi arabaya yoğunlaşsam olumsuz yaklaşımlar duyuyorum(piyasası olmaması,çok yakması,kalitesiz oluşu gibi) hundai hariç demişsin ama niye ben bu aralar hundai düşünmeye başladım bu paraya anca o kadar :) Adanada araba fiyatları uçmuş arkadas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Araba Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.