Şimdi Ara

Araç Tavsiyesi... (Yardım Lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 haftadır deli gibi araç bakıyorum ama tam anlamıyla ne alacağıma karar veremedim, sizlerinde fikirlerini almak istedim.

Öncelikle bütçe 45.000 - 50.000 tl gibi duruyor. Benzinli olacak çünkü yılda en fazla 15.000 km fln yaparım. Kesinlikle otomatik vites olsun istiyorum malum istanbul trafiği :) çok performans tutkunu değilim...

Aklımda olanlar iste 2010-2012opel astra yada 2009 scirocco sizlerinde tavsiyesiyle umarım yeni fikirler edinebilirim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence alırken satışınıda düşünmek lazım.eski bir golf kullanıcısı olarak golf tsi dsg tavsiye ederim kesinlikle.mümkünse 2+2 yıl garantili olanını ve servis bakımlısını bulun ama. Dsg sorunlu bir araç sizi hayattan soğutur,o kadar yani...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczaci20

Bence alırken satışınıda düşünmek lazım.eski bir golf kullanıcısı olarak golf tsi dsg tavsiye ederim kesinlikle.mümkünse 2+2 yıl garantili olanını ve servis bakımlısını bulun ama. Dsg sorunlu bir araç sizi hayattan soğutur,o kadar yani...

Nedense hiç düşünmemiş ve araştırmamıştım. Şimdi bir ilana baktım da, bu son kasa mıdır ? Belirttiğiniz araçlar bunlar mıdır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2011-model-otomatik-vites-1.4-tsi-73000-km-orjinal-servis-bakiml-176924542/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-satilik-2010-mavi-golf-1.4-tsi-tipronik-servis-garantili-177135245/detay

Yardımlarınız için teşekür ederim

• arkadaşlar max 60.000 tl bütçeye uygun dizel, sıfır ve geniş aile aracı önerileriniz nelerdir kafamız çok karışık yardım edermisiniz
  • Karar vermekte zorlanıyorsanız büyük ihtimalle aklınızla, kalbiniz arasında sıkışmış durumdasınızdır.

Bu konuda olan biri aklının sesini dinlemeli.

Benim tavsiyem siz de aklınızın sesini dinleyin. Az yakan, 2.eli iyi, piyasada bol olan bir araç alın.
  • forumu kullanıcısına yanıt
    peki sizin 2.elde iyi olan araç önerileriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06omer06 -- 30 Ağustos 2014; 15:26:00 >
  • ancak bu araç benzinli yakıtı iyimidir?
  • seat leon 1.6 motor dizel iyimi yani aile aracı olarak kullanabilirmiyiz 5 kişiyiz çünkü
    ayrıca araç manuel vites olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06omer06 -- 30 Ağustos 2014; 17:00:41 >
  • 2.el de iyi olan ve sizin bütçenize uygun araçlar, focus, golf, jetta, corolla, astra gibi araçlar. Yakıt ta önemliyse ve aracı çok kullanıyorsanız dizellerine bakın.
  • forumu kullanıcısına yanıt
    yorumunuz için teşekkür ederim aydınlatıcı bir yorum fakat size bir şey sormak istiyorum yeni clio 4 station wagon sizce nasıl alınabilir mi?
  • furtega F kullanıcısına yanıt
    Son kasa değildir.

Son kasa Golf 7 dir.

Ama bu ilandaki Golf6.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.