Şimdi Ara

Arac Tercihi (Mustang alindi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
3.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bırak arabayı oraya nasıl taşındın ? Kaç para lazım ne lazım konuşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A32C66F35 -- 15 Ekim 2015; 19:15:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CThirty kullanıcısına yanıt
    Selam,
    Mustang sıfır 21-22k gibi birşey. Geçen forumda dolanırken şöyle bir konuda denk geldim dikkatimi çekti. Bmw 32x cabrio 2100'e mal etmiş eleman:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=110611567

Ben de yılbaşında abdye çalışmaya gidiyorum. Eşim için Rav4, kendim için corvette ya da charger düşünüyorum. Bi kışını göreyim de karar vereceğim.

• çarçır, okunuşu güzel ama tipi çok kaba mastang derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klakson123

Bırak arabayı oraya nasıl taşındın ? Kaç para lazım ne lazım konuşş
    :P

Ben para harcamadim gelmek icin. Calismak lazim
  • ABD'de eyaletten eyalete değişmekle birlikte, Yakıt fiyatları Galonu 3 doları geçti. Kısaca benzinin litresi 3TL üzerinde olan eyaletler var.

Yeni taşındı iseniz, belki farkında değilsinizdir, bunları da göz önünde bulundurup arabanızı alın diye yazıyorum. Mesafeler orada uzun biliyorsunuz. Sizin gündelik hayatınızda kaç km araba kullandığınızı bilmiyorum. Yılda kaç km kullanacağınızı iyi tahminleyin. Eğer çok ise, belki de daha az yakan bir araba tercih etmeli.

Amerikan arabaları, alınca da göreceksiniz, alıştığımız rahatın ve teknolojinin çok gerisinde arabalar. Bu hem çok güzel, hem kötü. Almayın demiyorum. Gitmişsiniz oraya, yakıt sizin için problem olmayacaksa mutlaka en az bir kere alın. Tadına varın. Muhtemelen çok sevseniz de, bir daha Amerikan almazsınız. Büyük bir aşk lazım onun için. Genelde eksileri artılarından fazladır bu arabaların. Ancak alın.

Son olarak, yakıt fiyatlarında düşme beklenmiyor. Bu, bu tarz arabaların özellikle yaşını aldıktan sonra, değerinin iyice düşmesine sebep olabilir. Zaten ikinci el alıyorsunuz. Ölü fiyatına aldığınızdan emin olun. Bu arabalar orada çok değer kaybeder. Japonlar ikinci elde az değer kaybeder. Dolayısı ile sıfır fiyatı ile karşılaştırın. İyice öldürün. Siz satarken edeceğiniz zararı minimize edin.

Bu iki araç arasında kesinlikle Charger.

• insanlik ölmüş büle konu acilirmi el insaf.

10-12 silindirli bisey al gec.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Amerikan forumlarina sorsan daha mantıklı değil mi çünkü trde kimse amerikan kulusturlerine o kadar para vermez.

Burdakiler bir garip o yuzden buraya sormak istedim. Ornegin ayni temizlikte Honda Accord, Mustangle ayni fiyatta. Hatta biraz doluysa daha pahali. Mustang v6 305 olan modelini cok adamm yerine koymuyolar mesela. Mustang v8 olmadikca bi olayi yok gibi dusunenlerde cok fazla var. Ben hala bizim kafadayim.

Bizim kafadaysan sana bir alman yakışır

Jetta 1.2 TSI

• Bu ikisi arasindan charger. Bir firsatiniz olursa test surusu yapin. Charger hem cok konforlu genis bir araba yani zamanda da sportif.
    Boyutlarina bakarsnaiz Bmw 5 serisi ve A6dan bile daha buyuk bir arac.

3.6 V6 bakiyorsaniz 8 ileri Zfdir. 3.6 ve 8 ileri hem performansli hem de nispeten az yakan bir konfigurasyon. (ha ulkemizde 1.6lara gore degil tabii 300 hp civarindaki araclara gore)

Edit: Manuel alirsan ya degerinin cok altina galeriye verirsin ya da bir kac ay ugrasirsin. 8 ileri Zf gibi herkesin begenisini kazanan bir otomatik dururken de manual almaya degmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 5 Ekim 2015; 19:21:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

ABD'de eyaletten eyalete değişmekle birlikte, Yakıt fiyatları Galonu 3 doları geçti. Kısaca benzinin litresi 3TL üzerinde olan eyaletler var.

Yeni taşındı iseniz, belki farkında değilsinizdir, bunları da göz önünde bulundurup arabanızı alın diye yazıyorum. Mesafeler orada uzun biliyorsunuz. Sizin gündelik hayatınızda kaç km araba kullandığınızı bilmiyorum. Yılda kaç km kullanacağınızı iyi tahminleyin. Eğer çok ise, belki de daha az yakan bir araba tercih etmeli.

Amerikan arabaları, alınca da göreceksiniz, alıştığımız rahatın ve teknolojinin çok gerisinde arabalar. Bu hem çok güzel, hem kötü. Almayın demiyorum. Gitmişsiniz oraya, yakıt sizin için problem olmayacaksa mutlaka en az bir kere alın. Tadına varın. Muhtemelen çok sevseniz de, bir daha Amerikan almazsınız. Büyük bir aşk lazım onun için. Genelde eksileri artılarından fazladır bu arabaların. Ancak alın.

Son olarak, yakıt fiyatlarında düşme beklenmiyor. Bu, bu tarz arabaların özellikle yaşını aldıktan sonra, değerinin iyice düşmesine sebep olabilir. Zaten ikinci el alıyorsunuz. Ölü fiyatına aldığınızdan emin olun. Bu arabalar orada çok değer kaybeder. Japonlar ikinci elde az değer kaybeder. Dolayısı ile sıfır fiyatı ile karşılaştırın. İyice öldürün. Siz satarken edeceğiniz zararı minimize edin.

Bu iki araç arasında kesinlikle Charger.

Hocam 3u gecti demek yerine 3un altina indi desek daha dogru olur.
    Su an benzin fiyatlari son 8-9 yilin en dusuk seviyesinde. Son 1 kac yil 4 dolar seviyesinde seyrediyordu. Simdi bir cok yerde 2.5 civarinda. Arada 3 e yakalasan yerler vardir ama eskiden oralar 4 un bile ustundeydi.

Ha 2.5 cok mu ucuz 15 yil oncesine gore cok ucuz degil ama 5 yil oncesine gore cok ucuz.

Bu arada dusus beklenmiyor ama artis da beklenmiyor. Bir sure 3un altinda seyredegi ongoruluyor.

bir de su var turbolu Avrupa araba alirsaniz premium benzin kullanmaniz gerekir O da galon basina 40-50 cent fazla para odemek demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 5 Ekim 2015; 19:30:19 >

• CThirty kullanıcısına yanıt
    Tahmin ettiğim gibi 2-3 yıl önce dil eğitimi için arkadaşım yaklaşık 1 yıl kalmıştı.Ailesi Türkiye'den para gönderip ABD de adam bakacak durumda değildi hatta yapma etme diye söylene söylene dilimizde tüy bitti.Haftada 20 saat eğitim alıyordu öğleden sonra 4 ile gece 12 arası bir barda çalışmaya başladı 2 ay sonra farklı bir yere geçti hatta okulunu da değiştirdi normalde 6 ay kalması gerekiyordu 1 yıla tamamladı.Bana anlattığı saat başına para aldığıydı oda aylık 1500 dolara filan geliyormuş.İşin özü gelir ile alım gücü olması gerektiği gibi.

Araba tercihi olarak ben Charger öneririm.Binip sürdüm mü ? Hayır ama kağıt üzerinde daha mantıklı duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Bizim burada clio ya verdiğimiz parayla abd de bunlar alınıyor.Yadirgayacak yada laf sokacak bir durum yok.Illa laf sokacaksan pasalarimiza sok %175 otv üstüne kdv onun üstüne opsiyon alirsan ödediğin ek vergiler nereye gidiyormuş onun hesabini sor.

Abd de 20-30 bin dolara bizim anca oyunlarda gördüğümüz araçlar alınıyor arkadasin da takribi geliri 1500 -2000 dolar civaridir en kötü hesapla işte dengeyi.

hocam iyi güzel diyosun da.. vergilerin kalktigini dusun 100 bin tl lik arac 50 bin tl ye dustu diyelim ( rakamlar gerceklik belirtmemekte salliyorum rakamlari ) adam 100bin tl vermis almis ben aynk arabayi 50 bin tl ye alacagim.milyonlarca insan var bu sekilde arac alan.ee bunlar aracini satmak istediginde kaca satacak ? :)100bine aldigin arac oldumu 40 bin.ustelik adam almis bir yil gecmeden 60bin tl zarar.yakarlar bu ülkeyi hocam yakarlar :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhn2355

Gelirim çok yüksek değil mustang e ucu ucuna param yetiyordan sonrasını okumadım.

Usada sıfır km mustang 23000 dolar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cruel53 kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede hiç bir vergi kalkmaz gecici olarak gelen vergiler bile devletin ana gelir kaynağı oldu.Neyse bu başka bir mesele ama sence şu mantıklı mı gerçek rakamlar ile;

0 olarak ABD de 25.000 dolara satılan araba Türkiye'de 1600 cc üzeri ise %175 ötv + %18 kdv ile satılıyor.Adalet bu mu şimdi ? Bizim devletin aldığı vergiyi aracı yapan firma bedel olarak almıyor.
  • Amerika'da kiraladığım mustang ve camarodan sonra tercihim camaroydu taki chargera binene kadar kısacası v8 olmayan mustang kıyas kabul etmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 0 Mustang tercih ederdim.Sıkılınca uçurumdan aşağı yuvarlar yenisini alırsın.Nasıl olsa arabalar bedavadan biraz pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Bu ikisi arasindan charger. Bir firsatiniz olursa test surusu yapin. Charger hem cok konforlu genis bir araba yani zamanda da sportif.

3.6 V6 bakiyorsaniz 8 ileri Zfdir. 3.6 ve 8 ileri hem performansli hem de nispeten az yakan bir konfigurasyon. (ha ulkemizde 1.6lara gore degil tabii 300 hp civarindaki araclara gore)

Edit: Manuel alirsan ya degerinin cok altina galeriye verirsin ya da bir kac ay ugrasirsin. 8 ileri Zf gibi herkesin begenisini kazanan bir otomatik dururken de manual almaya degmez.

Kullanıcı adı tavsiye uyumu...

Konu sahibi arkadaşa tavsiyem aşağıdaki motor hangi araçtaysa onu al...

Arac Tercihi (Mustang alindi)

• Arabayi bosverin beni alsaniza yaniniza . Sevap islemis olursunuz hem

Ben 5-10 bin dolar ile gelirim yaniniza bana oturma is guc izni falan alin oda kahvalti yeter bana

Vicdanlara sesleniyorum yapin bir iyilik . Makam soforu de olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 5 Ekim 2015; 21:15:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

quote:

Bu ikisi arasindan charger. Bir firsatiniz olursa test surusu yapin. Charger hem cok konforlu genis bir araba yani zamanda da sportif.

Kullanıcı adı tavsiye uyumu...

Konu sahibi arkadaşa tavsiyem aşağıdaki motor hangi araçtaysa onu al...

Arac Tercihi (Mustang alindi)

Hocam seceneklerde Hemi varsa zaten gerisine dusunmeye gerek yok. Tadini aldiktan sonra birakmazi zor oluyor.
    Ama ben Mustangle ayni fiyat dedigi icin V6 Chargerdan bahsettigini dusunuyorum.

• fiyatını filan bilmem ama camaro yada challenger fiyat aralığınıza giriyorsa bence bu ikisinden birini alın bana göre daha saf kan ABD araçları gibi duruyor
  • quote:

2013 model tum charger lar 8 ileri zf sanzuman mi? Arac sahibine mail attim ancak henuz donus alamadim. Eger zf sanzimansa benim icin charger kesinlikle one cikar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.