Merhaba uzun zamandır araç değiştirilecek diye bayi bayi geziyorduk çok kararlar değişti C sınıfı D sınıfı crossover arasında. bu aralar arayışlarımız yoğunlaştı.
önce Honda crv dtec için çok umutluydum ama beklemediğim Bi fiyattan giriş yaptı vazgeçtik.
C max çok istedik (şimdiki araç 2004 c max) yılbaşından sonra fiyatları çok yükseldi 80 000 barajını aştı o paraya d sınıfı alınır dedim.
focusun bagaj küçük aile seyehatimizi karşılamaz dedik.
qhasqai yüksek fiyattan giriş yaptı
508 çok pahalı
yeti ye tip açısından ısınamıyorum hiç
Peugeot 308 citroen de baktık ama annem değer kaybetmesini çok istemedi sonuç olarak passat golf ve superb kaldı. 2014ler pahalı olduğundan 2013 stoğu aradığımızdan golf elendi passat elendi. Elimizde superb kaldı..
son arayışlarda annem Hyundai ix35 i de çok beğendi 67000 elite manuel fiyat aldık(isteyene bayiinin yerini söylerim) yıllık 10 000 km yapsakta annem psikolojik etki istemedi benzin alırken ve superbd karar kıldık.
Dsg istemediğimizden bu akşam Turkiyedeki tüm bayileri arayı Bi tane 2013 dizel manuel elegance prestij paket bulduk ve 82000 fiyat aldık kapora yolladık. Arabayı annemle ortak kullanıcaz.
sizce kararımız nasıl veya eleştirilcek yanlış ne var? Arabaları iyi tanırım almicak olsam da her zaman araştırırım piyasayı gözden kaçırmış olabilceğim bir şey var mı? Kavga çıksın veya konu sapsın istemiyorum teşekkürler
çok dogru bir tercih yapmışsınız, allah kaza bela vermesin hayırlı ugurlu olsun ;)
Hayırlı olsun, güzel tercih.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme