Şimdi Ara

Araç tercihi:sanırım superb (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: siklopentan

Merhaba
    uzun zamandır araç değiştirilecek diye bayi bayi geziyorduk çok kararlar değişti C sınıfı D sınıfı crossover arasında. bu aralar arayışlarımız yoğunlaştı.

önce Honda crv dtec için çok umutluydum ama beklemediğim Bi fiyattan giriş yaptı vazgeçtik.

C max çok istedik (şimdiki araç 2004 c max) yılbaşından sonra fiyatları çok yükseldi 80 000 barajını aştı o paraya d sınıfı alınır dedim.

focusun bagaj küçük aile seyehatimizi karşılamaz dedik.

qhasqai yüksek fiyattan giriş yaptı

508 çok pahalı

yeti ye tip açısından ısınamıyorum hiç

Peugeot 308 citroen de baktık ama annem değer kaybetmesini çok istemedi sonuç olarak passat golf ve superb kaldı.
    2014ler pahalı olduğundan 2013 stoğu aradığımızdan golf elendi passat elendi. Elimizde superb kaldı..

son arayışlarda annem Hyundai ix35 i de çok beğendi 67000 elite manuel fiyat aldık(isteyene bayiinin yerini söylerim) yıllık 10 000 km yapsakta annem psikolojik etki istemedi benzin alırken ve superbd karar kıldık.

Dsg istemediğimizden bu akşam Turkiyedeki tüm bayileri arayı Bi tane 2013 dizel manuel elegance prestij paket bulduk ve 82000 fiyat aldık kapora yolladık. Arabayı annemle ortak kullanıcaz.

sizce kararımız nasıl veya eleştirilcek yanlış ne var? Arabaları iyi tanırım almicak olsam da her zaman araştırırım piyasayı gözden kaçırmış olabilceğim bir şey var mı?
    Kavga çıksın veya konu sapsın istemiyorum
    teşekkürler

çok dogru bir tercih yapmışsınız, allah kaza bela vermesin hayırlı ugurlu olsun ;)

• Hayırlı olsun, güzel tercih.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.