Şimdi Ara

Araç Yıkama Ürün Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 0 i20 aldık, daha önce araba sahibi olmadığımız için bilmiyorum, arabayı usulüne uygun nasıl yıkanır, hangi ürünleri kullanmalıyım? Fiyat performans yıkama için bez sünger vb şeyler tavsiye edebilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SkyTraveler kullanıcısına yanıt

Bu ne dayı alt tarafı adam araba yıkayacak sen konuyu memleket meselesine çevirmişsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carpex şampuan sonax cila kullan..

• Özet geçmek gerekirse;

İmkan varsa PH'ı nötr bir şampuan kullanın, bir tane de 50x70 gibi büyük bir havlu yeterli olur. Tavandan başla yere kadar in mantığı.

Benzinliklerde ki kostikli köpüğü kullanmayın ve gündüz güneş altında araç yıkamayın yeterli.

• Hocam Sonax dan birkaç şey aldım şimdilik onlar gelene kadar marketten şunu buldum araba çok pis ağaçtan bir şeyler damlamiş bu süngerle 1 seferliğine kullansak sorun çıkarmaz herhalde. Araç Yıkama Ürün Tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rester -- 18 Haziran 2024; 17:53:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • f0rester kullanıcısına yanıt

Önce bol su ile yıkayın aracı, sonra yapabilirseniz çift kova tekniği ile yıkayın. Anladığım kadarıyla reçine olmuş araç. Metalik renk ise, süngeri çok bastırmayın ve dairesel çok hareket yapmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Sıfır araç tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sünger falan değil öncelikle microfiber püsküllü yıkama eldiveni al bir iki tane . sonra şampuan cilalı olanlardan al. şoka bime falan geliyor ara ara fakir marka falan.

• Araç Yıkama Ürün Tavsiyesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.