Şimdi Ara

aracı modifiyeli olmak serseri olmak demek değil!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O oyukları kesip ızgara koysan Daha Agresif olmazmı (:

Direk Hava Filtresinin kafasınıda çıkartırsın dışarıya Dışardan Bööööğğğ diye güzel sesler duyulur..(:

Geyiğe sarmaya başladı konu..Lütfen beyler Ford marka başlığına..(:
  • quote:

Orjinalden alıntı: isaacx

motor sesi zevk veriyorsa o zaman modifiye anlamını bulmuştur.." gaza bastığında orgazm olacağın arabaya binmek gerçek modifiyedir işte" benim arkadaşın yorumu bu.. ferrari den de iyi ses geliyo ama onu şikayet edeni duymadım ben

şimdi insanlar başka türlü de orgazm olurken herkesin gözünün önünde, insanları rahatsız edecek bir biçimde bunu yapma özgürlüğünü kendilerinde bulsalar.... gecenin bir yarısı çoluk çocuk biyerden dönerken bir de baksanız evinizin önünde iki insan orgazm oluyor....... ben kimin nerde ne yaptığına karşımıyorum. Ama gece saat birde evimin önündeki sokakta egsoz sesiyle orgazm olan beyinsiz mahlukata ve onun o "kişiliği" kazanmasında payı olan herkesi pek te iyi olmayan bir biçimde anıyorum. Uygun yerde istediğin kadar bağırttır egsozunu, ama bırak ferrariyi F1 aracı dahi olsa gecenin bir yarısında sokak arasında çıkarttığı ses heyecan felan vermez, sadece sinir verir.

• quote:

Orjinalden alıntı: yilmaz101

quote:

motor sesi zevk veriyorsa o zaman modifiye anlamını bulmuştur.." gaza bastığında orgazm olacağın arabaya binmek gerçek modifiyedir işte" benim arkadaşın yorumu bu.. ferrari den de iyi ses geliyo ama onu şikayet edeni duymadım ben

şimdi insanlar başka türlü de orgazm olurken herkesin gözünün önünde, insanları rahatsız edecek bir biçimde bunu yapma özgürlüğünü kendilerinde bulsalar.... gecenin bir yarısı çoluk çocuk biyerden dönerken bir de baksanız evinizin önünde iki insan orgazm oluyor....... ben kimin nerde ne yaptığına karşımıyorum. Ama gece saat birde evimin önündeki sokakta egsoz sesiyle orgazm olan beyinsiz mahlukata ve onun o "kişiliği" kazanmasında payı olan herkesi pek te iyi olmayan bir biçimde anıyorum. Uygun yerde istediğin kadar bağırttır egsozunu, ama bırak ferrariyi F1 aracı dahi olsa gecenin bir yarısında sokak arasında çıkarttığı ses heyecan felan vermez, sadece sinir verir.

sanırım "orgazm" kelimesinin gerçek anlamıyla kullanıldığı gibi bir düşünceyle bunları yazdın.. araba işi bir hobi.. herkes farklı şeylerden zevk alır. ben zaten konuyu açarken başkasına rahatsızlık verenlerin (yani serserilerin) her modifiyeli araca binenin de aynı kefede değerlendirilmesine neden olduğunu vurguladım. aynı şeyleri düşünüp birbirimizi eleştiriyoruz.. siyasetteki gerilim bizi de etkilemiş olsa gerek..

• quote:

quote:

Arkadaşlar bu egsozun ses çıkarması işine bende sinir oluyorum. Arabam modsuz 150 beygir, daha sessiz nasıl yaparım diyom, adam 60 beygirlik broadway'a kalın, yalıtımsız iğrenç ses veren egsozlar takıyor. Allahtan bizim site diğer mahallelerden uzakta ve bu tür görmemiş tipler yok. Eminim bir sokakta otırsam ve böyle tipler geçse kesin saydırırım bir yerde kıstırıp heriflere. Kimse durduramaz yani, alırım eminim kendimden...
    Yapmayın bence, anlamazsınız bir anda ne olduğunu, düzeltin şu egsozları...

• Yok ben "zevk" meselesine çok ekstrem bir örnekle yaklaştım. Yani bir bireyin müzik sistemi veya egsoz modifiyesi vs gibi zevkleri olabilir, buna saygı da duyarım ama bu zevke sahip olmak kimseyi rahatsız etme hakkını vermez o kişiye.

Eğer benim de zevkim balkondan havalı silahla sağa sola saçma atmaksa nolacak?, Ya da çatıdan su balonu atmaksa? Bunlar yerinde yapıldığı zaman güzel şeyler olabilir. Örneğin gidersiniz insanların bulunmadığı bir alanda gerekli tedbirleri alarak nişancılığınızı geliştirmeye yönelik olarak silah talimi yaparsınız. Ama evinizin bahçe duvarına bir hedef tahtası asıp karşısına pomplayla geçmek aynı kefeye konacak şey değil.

Aslında aynı şeyden bahsediyoruz. Edepsiz çoğunluğun (maalesef çoğunlukta gibiler) yüzünden bu işi gerçekten üsturuplu ve bilinçli yapan azınlık ta aynı kefeye konmakta. Bu da yaşam tecrübesiyle alakalı. Örneğin ben arabasında devasa bir kanat olupta her olur olmadık yerde son gaz kalkış yaparak çevreye hem korku hem de çıkardığı gürültüyle rahatasızlık vermeyenine pek rastlamadım. Sadece nadiren bi evo veya impreza kullanıcısı denk gelebiliyor efendi efendi kullanan ancak otoyol veya erişimi kontrollü yollarda olayı abartan....
    quote:

quote:

quote:

sanırım "orgazm" kelimesinin gerçek anlamıyla kullanıldığı gibi bir düşünceyle bunları yazdın.. araba işi bir hobi.. herkes farklı şeylerden zevk alır. ben zaten konuyu açarken başkasına rahatsızlık verenlerin (yani serserilerin) her modifiyeli araca binenin de aynı kefede değerlendirilmesine neden olduğunu vurguladım. aynı şeyleri düşünüp birbirimizi eleştiriyoruz.. siyasetteki gerilim bizi de etkilemiş olsa gerek..

• gerçekten katılıyorum
    arkadaşlarımın bile yaptığı bazı hareketler yüzünden bana da öyle bakıyor bazı insanlar
    neymiş modlu araba olduğu sürece bunlar bu şekilde devam ederler!
    yanlış.
    daha bi sefer bile el frenini çekipte arabayı çevirtmedim bile neden çünkü aşırı derecede gereksiz bir hareket allah korusun fren tutmasa bi yere girsen,çarpsan al başına belayı
    o hareketi yapmadım diye de kaç sefer alay konusu oldum
    varsın olayım ben
    halimden memnunum
    hiç olmazsa tehlike yaratmıyorum trafikte arkadaşlarımın ve diğerlerinin yaptığı gibi..
  • Egzoz sesi demeyin bana,

mahallede bi sürü çoluk çocuk buldukları ilk parayla hemen birer çin motoru almış, ardından da sürahi kadar eksoz uçları taktırmışlar, sesten durulmuyor...

Bunlara motor alsın diye para veren babasına da anasına da çocuğuna da...
  • Aslında kaza yaptıracan bunlara sıkıştırıp yoldan atacan............... Ondan sonra uğraşsınlar polis, mahkeme felan. Hiçbir hak da iddia edemezler.
    quote:

Orjinalden alıntı: djoz

Egzoz sesi demeyin bana,

mahallede bi sürü çoluk çocuk buldukları ilk parayla hemen birer çin motoru almış, ardından da sürahi kadar eksoz uçları taktırmışlar, sesten durulmuyor...

Bunlara motor alsın diye para veren babasına da anasına da çocuğuna da...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.