Şimdi Ara

Aracım Artık 110+1hp (AT Kazası İçerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

birde gidip AT'a tokat attı

Bu nedir hocam ya

Başlık atın intikamı da olabilirdi

Bu arada çok gecmiş olsun, Allah daha büyüğünden korusun (yarış atı falan yani :D)

• Atın sigortası hasarını karşılar demek isterdim :)

Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun
  • Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar ilginiz için.. Ancak korktuğunuz gibi araçtaki AT KANI değil, Fotoğrafta gördüğünüz atı tutan paslı demirin pası. AT'a bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü ben hareket halinde değildim durduktan sonra AT geldi vurdu. Şehirde İstanbul değil bu arada İzmir/Karşıyaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar ilginiz için.. Ancak korktuğunuz gibi araçtaki AT KANI değil, Fotoğrafta gördüğünüz atı tutan paslı demirin pası. AT'a bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü ben hareket halinde değildim durduktan sonra AT geldi vurdu. Şehirde İstanbul değil bu arada İzmir/Karşıyaka

İzmirse normaldir be kardeş çingene dolu

• bugün doğançay ve örnekköy mezarlığına gittik bayram öncesi kabir ziyareti.. arabadan iner inmez 3-5 tane velet arabanın etrafına doluştu, abi bayram harçlığı abi çapa lazım mı, abi su lazım mı şu bu birini kovuyosun diğeri geliyor, neyse çiçek alınacaktı zaten aynı ailenin bireylerinden (muhtemelen nüfus cüzdanındaki aile sıra numarası 293487238947) orta yaş üzeri bi abladan aldık.. mezarı düzelttik çiçekleri ektik elinde bidonla geldi bir tanesi su dökmeye çalışıyor, silip temizlediğimiz mezarın üzerine suyu boşaltınca çamur yine mermeri kirletti. Arkadaşımın babasının mezarı, sinirlendi çocuk biraz bağırdı çağırdı o şekilde gittiler.. Eskiye nazaran biraz daha kafa tasçı oldum sanırım
  • abi de fena tarz yapmış.
  • üstündekinin hakkını verdi sağolsun "star roadstar"
  • Yani ne yalan söyleyeyim güldüm

Ancak eminim başıma gelse hiç gülmezdim

Geçmiş olsun arkadaşım,ata senden dolayı bir şey olsa daha çok üzülebilirdin,en azından ben olsam üzülürdüm.

Bu arada "otomobil bölümü"nde olduğumuzdan ve başlığı "AT Kazası" olarak yazmandan dolayı,otomatik vitesin ingilizce kısaltılmışı olan "Automatic Transmission Kazası" diye düşünüp "o da ne demektir,otomatik vites kazası da nedir?" diye şaşırdım

(Cümlem de çok garip oldu farkındayım,gece gece toparlayamadım )

• Adamın şapkasından tut,üstünü başını soyup,soğana çevir.Daha sonra elbiselerini pazarda sat,masrafını fazlasıyla karşılarsın !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenon_06

Adamın şapkasından tut,üstünü başını soyup,soğana çevir.Daha sonra elbiselerini pazarda sat,masrafını fazlasıyla karşılarsın !!!
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenon_06 -- 24 Ekim 2012; 2:47:37 >
  • sorun zaten masraf vs. değil, pasta ile hallettim küçücük bi çizik kaldı olmadı yarın onunda fotosunu çekerim, zaten aracın sağında solunda öyle ufak tefek bir kaç çizik var (yaptırmıyorum, satarken boyalı parça deyip sinirimi bozarlar diye, alan yaptırsın ) sorun, suçlu olduğu halde üste çıkmaya çalışmasında.. özür dilese her şey hallolcak, "SANKİ ALTINDAKİ SON MODEL MERCEDES" diyor..

ben onun AT'ına çarpmış olsam, suçlu ben olsam kendi atı 2012 Gazi Koşusu Şampiyonu Matador Yaşar oluverirdi.. üzerine bir ıslık ile temiz birde sopa yerdim, sonra AT parası, kan parası ıvır zıvır parası al başına belayı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

bu insanlar hep böyle ya, geçen sene ara sokakta giderken at arabası bi döndü köşeyi yeni honda civic almış adam stop lambasını kırdı boydan boya da çizdi. Hop mop kaçma duur diye bağırana kadar küfür ede ede kaçtı gitti. Kadın sürüyordu bide Acelem vardı mecbur gittim oradan Allah sahibine sabır versin.

Yine at arabalı bir kaç pislik annemle kardeşime laf atmış daha doğrusu suyun üstünden geçmişler annemler zor kaçmış hiç bişey demeden annemler giderken adam gibi yürüsene falan demişler. Üstüme sürüyorsun demiş annemlerde soparlar indiler arabadan zor kaçtık diyorlar. Hemen oradaki bi ana okuluna sığınmışlar.

Bu insanların kaybedecek hiç bişeyi yok gördün deli dön geri demişler, polisler bile bazen anlaşmalı oluyor. Adam senin kafanı kırsa iki gün yatar çıkar. Ben artık içimden sövüp devam ediyorum yapacak bişey yok.

"bu insanlar hep böyle"
    "Yine at arabalı bir kaç pislik "

bu yaptıgın hiç hoş değil.o insanlar bu şekilde yaşamayı hak etmiyorlar.yazı baştan aşağı genelleme ve yaftalama dolu.bu düşüncelerini anlık oldugunu varsayıyor başından geçenlere bağlıyorum.eğer fikirlerin böyle devam ederse doktora görünmende fayda var.

• Geçmiş olsun. Lakin ata daha çok üzüldüm.

Canlı > Cansız

Edit: Ata bir şey olmamış neyse, sonradan okudum mesajınızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebozkurt800 -- 24 Ekim 2012; 3:15:35 >
  • Geçmiş olsun büyük birşey olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza_88

quote:

bu insanlar hep böyle ya, geçen sene ara sokakta giderken at arabası bi döndü köşeyi yeni honda civic almış adam stop lambasını kırdı boydan boya da çizdi. Hop mop kaçma duur diye bağırana kadar küfür ede ede kaçtı gitti. Kadın sürüyordu bide Acelem vardı mecbur gittim oradan Allah sahibine sabır versin.

Yine at arabalı bir kaç pislik annemle kardeşime laf atmış daha doğrusu suyun üstünden geçmişler annemler zor kaçmış hiç bişey demeden annemler giderken adam gibi yürüsene falan demişler. Üstüme sürüyorsun demiş annemlerde soparlar indiler arabadan zor kaçtık diyorlar. Hemen oradaki bi ana okuluna sığınmışlar.

Bu insanların kaybedecek hiç bişeyi yok gördün deli dön geri demişler, polisler bile bazen anlaşmalı oluyor. Adam senin kafanı kırsa iki gün yatar çıkar. Ben artık içimden sövüp devam ediyorum yapacak bişey yok.

"bu insanlar hep böyle"

bu yaptıgın hiç hoş değil.o insanlar bu şekilde yaşamayı hak etmiyorlar.yazı baştan aşağı genelleme ve yaftalama dolu.bu düşüncelerini anlık oldugunu varsayıyor başından geçenlere bağlıyorum.eğer fikirlerin böyle devam ederse doktora görünmende fayda var.

genelleme yapmam hoş değil bunu bende biliyorum saygı beklerken saygısız davranıyorum. Fakat yaşadığım tecrübeler itibariyle hep bu tarzdaki insanlar çıktı karşıma ve aklıma geldikçe üstünden seneler geçmesine rağmen halen çok sinirleniyorum. Yaşam tarzları umrumda değil iyi olmuş kötü olmuş benden daha iyi mevkilere gelirler inşallah beni ilgilendirmez. Fakat kötü koşullarda yaşıyor olmaları insanların canına malına göz dikmelerini meşrulaştırmaz. Saygılar.

• quote:

quote:

quote:

"bu insanlar hep böyle"

genelleme yapmam hoş değil bunu bende biliyorum saygı beklerken saygısız davranıyorum. Fakat yaşadığım tecrübeler itibariyle hep bu tarzdaki insanlar çıktı karşıma ve aklıma geldikçe üstünden seneler geçmesine rağmen halen çok sinirleniyorum. Yaşam tarzları umrumda değil iyi olmuş kötü olmuş benden daha iyi mevkilere gelirler inşallah beni ilgilendirmez. Fakat kötü koşullarda yaşıyor olmaları insanların canına malına göz dikmelerini meşrulaştırmaz. Saygılar.

Çingeneler mi kötü koşullarda yaşıyor?Onlarla içli dışlı biri olarak eminim senden çok para kazanıyorlardır.Ancak adamların tarzları böyle.Senin bir aylık maaşını bir günde yerler sonra para yok derler.Para tutma adetleri yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

quote:

quote:

"bu insanlar hep böyle"

Çingeneler mi kötü koşullarda yaşıyor?Onlarla içli dışlı biri olarak eminim senden çok para kazanıyorlardır.Ancak adamların tarzları böyle.Senin bir aylık maaşını bir günde yerler sonra para yok derler.Para tutma adetleri yok.

Haklısınız.Romanların çoğu senin benim kadar para kazanır.Hatta benden çok kazananlar bile tanıyorum.ancak ileriyi ddüşünmeyip parasını zevkine göre harcadığı için hayat standartları düşüktür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçmiş olsun. başlığa güldüm ama
  • olayda iki hayvan var ama birine üzüldüm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.