|
Aracım için 30 Cm Subwoofer önerisi (3. sayfa)
-
-
Hocam çok maliyetli maalesef bütçem yetmez.
-
hazır kabin al tak. -
hocam onlarda sadece ön mdf geri kalan suntaymış bende madem elimde gerekli malzemeler var kendim yapayım diyorum.Birde L port daha sert çalıyormuş heralde.
-
-
kaç hz oluyor hocam bu
-
Birde tam olarak hesap yapamadım ama 55 litreye yakın bir şey oluyor dimi hocam.
-
bu ölçüler içeriden mi dışarıdan mı olacak hocam ?
-
35hz. ölçüler dışardan olacak. litresi yeterli. -
çok teşekkür ederim hocam.Yanlış anlamayın hocam merak ettiğimden sordum siz daha iyi bilirsiniz tabiki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemcess -- 24 Nisan 2023; 11:54:23 > -
Kabinin çizimini de yaptım aynı subwoofer a sahip kişiler de yararlansın bu kabin ölçülerinden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemcess -- 24 Nisan 2023; 11:59:58 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemcess -- 24 Nisan 2023; 12:17:41 > -
47.7 L 41.65 Hz çıktı bi hata yaptım sanırım ama nerede?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemcess -- 24 Nisan 2023; 12:18:35 > -
doğrusu bu mu yoksa hocam?
-
pride eco modeli güzelmiş, bence bunu yap.quote:
Orijinalden alıntı: systemcessdoğrusu bu mu yoksa hocam?
-
litresi azalınca ne oluyor hocam 50 litre az gibi geldi ama.
-
30cm sub için 50litre yeterli. -
Şimdi attığınız subun özelliklerine baktım da benim sub ile eşdeğer bende baya uyumlu olacağını düşünüyorum bunu yapacağım.
-
ama ufak bir sorun var burada materyal kalınlığı 16 mm bunu nasıl 18 e uyarlayabiliriz
-
o kadar takılma hocam, mükemmel olmayacak zaten, sunta kullanacaksın. yap bakalım tecrübe olur senin içinde. ben kabine o kadar takılmıyorum. kabin önemli elbette ama üç aşağı beş yukarı olur gider.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X