Şimdi Ara

Aracım pert oldu yeni araç seçimi için destek lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Golf 5 litre yakıyordu arkadaşlar, Leon'da aynı yakacaktır.
    1.2 TSI DSG leri araştırdım 6.5-6.6 arası bir tüketim değeri söz konusu. Yılda 15.000 km den hesapladığınızda ve vergi farkını düştüğünüzde 1.500 TL daha az ödemiş oluyorsunuz yakıta. Ever Leon'un malzeme kalitesi ile Golf kıyaslanmaz açık ara önde.
    Sigorta firması 64.000 verdi araca, kabul etmedim ve araştırıp dönecek bakalım. 66.000 aldığımda alınabilecek çokta bir araç kalmıyor.
    Peugeot, Citroen düşünmediğim markalar.
    Eşimi de düşünerek 2.el A1 1.6 tdi dsg düşünmeye başladım fakat onunla ilgili malzeme kalitesi yorumları can sıkıyor. Bu süreci 1 ay önce de yaşadım ve 2 aylık araştırma sonrası Golf'ü bulmuş ve almıştım. Maalesef ki yine aynı durumun içinde buldum kendimi. Belki de Golfe dönmek mantıklı olacak fakat o noktada da tek düşündüren yıl ve km yüksekliği.

• yerinde olsam hiç vwle uğraşmam valla bak hiç gerek yok gider bmw 1 serisi alırım 2.elden 2010 model ve üstü bulursun rahat zaten volkswagene sinir olmaya başladım milletin yüzünden.şahsen vw o paraları haketmiyor (sadece vw değil örnek olarak diğer markalarada vermem örneğin ford opel vs.) yani hiç gerek yok 60 bin golfe verilmez vermem gider 2.el temiz bmw 1lik bulurum binerim paşalar gibi tabi şahsi fikrim
  • Golfden sonra leon dandik gelebilir. Bence tekrar golf alın:) kaskonuz hangi firmadandı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Golfden sonra leon dandik gelebilir. Bence tekrar golf alın:) kaskonuz hangi firmadandı acaba

Kaskom Axadan.
    Evet 1 serisi guzel araç fakat yetkili servis bakimina 1000 liradan kapi aciyorlar. Dogustan bile acimasizlar :)
    Kararimi Leon 1.6 tdi dsg led ve koltuk paket olarak verdim. En azindan koltuklarda golfun rahatligini bulurum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 model Leon 1.6 TDG DSG Led paket araç alındı.
    11.000 km de, 62.000 TL
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.