Şimdi Ara

aracım satacağım nekadar eder arkadaşlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ANDROIDER

7ocak 2013 de 28000 tl ye 161500 km de sattım veee honda civic elegance otamatik beyaz 2012 model 49900 aldım. Bilginiz olsun.

Hayırlı olsun İyi satmışsınız bence.
  • hocam 28 e koy talebe göre yavaş yavaş indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Physio_

piyasayı bilmiyorum ama bence 18 -19

mantıklı olunya azıcık
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

quote:

mantıklı olunya azıcık

Sen mi öğreteceksin bana mantığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

7ocak 2013 de 28000 tl ye 161500 km de sattım veee honda civic elegance otamatik beyaz 2012 model 49900 aldım. Bilginiz olsun.

Hocam aracınızı satmak için tahmini 8 ay beklemişsiniz. Bu baya uzun bir süre. İstediğiniz fiyatı veren mi olmadı ?
    Fiyatına gelirsek iyi satmışsınız valla. Yeni aracınız da hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • quote:

quote:

quote:

mantıklı olunya azıcık

canın sıkılıyo heralde
    herşeyin bi bedeli var 18-19 diye fiyat yazmışsın el insaf kıendi aracın olsa o fiyata satarmısın
    bi düşün kendi aracın olsa o fiyata verirmisin
  • arkadaşlar hazır forum yeniden canlanmışken sorayım dedim şeytan dürttü golf 7 için kapora verdim. benim arabam ilk el 2006 vtec honda civic ls kendi kafama göre bir kaç ek aksesuar ekletmiştim. 3 ay önce 8 adet sıfır lastik aldım (4 michelin alpin 4 adet bridgestone 4 mevsim, araca landirenzo lpg taktırdım. Araç 41000 kmde lokal boyalı, önemli kazası yok sürtme dürtme vs. aldığım golfü zevkle ısmarladım gece mavisi iç füme vs ... 2 sorum var 1) aracıma doğuş 22000 veryor çevremdede en fazla 23000 verdiler aracın değeri bu mudur? eğer böyleyse doğuşa mı vermek mantıklı uğraşmamak için yoksa şahısa mı? Nasıl satmamı önerirsiniz? 2) arabayı alırken pazarlık etmedim araba gelince yapılacakmış, % kaç indirimde direteyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

quote:

Hocam aracınızı satmak için tahmini 8 ay beklemişsiniz. Bu baya uzun bir süre. İstediğiniz fiyatı veren mi olmadı ?
    Fiyatına gelirsek iyi satmışsınız valla. Yeni aracınız da hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Sagolun Aldığım arabanın mali kaynaklarini anca denklestirebildim o yuzden beklemek zorunda kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDROIDER -- 28 Ocak 2013; 13:59:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmehmetefe

arkadaşlar hazır forum yeniden canlanmışken sorayım dedim şeytan dürttü golf 7 için kapora verdim. benim arabam ilk el 2006 vtec honda civic ls kendi kafama göre bir kaç ek aksesuar ekletmiştim. 3 ay önce 8 adet sıfır lastik aldım (4 michelin alpin 4 adet bridgestone 4 mevsim, araca landirenzo lpg taktırdım. Araç 41000 kmde lokal boyalı, önemli kazası yok sürtme dürtme vs. aldığım golfü zevkle ısmarladım gece mavisi iç füme vs ... 2 sorum var 1) aracıma doğuş 22000 veryor çevremdede en fazla 23000 verdiler aracın değeri bu mudur? eğer böyleyse doğuşa mı vermek mantıklı uğraşmamak için yoksa şahısa mı? Nasıl satmamı önerirsiniz? 2) arabayı alırken pazarlık etmedim araba gelince yapılacakmış, % kaç indirimde direteyim?

Herzaman takasda kaybedersiniz , biniciye satmak herzaman daha karlidir derim bide vw pek pazarlık yapmıyor bildiğim kadarıyla

• o değilde neden doktordan oldugu araba satılırken yazılır ? Doktorlar arabalarına temızmı bakar? Yada hipokrat yemınınde " arabamı temız kullanıcam " gibi bir maddemi var ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

mantıklı olunya azıcık

canın sıkılıyo heralde
    herşeyin bi bedeli var 18-19 diye fiyat yazmışsın el insaf kıendi aracın olsa o fiyata satarmısın

Bu konu yeni açılmadı 6aydan fazla oldu, cevap verdiğim tarihten anlayabilirsin. Ayrica yazdığım sadece rakam ve yüksek ikinci el piyasasına bir gönderme aslinda, sende daha fazla para vardır 2006 model arabaya 30 bin lira verirsin kimse sana karismaz. Benim param kiymetlidir az veririm benim gözümde değeri budur aracın, satıcılar da kim fazla verirse ona satar bu kadar basit. Kendi aracımda olsa her gelen teklifi makul karşılarım işime gelene satarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

mantıklı olunya azıcık

canın sıkılıyo heralde

Bu konu yeni açılmadı 6aydan fazla oldu, cevap verdiğim tarihten anlayabilirsin. Ayrica yazdığım sadece rakam ve yüksek ikinci el piyasasına bir gönderme aslinda, sende daha fazla para vardır 2006 model arabaya 30 bin lira verirsin kimse sana karismaz. Benim param kiymetlidir az veririm benim gözümde değeri budur aracın, satıcılar da kim fazla verirse ona satar bu kadar basit. Kendi aracımda olsa her gelen teklifi makul karşılarım işime gelene satarım.

13 14 eder yazanlarda olmuş bende 8 10 edere yazıyorum hemde 6 ay önce değil şimdi hem konu hortlamış hemde yok mantıklı olun diye gereksiz mesaj atıyorlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.