Yukarıya linki koydum ama tam tahmin ettiğim gibi okumadan anlamadan saçmalamaya başladın. Kutu içi veya kutu dışı fark etmez her türlü daha fazla hava çeker. Nerede açık hava filtresi 20-30 beygir verir yazmışım hayal aleminde mi yaşıyorsun? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 28 Aralık 2020; 13:46:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ARACIMA K&N KUTU İÇİ FİLTRE TAKTIRMAYI DÜŞÜNYORUM TECRÜBESİ OLAN VAR MI FİYAT OLARAK NE KADAR (2. sayfa)
-
-
Yıllardır her çeşit aracımda kullandım ve çevreme kullandırttım.
1.2 benzinliden 1.3 multijetlere 1.5 dci lara 1.6 benzinlilere veya turbolarına
Bu filtre konusunda tecrübe ve gözlemlerim kendimce biraz var.
Kutu içi olanlar için ;
Düşük hacim atmosferik tip benzinli araçlarda tek artısı motora pislik basmaması ve yağ ömrünü bir tık daha iyi tutabilmesi.
Düşük hacim turbo benzin/dizel araçlarda egr iptal ise soğutma konusunda bir tık daha iyi olması ve yine turboya vs pislik basmayacağı için hem turbonun hem motor yağının ömrünü kısmen uzatması.
Kitsiz şekilde açık olarak kullanılması ;
Tüm hacim tiplerinde motor sesinin kısmen değişmesi
Atmosferik benzinli araçlarda bir tık daha iyi devirlenme
Turbo benzin/dizel araçlarda konumlandırmaya bağlı olarak + yazılım desteği ile kısmi güç artışı.
(motora yakın kitsiz olarak konumlandırılan her türlü açık filtre sıcak hava çekeceği için kendi ayağınıza sıkmaktan başka bir işe yaramaz)
Kitli şekilde açık filtre kullanımı ;
Yüksek hacim atmosferikte motorda yoğun ve tok bir ses ve filtre emiş sesinde ciddi artış, daha rahat devirlenme
Yüksek hacim turbo benzinde daha yoğun bir ses, yazılım desteğiyle kısmı güç artışı
-
hahahhahha
boyle kalirsin iste link mink diye
madem oyle, niye kutu ici filtre takinca "araban stok degil, mercedesi filtre sayesinde gectin" dedin?
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/139924624
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/139929355
hemen sil de kimse okumasin
su forumda senden baska kimse, kutu ici filtrenin performans verdigine, beygir artirdigina inanmaz.
bi daha bilmedigin seyleri once arastir, bilmeden yazma :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cseyfe -- 28 Aralık 2020; 12:38:22 >
-
Araban stok değil. Kendinden 30 beygir güçlü aracı ve Civic Rs'i geçmen zaten azıcık bu işten anlayan adamın aracının stok olmadığını anlamasına yeter. Yazılım atmadığını iddia ediyorsun o kadar. Senin yalan dolanlarınla uğraşamam bir daha benden alıntı filan yapma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 28 Aralık 2020; 13:55:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modifiyeyi sevdiğim için diyelim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X