Şimdi Ara

ARACIMA PARK HALİNDEYKEN ÇARPTILAR... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı şeyi konuşuyoruz . Size o işlemi yapacak olan makam savcılık değil bundan bahsediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lawyer066 L kullanıcısına yanıt
    Ne yapalım peki hocam burada ben ve başına gelen ilerde gelecek olan arkadaşlar bu sayfayla karşılaşacaklar, çözümü bana ve diğer arkadaşlara söylerseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam sen haklıymışsın Savcılık makamı suç kasten işlenmediği için kamu davası açılamaz diyerek takipsizlik verdi. Bu konuda aracınıza park halinde çarpılırsa bir şekilde plakayı bulup Tanıdık polis, vergi müfettişi, araç markasının servis çalışanlarından veya sigortacıdan çarpan araç sahibine ulaşıp zararınızı tazmin etmesini veya tutanak tutmayı talep edin. Eğer yanaşmazsa asliye hukuk mahkemelerine delillerle beraber hasar tespiti davası ve tazminat davası açınız. Bunlar için avukata ihtiyacınız yok.

"Ben araç sahibi firmaya bulup ulaştım zararımı nakit olarak tazmin ettim."
  • Sevindim sizin adınıza . Zararınızin tümünü karşıladı mı peki değer kaybı vs ?

Teşekkürler, kısmen karşıladı. değer kaybı oluşturacak pek bir durum yok boyasız düzeltilecek. Tutanak tutmayı istedi başta fakat benim zararım daha çok olacaktı kaskodan yaptırdığımda o yüzden kısmi zarar da benim için daha karlı oldu.
  • hocam bu göçük boyasız düzeltme ( PDR ) ile %100 oranda imkansız düzelmez, iz kalır , tam köşe - fileto ezilmiş, arkası da kapalı yani extra iç saç ta var arka çamurluğun içinde
    ayrıca 300 TL'ye de iyi bir kaporta boya olmaz, Aracınızın orjinal boyası PPG marksa su bazlı boya kodu LC9A Saf Beyaz, piyasada ki solvent bazlı boyalar ile renk tutturmak çok zor, bilginiz olsun
  • ne önerirsin hocam ? marşpiyeldede hasar var kendimden kaynaklı olmazsa hepsini bir yetkili serviste yaptırayım.
  • Hocam öncelikle titiz bir insan iseniz, boyasız göçük düzeltme sonrasına ki dalga ve izler kozmetik olarak sizi rahatsız eder, baktıkça sinir olurum diye düşünen bi insan iseniz , parçanın düzeltme şartı ile ( yetkili servis genelde düzeltme yapmaz değişim yapar, ancak kaporta ustası sağlam bi yetkili servis çok rahat düzeltir baştan konuşun bu durumu düzeltilmesi şart değişim istemiyorum deyin , değiştirirler ise yazık olur bu canım arabaya) direk yetkili servise götürün dışarıda renk tutturma sorunu yaşarsınız

Ama yok , dalga kalsın iz kalsın ama " araba da hiç boya yok " diyebileyim kozmetik olarakta gördükçe canımı sıkmaz kafaya takmam diyorsanız boyasız göçük yaptırın karar sizin

• Teşekkürler hocam şuan bile öyle rahatsız etmiyor gözüm alıştı diyeyim. Göçük düzeltme işimi görür istanbulda yaşıyorum illa bidaha bişey olur sağ arka taraf şimdilik göçük yaptırırım zaten satmayı düşünüyorum bu aralar boyasız diyebilirim bu sayede. Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim eğer kullanmaya karar verirsem komple kaskodan da yaptırabilirim

• Ben teşekkür ederim, Son olarak pdr yaptıracağınız yeri iyi seçin, sonuçta kokoreçi, bakkal , manav bile pdr işi yapar oldu iyi araştırın

Geçmiş olsun

• Sompo japan kaskomun cardent diye bi yerle anlaşması var internette baya güzel incelemeler var maserati felan yapmış adamlar yerlerinde gittim kurumsal biyer gibi gözüküyor hocam sen ne düşünüyorsun burayla ilgili

• Ben istanbul da yaşamıyorum hocam o yüzden pek bi bilgim yok ilgili firma ile alakalı , İyi araştırın yazık olmasın arabaya

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.