Şimdi Ara

ARACIMDA AKILLI TELEFONUMDAN MÜZİK DİNLEMEK MÜMKÜN MÜDÜR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
22.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bildigimiz, yazılabilir cd...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/mp3-mp4-ipod-calar-icin-oto-teyp-kaset-adaptoru-109692963

Bunun gibi ürünlerden bahsediyordum... Aracımda AUX girişi de yok. Sadece CD çalar var. Yani bunun gibi CD ve kasetten telefona uzanan aparatlar kullanışlı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: parapono_87

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/mp3-mp4-ipod-calar-icin-oto-teyp-kaset-adaptoru-109692963

Bunun gibi ürünlerden bahsediyordum... Aracımda AUX girişi de yok. Sadece CD çalar var. Yani bunun gibi CD ve kasetten telefona uzanan aparatlar kullanışlı olur mu?

9.5 liraya satılan bi ürün ne kadar kullanışlı olur ki ? Hayır, kullanışlı olsada 1 ay'a çöpe atarsın.

• Bakalım benim araçta kaset var mı :D Yoksa bunun CD versiyonunu arıcaz :D

Yahu ikide bir CD mi yazacam. Buna bir çare arıyorum. Ayrıca MP3 çalıyor mu o bile meçhul. Çalmıyorsa bir sürü AUDIO CD yazmak lazım.
  • Kaliteli bir aux kablosu alıp android telefona da microsd kart ve poweramp yazılımı yükleyince gayet güzel oluyor.

Edit: aux yokmuş sizin araçta ama olan kişilere fikir olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samir_Rallye -- 28 Nisan 2014; 16:42:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencarfil

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/mp3-mp4-ipod-calar-icin-oto-teyp-kaset-adaptoru-109692963

9.5 liraya satılan bi ürün ne kadar kullanışlı olur ki ? Hayır, kullanışlı olsada 1 ay'a çöpe atarsın.

Aracinizda Aux girisi yoksa ve kaset calar varsa en ucuz ve en kaliteli cozum bu aslinda.
    Bu cok ucuz is gormez demeyin. ZAten cok basit bir aparat ve cok eski bir teknoloji o yuzden ucuz. Artik kaset calarli araba kalmadi orasi ayri.

@ parapono_87
    Bunlarin CD calari diye bir versiyonu yok ne yazikki. Cunku Cd deki veri dijital, cd ye kablo baglayip boyle bir aparat yapma sansi yok. Sizin icin tek cozum fm transmitter ama onda da buyuk sehirlerde cizirt sorunu cok fazla ve kalite tatmin edici olmuyor.

• Teşekkürler HEMİCAN arkadaşım.

Açıkçası henüz aracımı inceleme fırsatı da bulamadım.

Bugün ilk işim CD çalarda MP3 çalınabiliyor mu ona bakacağım. Sadece AUDIO ise bir sürü CD yazmak gerekir. Ama MP3 çalarsa sorun kalmaz. Yazarım 1-2 CD yeterli olur...
  • quote:

Teşekkürler HEMİCAN arkadaşım.

Açıkçası henüz aracımı inceleme fırsatı da bulamadım.

Bugün ilk işim CD çalarda MP3 çalınabiliyor mu ona bakacağım. Sadece AUDIO ise bir sürü CD yazmak gerekir. Ama MP3 çalarsa sorun kalmaz. Yazarım 1-2 CD yeterli olur...

2006-2007 modelden yeni ise buyuk ihtimal mp3 calar.
    Eger calmiyorsa su da bir secenek olabilir. Cogu aracta konsolda aux girisi olmasa bile aslinda teybin aux icin hazirligi vardir. Bir kablo ile konsola aux girisi yapilabilir. Ben bmwmde kendim yapmistim kablo yu orjinal aldigim icin 30 dolardi.

O da yoksa cd changer hazirligini auxa cevirme sansi var.

Bu secenekler fm transmitterdan biraz daha pahaliya mal olur ama kalite olarak cok farkeder. Bir bakin umarim mp3 cdsi caliyordur o zaman ugrasmazsiniz icin ara sira cd yazarsiniz.

Gule gule kullanin aracinizi.

• Muhtemelen vardır MP3

2008 model Peugeot 206... Bu akşam bakacağım
  • Müzik dinleme keyfini yaşamak istiyorsan,
    1.usb çıkışı olan bir teyp alacaksın
    2.üşünmeyeceksin kendine cd yapacaksın

bunun dışındaki çözümler tam eziyet, aux girişi olan araçlarda kablo ile kaliteli ses alabiliyorsun fakat kablonun markası fiyatı farketmez, temassızlık yapıp arıza çıkarması yüksek ihtimal.
  • OK! Kısa ve net bir cevap olmuş, sağolasın

Kasetçalar olsa kaset adaptörlerinden bi denerdim (10 TL falan ne de olsa). Ama sadece CD çalarım olduğuna göre bakıcam MP3 çalıyor mu diye. Ona göre 2 CD yazsam yeter... Bence de en basiti bu gibi görünüyor...
  • cd 50 kuruş at istediğin şarkıları içine çalsın...
  • Auxu bulunca bana bulaşın araç yeniymiş zaten böyle bass elde etmeyide ben gösterivereyim hocam.Bu arada kaliteli müzik için yüksek kbps li şarkılar indirmelisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Auxu bulunca bana bulaşın araç yeniymiş zaten böyle bass elde etmeyide ben gösterivereyim hocam.Bu arada kaliteli müzik için yüksek kbps li şarkılar indirmelisiniz.

Sağolasın, AUX varsa araçta seni bulurum

Ama ben göremedim. Bakalım yarın resmi tatil olduğundan aracımda daha çok vakit geçirebileceğim...

SELAMLAR!

• parapono_87 P kullanıcısına yanıt
    Hocam yoksa da taki la biliyordur peugeot fan forumlarina filan bakin yapabilirseniz kendiniz yada bir elektrikciye taktirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasetli araclar icin onceden izledigim yolu sizlerle paylasayim

Sonyericsson w960i telefonla gelen bir aparat vardi bluetooth ile kulakliktan muzik dinlemeye yariyordu

Bende bu aleti kablolu kasetlerin icine monte ettim ve telefonla eslestirdim

Bluetooth kaseti teype takip bluetooth ile muzik keyfi yasiyordum

Bunun aynisi stereo bluetooth kulakliklarla da olur fakat normal konusmak icin kullanilan kulakliklardan tavsiye etmem cunku ses kaliteleri dusuk oluyor

Telefonu bluetooth ile baglayip muzik dinleyebilirsiniz hatta gelen aramalari bile bluetooth kit gibi cevaplayabiliyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @calamityeas
    Sağol arkadaşım. Dediğin gibi bir Peugeot forumu buldum. Bu arada abim elektrikçi olduğundan sıkıntı yok. Takılacak birşey varsa abim yardımcı olur

@Gamlı Baykuş
    Bakalım benimki mp3 çalıyorsa belki AUX la uğraşmam bile. Yarın full time aracıma ayırıyorum zamanımı

@mico82
    Kaset olsa KASET ADAPTÖRÜ tipindeki aparatı denerdim önce. Bakalım mp3 yoksa AUX kablo monte ederim.

Sağolun yorumlar için...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.