Şimdi Ara

Aracimda bir orumcek yasiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • artık araba sizin değil demektir. ruhsat örümceğe geçmiş, kaça anlaştınız, hayırlı olsun.
  • Deve kuşu yumurtasından rahatsız olduklarını duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekanı benimsemişse işiniz zor. Sonuçta saklanabileceği çok yer var. Geceleri de arabanın içinde fink atıyordur.

• Sizi bilmem ama şahsen araba sürerken falan üstüme atlasa kaza yaparım ben huylanıp
  • sıpaydırmen bulundu
  • Devekuşu yumurtası bulabiliyorsanız örümcekleri kaçırıyo diye biliyorum. Arabanıza koyun bekletin yumurtayı , belli bir süre sonra kaçacaktır örümcek .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Adını Mahmut koyup sevin onu o da sizi benimsesin sabahları kapıyı falan açar size kötü mü

Adı miki.

Köpekle birlikte takiliyorlar işyerinde. Sabah gelince saygisindan köşe bucak kaçıyor. Eli ayağı birbirine giriyor hayvanin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Combalac

Örümceğı yiyen bir hayvan çiftini kısırlaştırıp arabaya koyun. Hem karı koca olurlar canları sıkılmaz, hem de kısırlaştırdığınız için çoğalamazlar, hem de örümcekleri yiyince başka yemek kalmayınca kendiliğinden ölürler.

ne içtiysen aynısından istiyorum.belli ki beyni zehir gibi çalıştırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Örümceğı yiyen bir hayvan çiftini kısırlaştırıp arabaya koyun. Hem karı koca olurlar canları sıkılmaz, hem de kısırlaştırdığınız için çoğalamazlar, hem de örümcekleri yiyince başka yemek kalmayınca kendiliğinden ölürler.

ne içtiysen aynısından istiyorum.belli ki beyni zehir gibi çalıştırıyor

Torku süt, Dimes' in % 100'lük meyvesuları ile evde kendi yaptığım limonata'dan ve üzüm şırası içerim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaskut

quote:

Çok ayrı bir zeka bu, tanışmak istiyorum sizinle

Estagfirullah hocam, sıradan bir elemanım.

• Git bi benzilige ac supurgeyi cek icine :D
  • benimde babamın işyerinde bitane yılan varmış deliğe girip çıkıyormuş sürekli. işyerindekiler korkuyor tabi. babamda tutmuş yılanı çekmiş gelmiyor. en sonunda çekmiş yılan ikiye ayrılmış.kökten kurtulmuşlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.