Aman ha arkadaşım iyi düşün taşın civic ten sonra sizi dizel bir araç kolay kolay memnun etmez iyice test sürüşü yapın sırf dizel olacak diye arac değiştirirseniz sonra ne yaptım ben demeyim.
Niye 1.6 Civic performansını vermez mi dizel araçlar?
Bi defa motor sesi dizelde belli süre sonra sizi rahatsız eder civicteki sürüş zevki bambaşkadır ama karar sizin tabiki iyi düşünün alacagınız aracı iyice test edin hangi araca karar verirseniz almadan önce son kez burada bidaha tartışın şu araca karar verdim deyin değiyomu değmiyomu görelim derim hayırlısı olsun şimdiden.
honda civic otomatik 5 ileri süper bir arabayken citroen tatmin etmez kiiii
ford focus titanium + smart paket indirimli fiyatı 47 bin tl 15 binde bir ücreti sormadık citroen c4 comfort plus + navigasyon + cam tavan 47 bin tl 15 binde bir 380 tl periyotik bakım masrafı honda civic dtec 46 bin tl 10 bin km de bir 480 tl periyotik bakım masrafı sizce hangisi :) fransız ön yargımı kırabilirsem c4 bir adım önce aracımada 48 bin tl veriyolar honda 45 :)
3 seçenek arasında C4 en son tercih ederdim. Tipini bir türlü sevemedim nedense. Focus bagaj be iç hacmi biraz küçük. Önceki kasasını 3 sene kullandım ses izolasyonu çok kötüydü bu kasada nasıl bilemiyorum. Ama focusun fiyat avantajı var. 1.6 dizel oto fiyatları da aldı başını gitti, bütçeyi aşmıyorsa passat veya Insignia alın derim :)
Ford un bakımı ucuzdur. ben fusion u 7 yıl servisde bakım yaptırdım. 130 -220 tl arasıdır. triger setini 300 tl ye değişmişlerdi. focus fiyatı dizel manuel mi, benzinli otomatik mi? yeti ve octavia için ne dersiniz? yeti şubatta yenileniyor. Dizel otomatiği de gelecek. v40 için de fiyat alın derim. Yol da gordum, çok elit duruyor.
Honda dtec , otomatik dizel yoktu. full donanımlı ise honda hb de değerlendirilebilir tabi. bagajı çok buyuk.
Sizin aracınız yeni kasaymış, neden lpg duşunmuyorsunuz. servisler garantili takıyor. bence kendi aracınızı da değerlendirin. aracınız otomatikmiydi.?
quote:
Orijinalden alıntı: lordford50
Sizin aracınız yeni kasaymış, neden lpg duşunmuyorsunuz. servisler garantili takıyor. bence kendi aracınızı da değerlendirin. aracınız otomatikmiydi.?
otomatik şart değil ki ds3 otomatik var bir tek ds 3 ü eledik zaten focus dizel manuel onlarında stoklarda sıkıntı var ford citroen motoru kullanıyomuş neden citroen değilde ford ? volvoV40 da 98 bin lira imkanı yok malesef audi mercedes de 85-91 bin bandında onlarında imkanı yok fiyatlara zam gelmiş ben konuyu açtığımda değiştirme sebebimi söylemiştim birde hondanın bakım maliyetleri düşündürüyor citroenden iki katı fazla 40 bin km yaptıgımı düşünürsek
passat aşar büyük ihtimalle ama golf olabilir 1.6 tdi comfortline 2 ocakta gelecekmiş beklemeye değer mi ki 4 bin tl zam bekliyorum 68 bin lira bayilikte bilgi yok tabi elimizde araç yok mayısa sıra alıyoruz söylenen buda pek inanmadım elindeki 90 beygirlik midlineı satmak için mi yaptı naptı 3 ay beklenir mi
Bahsedilen 1.6 dizel motor Sadece peugeot nun degil, Ford-psa ortaklığında geliştirildi. Ford,volvo,peugeot,citroen modellerinde kullanıyor. Çok sorunsuz ve tasarrufluki bmw ve toyota verso bile kullanmaktadir. . Fransızlar dizayn olarak güzel araçlar üretiyorlar, Fakat bütünü ele alındığında alman ve japon lar kadar sorunsuz ve konforlu değiller. . Yakıt önemliyse, honda yeni civic hb 1.6 dizel alınabilir. Comfort 62, sport 66 bin tl. Liste fiyatları.
hocam bilgiler için çok sağolun forddan aradılar yarın gelin görüşelim diye satamadılar heralde aracı arabama değerini verirlerse alırım öldürürlerse golf almaya karar verdim 1.6 tdi comfortline 2014 hondayı bakım masraflarından dolayı eliyorum birde golfün ikinci eli daha sağlam 5 sene ayakta rahatlıkla kalır :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme