Şimdi Ara

Aracımı satıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayırlı satışlar olsun hocam yalnız

1 - Mutlaka iç dış daha ayrıntılı fotoğraf koymalısın,

2 - O ilandaki açıklamaları sarıya boyamamalısın ki okumak kolay olsun. (daha ilk cümlede gözüm kamaştı)

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrkrtc

Millet 2-3 parça lokal boyalı aracına kazasız yazıyor. O yüzden siz hatasız, nokta boyasız, çiziksiz vb. ifadeler kullanıp; ilanın en başına yazmalısınız.

İnşallah istediğiniz rakama satabilirsiniz. Hayırlı satışlar...

Teşekkür ederim evet aracımın herhangi bir kazası boyası çiziği vs yok bunları belirtmedim ben haklısınız teşekkürler.
  • Katip1 kullanıcısına yanıt
    1.5 günde 3-5 kişinin araması iyidir diye düşünüyorum çünkü sonuçta, LPG'li de olsa Benzinli, Manuel ve Hatchback bir araba. Bunu kötülemek için söylemiyorum, bu kriterler alacak insanların çeşitliiliğini ve sayısını azaltacaktır diye belirtiyorum.

Açıklamaya, LPG'nin montajından sonra aracın kaç km yaptığını yazabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabaci_takimi -- 20 Ağustos 2014; 16:46:03 >
  • Katip1 kullanıcısına yanıt
    sıfırı 47 bin TL olan araç pazarlıkla 44 fln alınabilir
    sitedeki 1.33 life genel olarak fiyatı zaten 40 bin üstü sanırım, bu aracı bu fiyattan satmak zor hele ki kampanyalar kapıdayken

ilanınız çok açık değil, kazası bulunmamaktadır demişsiniz sadece....
    böyle diyen arkadaşları arayınca adam değişen ve boya olduğunu söylüyo
    hani kaza yok yazmışsınız diyince, kaza yapmadım ki kaldırıma sürttüm yada garaj kapısına sürttüm diyo....

arayanlar içinde araca gelip bakma konusunda tereddüt yaşayan olursa,
    araç için verdiğiniz bilgilerin dışında birşey çıkarsa ekspertiz ücretini karşılayacağınızı söyleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katip1

Herkese merhaba. 2013 yılı mart ayında aldığım aracımı ev almak üzere nakit paraya ihtiyacım olduğundan istemesem de satıyorum.
    18 ağustos tarihinde arabamın ilanı malum sitede yer almaya başladı 3-5 kişiyle görüştük ama genelde ölücü galericiler ve ben de aracımı yok pahasına satmak istemiyorum.
    sizden ricam aracımın çabuk ve azda olsa değerinde satılması için ilanımı ne şekilde düzeltebilirim?
    ilk kez araba satacağım hiç tecrübem yok arabanın nesi varsa yazdım ama çok mu uzun yazdım acaba ?

İlan numarası:176065096

Fikirleriniz benim için oldukça önemli şimdiden teşekkür ederim.

Bende 2011 landirenzolu 1.33 corolla var üstunu vereyim takaslayalim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

sitedeki 1.33 life genel olarak fiyatı zaten 40 bin üstü sanırım, bu aracı bu fiyattan satmak zor hele ki kampanyalar kapıdayken

hani kaza yok yazmışsınız diyince, kaza yapmadım ki kaldırıma sürttüm yada garaj kapısına sürttüm diyo....

araç için verdiğiniz bilgilerin dışında birşey çıkarsa ekspertiz ücretini karşılayacağınızı söyleyin

Eğer 44 bine şu bayi satıyor derseniz ben gidip o bayiye bu aracımı verip üzerine nakit verip o 44 bin liralık aracı alacağım .
    Ben kazası bulunmamaktadır demişsem bulunmamaktadır sonuçta aracı satacağım kişinin yüzüne bakacağım ve burada ki servise de arabayı götürüp detaylı expertiz yaptıracağım .
    Başkalarının ne dedikleri beni ilgilendirmez ben kazasız diyorsam ne duvara çarpmışımdır ne bir yere sürtmüşümdür vs vs çok zormuş araba satmak arkadaş bu insanlarla uğraşmaktansa 2-3 aşağı ver galeriye gitsin moduna gelmek üzereyim

• quote:

Orijinalden alıntı: mutluakbulut

quote:

Herkese merhaba. 2013 yılı mart ayında aldığım aracımı ev almak üzere nakit paraya ihtiyacım olduğundan istemesem de satıyorum.
    18 ağustos tarihinde arabamın ilanı malum sitede yer almaya başladı 3-5 kişiyle görüştük ama genelde ölücü galericiler ve ben de aracımı yok pahasına satmak istemiyorum.
    sizden ricam aracımın çabuk ve azda olsa değerinde satılması için ilanımı ne şekilde düzeltebilirim?
    ilk kez araba satacağım hiç tecrübem yok arabanın nesi varsa yazdım ama çok mu uzun yazdım acaba ?

İlan numarası:176065096

Fikirleriniz benim için oldukça önemli şimdiden teşekkür ederim.

Bende 2011 landirenzolu 1.33 corolla var üstunu vereyim takaslayalim:)

Aradığım evi buldum bu sebeple nakit ihtiyacım var yoksa zaten satmaz kullanırdım aracımı teşekkür ederim.

• 40 a ver gitsin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi satışlar bu arada ilan onay sürecinde yazıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Eğer 44 bine şu bayi satıyor derseniz ben gidip o bayiye bu aracımı verip üzerine nakit verip o 44 bin liralık aracı alacağım .
    Ben kazası bulunmamaktadır demişsem bulunmamaktadır sonuçta aracı satacağım kişinin yüzüne bakacağım ve burada ki servise de arabayı götürüp detaylı expertiz yaptıracağım .
    Başkalarının ne dedikleri beni ilgilendirmez ben kazasız diyorsam ne duvara çarpmışımdır ne bir yere sürtmüşümdür vs vs çok zormuş araba satmak arkadaş bu insanlarla uğraşmaktansa 2-3 aşağı ver galeriye gitsin moduna gelmek üzereyim

İlana öle yazsaydınız keşke, ben kazasız diyosam kazasızdır
    Yani biz tabiki biliyoruz sizi ama ilanı sizin ne kadar sözünün eri bi insan olduğunuzu bilmeyen birinin de okuma ihtimali olabilir diye dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk mesajı güncelledim almak satmak isteyenler için fiyat konusunda fikir olması açısından.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.