Şimdi Ara

aracımın arkasını vurdum sizce ne yapmalıyım arkadaşlar.( fotoğraf mevcut) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar kafanıza takılcaksa rötuş yaptırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

O kadar kafanıza takılcaksa rötuş yaptırın.

daha dert etmiyorum olan olmuş diyorum. şimdilik yaptırmayacam rötuş sanki çok da gerek yok gibi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican_aga

arkadaşlar sağolun ilginiz ve cevaplarınız için. İçimi rahatlattınız .) uğraşmayacam kalsın bir süre böyle .

Araba stickerlarından yapıştırabilirsin.Gözüne fazla takılıyorsa eğer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

Çok hafif rotüş yapılabilir pas falan olmasın diye

Plastik parca ve pas

• Benzin döküp yakın, sonra da çatıdan kendinizi aşağıya atın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Benzin döküp yakın, sonra da çatıdan kendinizi aşağıya atın.

çok mantklı .))
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

Çok hafif rotüş yapılabilir pas falan olmasın diye

Plastik parca ve pas

ha pardon plastik olduğunu farketmedim, haklısınız
  • bence git yaptir. bizimde ön tarafta siyah bölmede var surtmeden dolayı.takinti yaparsin daha cok kurcalarsin iyice boyasi cikar.

araç sedef mavisimi ? özel renk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurcngzhn34 -- 9 Nisan 2016; 22:43:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence nazarlık kalsın, sıfır araba sonuçta
  • Hocam hiç ellemeyin nazarlik olarak kalsın . Ama gözüme çok batar diyorsanız rötuş boyası ile siyahliklari kapatın .

• genel kanaat zararı yok yönünde. ben de öyle düşünüyorum. şimdilik kalsın en azından bakarız sonrasına . ileri de artarsa bu tip şeyler veya tas carpmaları vs toptan bir düzeltme yoluna giderim diye dusunuyorum
  • Aracınızın en büyük hasarı bu olsun hocam takma kafana. 0 km aracımı aldım ve henüz 100 km de iken ışıklarda davarın biri arkadan aracıma vurdu ve tamponun alt kısmında delik açtı ilk zaman çok canım sıkılmıştı ama sonra garip bir rahatlama hissi geldi;)) nazarlık kalsın diyip yaptırmadım, tavsiye ederim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Aracınızın en büyük hasarı bu olsun hocam takma kafana. 0 km aracımı aldım ve henüz 100 km de iken ışıklarda davarın biri arkadan aracıma vurdu ve tamponun alt kısmında delik açtı ilk zaman çok canım sıkılmıştı ama sonra garip bir rahatlama hissi geldi;)) nazarlık kalsın diyip yaptırmadım, tavsiye ederim:)

geçmiş olsun. senin de çok erken olmuş ya . ama takmamak lazım araban varsa her şeye hazırlıklı olmak gerek sanırım. Umarım bundan sonra daha kötüsünü yaşamayız.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican_aga

quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Aracınızın en büyük hasarı bu olsun hocam takma kafana. 0 km aracımı aldım ve henüz 100 km de iken ışıklarda davarın biri arkadan aracıma vurdu ve tamponun alt kısmında delik açtı ilk zaman çok canım sıkılmıştı ama sonra garip bir rahatlama hissi geldi;)) nazarlık kalsın diyip yaptırmadım, tavsiye ederim:)

geçmiş olsun. senin de çok erken olmuş ya . ama takmamak lazım araban varsa her şeye hazırlıklı olmak gerek sanırım. Umarım bundan sonra daha kötüsünü yaşamayız.)

Aynen öyle, trafikte insanın başına herşey gelebiliyor. Can'a zarar gelmediği sürece gerisi teferruat. Kasko var trafik sigortası var, varsın maddiyatla çözülebilecek problemlerimiz olsun sizede tekrardan geçmiş olsun, iyi forumlar dilerim

• birsey olmaz ondan. bosuna masraf acma kendine. bir iki gun sonra aklina bile gelmez.
  • Beyler durun durun. Bir kez de ben diyeyim. Hic demedim.

Gecmis olsun araba pert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 10 Nisan 2016; 0:48:29 >
  • Bir şey yok araçta, en büyük kazanız bu olsun.
  • Yapmanız gerekeni söylüyorum, bi süre aracın o bölgesine bakmayın, gitmeyin. Şimdi gözünüz hep oradadır. Bir haftaya görmezsiniz. Bi şey yok onda.

• Uğraşmaya değmez.

• alican_aga A kullanıcısına yanıt
    geçen haftalarda yeğeni sınav için okuluna bıraktım bahçede 30-40 cm yükseklikte bariyer gibi zımbırtı var demir direk ben onu hiç görmemişim geri geri çıkarken manevra yaptım park sensörü öttü 3 aynayada baktım bişey göremedim devam ettim tak dedi bişeye vurdum ama sağlam vurdum :D tamponda ezilme oldu öylece bıraktım 1 saniye bile dert etmedim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.