Şimdi Ara

Aracımın başına gelmeyen kalmadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • park ettiğim yere dikkat ederim evet ama hiç sakınmam. sakınan göze çöp batar. düzgün park ederim sadece gerisine karışmam. olacağı varsa da olur yapacak bişey yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Ne titremesi onun için evde özel ayrı oda yaptırırım. Hatta eskimesin, tekerlekleri yıpranmasın diye binmem bile. Ama Megane sahibi olmak çok farklı bir his herkesin yaşaması lazım. Ben yaşayamadım siz yaşayın.

Alıntıları Göster
    Yalnız moueson o kadar dalga geçtikte yeni Megane baya güzel olmuş. İcon paketini bir akrabamıza aldık, en son Clio ve symbol ile renoya tövbe eden ben bile beğendim. Arabanın uyumu çok güzel. Fiat gibi bir kısmı çok iyi, öteki kısmı elinde kalır cinste değil. Bütün halinde çok güzel.

Hele ki ambulans aydınlatması koltuklarla birlikte efsane. Yalıtım ile ses sistemine girmiyorum, hakikatten renöğ değil araba. Farları daha da güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

park ettiğim yere dikkat ederim evet ama hiç sakınmam. sakınan göze çöp batar. düzgün park ederim sadece gerisine karışmam. olacağı varsa da olur yapacak bişey yok...
    + renkliyse başına gelmeyen kalmıyor. Renkli otomobilleri millet cidden kıskanıyor bu ülkede. Git sende renkli al yok.

Renkli otomobilin bakımı da ona göre. Her hafta düzenli yıkıyorum mesela. Beyaz olsa ya yıkamam, yada istasyonda dönen fırçaya sokarım hiç uğraşamam.

• Sıfır aldım arabayı ilk zamanlar bir iki çip ufak tefek nişaneler bırakmış, elle çizildiği besbelli zorlamış derin iz bırakayım diye yamuk yumuk çizmiş çipler. geçen hafta da bir yılı doldu onu kutlamış mahallenin çipleri, uzun bir çizik atmışlar sağ ön çamurluk üstüne. Anne babası belli değil bazılarının.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Raptor..

Yalnız moueson o kadar dalga geçtikte yeni Megane baya güzel olmuş. İcon paketini bir akrabamıza aldık, en son Clio ve symbol ile renoya tövbe eden ben bile beğendim. Arabanın uyumu çok güzel. Fiat gibi bir kısmı çok iyi, öteki kısmı elinde kalır cinste değil. Bütün halinde çok güzel.

Hele ki ambulans aydınlatması koltuklarla birlikte efsane. Yalıtım ile ses sistemine girmiyorum, hakikatten renöğ değil araba. Farları daha da güzel

Alıntıları Göster
    Akrabaniz güle güle binsin güzel tercih . İcon donanımlı Megane gerçekten kaliteli ve güzel bir araç . Talisman dan çok da farkı yok . Foruma bakarak araç alınmaz zaten hocam. Şirket aracı , boş paket Megane süren herkes aracı aklı sıra burada kötülüyor. Her aracın boş hali kötüdür önemli olan donanımlı halidir. İcon donanım mı Megane da bence hakkını veren araçlardan biri

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Akrabaniz güle güle binsin güzel tercih . İcon donanımlı Megane gerçekten kaliteli ve güzel bir araç . Talisman dan çok da farkı yok . Foruma bakarak araç alınmaz zaten hocam. Şirket aracı , boş paket Megane süren herkes aracı aklı sıra burada kötülüyor. Her aracın boş hali kötüdür önemli olan donanımlı halidir. İcon donanım mı Megane da bence hakkını veren araçlardan biri

Alıntıları Göster
    Kesinlikle hocam. Boş paket Fiorino mesela başka akrabamızda vardı, koltuk ısıtmayı falan geç torpido kapağı yoktu. Masraf diye onu bile koymamışlar. Benim Fiorino en dolusu birde metalik Turkuaz. Hiç sucunun arabası gibi durmuyor

Arabanın bütün halinde uyumu çok iyi. Yani koltuklarından teybine, ambiyans aydınlatmasından farlarına, otomatik vitesinden motoruna bütün halinde. 17" jantlara rağmen konforu sessizliği çok iyi.

Benim gördüğüm tek eksik kaportanın yarısının plastik olması. Hadi Renault'un çamurlukları plastikti de bagajı da plastik yapmışlar

• 2015 yılında sıfır aldım son aracımı. Kapı vurmasınlar diye yan yana koymam, AVM’de iki kolon arası yoksa çıkar giderim. Önlü arkalı koyarken de kaç araba girer diye hesap ederim ki zorlamasınlar. Detailing hobim nedeniyle yıkama, polisaj ve seramik işlerini kendim yaparım. Bir kere bile yıkamacıya vermedim. Ev değiştirdim, iki kolon arası benim daireme ait olacak şekilde kapalı otoparklı ev aldım. Buraya kadar araca nasıl baktığımı anlatmak istedim. Evin ikinci aracı bu arada.

Aldığım sene çamurluğa vurup kaçtılar. Herkes boyasız göçük giderme önerse de gittim çamurluğu lokal boyattım yetkili serviste. Ondan sonraki sene sol arka kapıyı boydan boya anahtarla çizdiler. Geçen sene de bayram tatiline giderken kadın sürücü kırmızı ışıkta arkadan çarptı. Servise çekici üstünde giderken, yaya üst geçidinin korkuluklarını önlemsiz boyayanlar yüzünden tüm yüzeyi metal boyası oldu. Tampon değişti, bagaj kapağı boyandı. Eskiden nasıl özeniyorsam hâlâ aynı şekilde özeniyorum. Ben özendikçe bela gelip buluyor. Ben inatla yetkili serviste yine onarım yaptırıyorum. Başıma gelenleri, günlük yaşadıklarımı çeksem film olur. Bakalım nereye gidecek işin sonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Bordo olmasına bağlıyorum hocam. Nazar + dikkat çekmesi sebebiyle. Başka bir tevafuk kaynağı bulamıyorum. Ayrıca araca önceki sahibi ve sonraki 7 yılda siz itina ile iyi bakmışsanız Murphy kanunu yüzünden müsibeti daha da çekiyor bence.

Alıntıları Göster
    Ondandır. Sahip olduğum her aracı istisnasız senede en az bir defa vurdular. Stiloyu ilk vurduklarında daha 2 günlüktü. Son iki aracım vw, 3 senedir tık yok. Hani buzdolabı falan diyorlar ya, göze gelmiyor heral.

• Kapalı garajın yoksa arabaya işini görecek kadar para harcayacaksın. İstanbulda ara sokağa parkedeceksen ve gidip arabaya dünyanın masrafını ve vaktini harcıyorsan bile bile lades yapıyorsun demektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu başlık beni çok rahatlattı

Bende sadece benim başıma geliyor diye düşünüyordum. En çok sinir eden şey de, kendim kullanırken bir şey olsa gam yemeyeceğim ama park halinde vurulmuş, çizilmiş bulduğumda deliriyorum. Bu, arabanın marka ve modelinden bağımsız, ruh sağlığını olumsuz etkileyen bir şey . Gamsız olmak lazım ama olmuyor. Vuruk, çizik, kirli arabayla dolaşmayı sevmiyorum. Elimde rötuş boyası dolanıp duruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopheal -- 24 Nisan 2019; 10:15:24 >
  • Benim park ettiğim açık otoparkın karşısında ağaçta bir karga ailesi var , her sabah erken vakitte binanın aynı köşesine gelip pisliyor aşağı direkt benim arabaya . nereden biliyorum bir sabah çok erken arabaya indim arka kapıyı açtım yukarıdan şakk diye düştü tavanı sıyırdı koltuğun kenarına geldi , kafamı bir kaldırdım birde dönmüş aşağıya bakıyor , isabet ettimi diye . mavi yeşil ve kırmızı araçları seçerlermiş zaten . arabayı çekeceğim başka yer yok , ha bire temizliyorum .. rutin görevim oldu gerçi bu aralar biraz azaldı bende merak ediyorum birşey mi oldu hayvana diye ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazakbil -- 24 Nisan 2019; 10:37:3 >
  • Zaten arabada bordo ve siyah renkler ciddi psikolojik sıkıntıların önemli sebeplerinden. :) Beyaz ve gümüş gri bu açıdan en ideal renkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zopheal

Bu başlık beni çok rahatlattı

Bende sadece benim başıma geliyor diye düşünüyordum. En çok sinir eden şey de, kendim kullanırken bir şey olsa gam yemeyeceğim ama park halinde vurulmuş, çizilmiş bulduğumda deliriyorum. Bu, arabanın marka ve modelinden bağımsız, ruh sağlığını olumsuz etkileyen bir şey . Gamsız olmak lazım ama olmuyor. Vuruk, çizik, kirli arabayla dolaşmayı sevmiyorum. Elimde rötuş boyası dolanıp duruyorum
    benim araç sonuçta 30bin liralık. 150 200 binlik arabayı sokağa parketmek,trafikte dolaşmak bile zor gelirdi

• Arabayı yeni almışım, iyi bir şey değil ama bana süper. 99 modeo. Yıkıyorum, siliyorum, klima yönlendirmelerinin kanatlarına kadar siliyorum. Sonra balkondan çıkıp bakıyorum. Birgün yıkadım, sağ stop kırıldı. Birgün yıkadım, çocuk taşla kaputa onlarca çember çizmiş. Ondan sonra bıraktım. Arada bir su tutar oldum, yılda 1-2 de yıkamacı. O da bayramdan bayrama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Raptor..

Alıntıları Göster
    Ambiyans olmasın hocam o..?

• quote:

Orijinalden alıntı: freemangroovy

Ambiyans olmasın hocam o..?

Alıntıları Göster
    Evet olabilir hocam. GBoard baya güzel düzeltmiş

Ambulans modunu açınca farlarda çakar yapıyor

• hocam nazar veya belayla bir alakası yok. ülkemizde metre kareye düşen o. çocuğu sayısı fazla. ondan oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.