Şimdi Ara

ARACIMIN KAPILARINI AÇAMIYORUM(SORUN HALLEDİLDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
24.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: onr4249

quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

En başta akü diecektim ama anahtar ilede denemişsiniz ikisinin aynı anda bozulması ilginç
    Hakkaten başka araç olmasın

Adam bagajı açtım diyor siz hala başka araç diyorsunuz gerçekten ilginç.

Hocam bagajı açtıysanız koltukların kilitlendiği kısımda mutlaka bir aralık v.s vardır.Hani o koltukta ki kilidin demire kilitlendiği kısım.O raya torna vida v.s sokarak kilidi kaldırmayı deneyin.Tabi bunu akşam üstü serinlikte deneyin sıcaklarda sabrınız çabuk tükenir.

Başka bir çözümde arabanın arka koltuklarının arkasındaki o sert malzemeyi sökmek olabilir barı araçlarda sökülebilir şekilde oluyor.Bu sayede koltuğu yatırabilirsiniz.

bir tornavida gececek kadar aralık var fakat tornavida V şeklinde ve epey uzun olması gerekir.düz bir cisim iş görmez yani kilide doğru cevirmek gerekir yönünü.

• quote:

Orijinalden alıntı: totiş

arabayı yan yatır

gereksiz yorumlarınla kirlilik yaratmasan diyorum
  • kilidin icine wd 40 sikip biraz bekleyin derim.
    aynisi basima geldi , anahtar ile acip girdim vurdurup calistirdim.
    anahtarin bir sekilde acmasi lazim hocam.
  • Anahtar ne zamandır kapıya gırmedıgı ıcın kırden tozdan oyle olur zeytınyagına batır sonra gır cık yap dene 3 4 defa olur zorla acarsın aman kırma anahtarı yanlız dene dedıgımı
  • Bizdede ayni sorun olmustu, Aku bitmis yan kapida acilmiyor kaldik oyle.. Servisi cagirdik geldi bagaji acti anahtar ile, bizim aku bagajda oldugu icin akuye destek vererek acmistik kapilari anahtarin kumandasi ile.. Bu sizin durum daha kotuymus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 11 Ağustos 2010; 16:36:20 >
  • anahtar yuvasına kolay giriyor ama dönmüyor.yag falan dökeyim bakalım bi de öyle deneyeyim.
  • Hemen gidiyorsun makine yağı alıyorsun, Anahtarı bir güzel yağlıyorsun.. Herdefasında yağlayarak en az 4-5 defa sürücü kapısındaki anahtar deliğine anahtarı sokuyorsun... Uzun süredir kapıyı anahtarla açmadığın için ve servislerde bakımlarda yağlama yapmadığı için bu sorunlar olabiliyor..

ARACIMIN KAPILARINI AÇAMIYORUM(SORUN HALLEDİLDİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GüL BaBa -- 11 Ağustos 2010; 16:48:09 >
  • ÇBS pas sökücü ve yağlayıcı sprey bulabirsen oda güzel olur..
  • arkadaslar sorunu hallettik.akü boşalmış arka koltukların tavan lambaları açık kalmış (baldız ve hanım sagolsunlar).bagajdan arka koltukların yatmasını saglayan düğmeye,inşaat demirini biraz kıvırarak ulaştık ve actık.yardımcı olan arkadaslara tesekkür ederim
  • İyi hadi geçmiş olsun :) gerek yoktu yaglasaydınız anahtarı ama neyse olmus sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

İyi hadi geçmiş olsun :) gerek yoktu yaglasaydınız anahtarı ama neyse olmus sonunda

yagladım VD-40 kullandım ama fayda etmedi.her aracta olmuyor sanırım sizin dediğiniz
  • büyük geçmiş olsun üstad
  • Anahtar deliğini yağlamak uzun vadede iyi değildir, temizlik gerektirir ve buda zahmetlidir. Kilide sıktığınız yağ zamanla kurur çünkü.
  • aracı calıştırdıktan sonra 15 dk kadar çalışır vaziyette şarj ettim.2 saat sonra tekrar marşa bastım ama yine bitik.tekrar sarj ettik 20 dk kadar gezdim.bakalım bir dahaki kontagı çevirdiğimde marş basacak mı merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STasdemir -- 11 Ağustos 2010; 21:12:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.