Şimdi Ara

aracımın üzerine tuğla düştü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
11.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    haklısınız elbette ancak zaten bu lanet balkonu tespit etmem de çok zor. yerdeki malzemelerden anlaşıldığı üzere balkon mermeri. şu an hala çok kötü ortalık. fırtına ne varsa götürüyor. bu sabah yeni manzaralar da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c4sus

quote:

Orijinalden alıntı: zam_ane

quote:

quote:

quote:

hocam götürün eski yerine koyun yerinden oynatmadım diyin polis çağırın tutanak tutturun zararınızı isteyin siz neden bedavadan zarara giresiniz ki?

polis çağırıp tutanak tutturmak neyi değiştirir. direkt servise fotoğrafla gitsem kasko şirketi sorun çıkarır mı? bu dediğinizi yapmadım çünkü bu sabah olmuş olay. kapıcı görmüş üstündeki mermeri atmış aracın üstünden. fotografta gördüğünüz gibi şu an araç. dediğinizi yine de yapmalı mıyım?

kimin bakonundan düştüyse ondan zararınızı talep edebilirdiniz

bunu tespit etmek baya zor olur. zaten yanlış anlamayın çirkenleşmek istemem bu olay yüzünden kasko halledecektir bu sorunu. 6 ay önce de beceriksizin biri çamuluğu yıkmıştı sağolsun. değişim çamurluk onarım tampon oldu. şimdi de bu. aracı 0 almıştım 10 bini yeni geçtim ama şimdiden aracın değeri yerlerde.

çirkinleşmekle alakası yok o balkonun tamiratı güvenliği o evde oturandan sorulur sizin araba olmazdı belki eşinizin çocuğunuzun kafasına gelecekti yine mi suçsuz görecektiniz hukuksal bir hakkınız isterseniz talep edebilirsiniz boşu boşuna kaskonuz yükselecek değer kaybedecek vs vs siz neden bedavadan zarara giresiniz?

Kısmen haklısınız ama bu kadarı için insanların üzerine gitmenin bir anlamı yok. Aşırı rüzgar tüm ülkede var bu günlerde. Olağanüstü bir durum zaten. Bence kasko ile halledilebilir bu olay. Çokta uzatmaya lüzum yok.

• Çok geçmiş olsun sıkmayın canınızı cana gelmesin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam götürün eski yerine koyun yerinden oynatmadım diyin polis çağırın tutanak tutturun zararınızı isteyin siz neden bedavadan zarara giresiniz ki?

polis çağırıp tutanak tutturmak neyi değiştirir. direkt servise fotoğrafla gitsem kasko şirketi sorun çıkarır mı? bu dediğinizi yapmadım çünkü bu sabah olmuş olay. kapıcı görmüş üstündeki mermeri atmış aracın üstünden. fotografta gördüğünüz gibi şu an araç. dediğinizi yine de yapmalı mıyım?

kimin bakonundan düştüyse ondan zararınızı talep edebilirdiniz

bunu tespit etmek baya zor olur. zaten yanlış anlamayın çirkenleşmek istemem bu olay yüzünden kasko halledecektir bu sorunu. 6 ay önce de beceriksizin biri çamuluğu yıkmıştı sağolsun. değişim çamurluk onarım tampon oldu. şimdi de bu. aracı 0 almıştım 10 bini yeni geçtim ama şimdiden aracın değeri yerlerde.

neden yerlerde olsun ki aracınıza binin kullanın,.
    üzerinizde nazar olabilir mi ya sizi kıskanan biri falan mı var acaba

• Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu fotoğrafı kullanarak sahibinden.com’da dolandırıcılık yapmaya çalışanlar var. Savcılıkta birisi buradan almış fotoğrafı dediklerinde sizin de isminizi eklerler direk dosyaya.
     aracımın üzerine tuğla düştü
     aracımın üzerine tuğla düştü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nsgnc kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl bir çakallıktır Allah aşkına. Bu şahsı ve ilanı ifşa edin bilsin millet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.