Şimdi Ara

Aracımız çalındı..! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
4.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun, belki çevrede mobese kameraları var ise ya da köprülerden geçti ise belki bir yere kadar izi bulunabilir,

yada içindekiler tespit edilebilir, zor bir durum, kolay gelsin,
  • Geçmiş olsun.

Kasko olmadığı için en azından 2 bin liranız cebinizde kaldı...(!)
    Ayrıca Nasrettin Hoca'nın hikayesine dönmüş burası."Hırsızın hiç mi suçu yok?"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keomaa -- 27 Nisan 2015; 18:30:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Groupama kasko sözleşme örneği

http://www.sigortam.net/genel-ve-ozel-sartlar/groupama-sigorta-kasko-genel-ve-ozel-sartlar

Ek sözleşme ile teminat altına alınan anahtar çalınma durumu 4.11 maddesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 27 Nisan 2015; 19:37:27 >
  • Sadece çalınma durumu olarak düşünmemek lazım Allah göstermesin aracı kaydırıp bir yere vursanız en az 8-10bin liralık hasar oluşacak bunu cepten karşılamaya bu riski almaya değermiydi üstelik en kötüsü olmuş araç çalınmış 2bin TL için alınan risk çok fazla. Prensibiniz tam olarak nedir bilmiyorum ama size zarar verdiği kesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

Sadece çalınma durumu olarak düşünmemek lazım Allah göstermesin aracı kaydırıp bir yere vursanız en az 8-10bin liralık hasar oluşacak bunu cepten karşılamaya bu riski almaya değermiydi üstelik en kötüsü olmuş araç çalınmış 2bin TL için alınan risk çok fazla. Prensibiniz tam olarak nedir bilmiyorum ama size zarar verdiği kesin.

Araç çalınmış abi sen de hala ALLAH göstermesin aracı kaydırıp vursan ne olacak diyorsun

Vurmayı tercih eder bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 27 Nisan 2015; 19:49:39 >

• Hocam pek sırası değil ama ne iş yapıyorsun çok merak ettim. Benim evime çift maaş giriyor 25 bin liralık arabaya ancak binebiliyorum
  • Yani normalde seni forumda okuduğunu daha iyi anlayan akıllı mantıklı hareket eden biri olarak tanıyordum ama görüyorumki seninde o gırgırcı alaycı daha okuduğu ilk cümlenin ilk kelimesinde alay etcek bahane bulunca heyecan kapılan tiplerden pekte farkın yokmuş keşke yazdıklarımı daha iyi okuyup öyle hüküm verseydin daha iyi okusan eminim kasko yapmamanın yüksek fiyat segmentli araçlarda basit bir durumda bile genel anlamda ne gibi riskler doğurabileceği şimdinin kaybedildiğini ama en azından bundan sonrasında nasıl hareket edilenileceği hakkında görüş bildirdiğimizi anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 27 Nisan 2015; 19:56:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

Yani normalde seni forumda okuduğunu daha iyi anlayan akıllı mantıklı hareket eden biri olarak tanıyordum ama görüyorumki seninde o gırgırcı alaycı daha okuduğu ilk cümlenin ilk kelimesinde alay etcek bahane bulunca heyecan kapılan tiplerden pekte farkın yokmuş keşke yazdıklarımı daha iyi okuyup öyle hüküm verseydin daha iyi okusan eminim kasko yapmamanın yüksek fiyat segmentli araçlarda basit bir durumda bile genel anlamda ne gibi riskler doğurabileceği şimdinin kaybedildiğini ama en azından bundan sonrasında nasıl hareket edilenileceği hakkında görüş bildirdiğimizi anlarsın.

Alay ettiğim falan yok ama aracı çalınmış birine ALLAH göstermesin kaza yaparsın falan demek komik bana göre .

300 Bin veya kaç ise o kadar paraya alınan bir araca kasko yapmamış arkadaş Prensipleri var diye hala da kararlı prensiplerini bozmamaya buradan sonra bize laf düşmez ki . 300 bin liralık araca üzülmeyen adamın bu paranın 10-15 katına sahip olması gerekir . Ha varsa yine alır yine kasko yaptırmaz beni ilgilendirmez .

Ben Tevekkül kavramına bakarım . Keşke 8-10 bin liralık hasar olsaymış arabanın gitmesi yerine .

• quote:

Orijinalden alıntı: qwertydevil.

Kimisi kasko olsaydı karşılanırdı demiş kimisi karşılanmaz demiş.. Kasko olmadığı için çok önemli değil ama şöyle bir örnek vereyim
    bir arkadaşa maskesini eldivenini verip sabaha karşı evime ufak bir senaryo ile giriş yaptırıp anahrı versem ve aracım çalınsa Kasko bunu karşılarmı..?

Kasko yaptırmak bana göre prensip meselesidir yaptırmadığım için pişman da değilim ne olursa olsun prensiplerimi çiğnemem.. Herkese teşekkürler yinede araç büyük ihtimal suriyede. Gelişme olursa konuda paylaşırım..

Hocam ona bakarsan aracın çalındığı zaman 2 anahtarıda istiyor kasko. Sen 3. bi anahtar çıkarttırıp onuda başkasına bilerek versen yine aynı durum ? Kasko onları araştırıyodur merak etmeyin.
  • Gecmis olsun. Bizde de güvenlikli otoparktan calındı 5 serisi. Adam arabadan iniyor,bagajdan evraklarını alıyor ve bu sirada araba calısır vaziyette. Daha sonra eleman arkadan sinsi sinsi gelerek binip kacıyor. Adam da arkadan bakakalıyor. Sonrasında arabanın kaskoda yazan degerinin 25 bin tl altını aldı ve olay bitti.

Sana da tavsiyem prensibi falan boşver. Etrafa sacacak para coksa o zaman ayrı tabi. Sonucta bakkaldan sakiz almiyoruz.

• Geçmiş olsun ama sunu anlamıyorum benim kendi üstüme lada niva 1.6 lpgli vardı 97 model üniversiteye giderken kullaniyordum ben o öğrenci halimle 1 ay arabaya binmezdim kaskosunu oderdim boyle lüks arabalara neden kasko yaptirmazsiniz anlamam yapacak bir şey yok su için

• kasko yaptırmadığına gerçekten pişman degilsen,ihtiyacın yok demektir
  • adam çalıntı ilanı veriyor siz kasko diyorsunuz. Kendi bileceği iş yaptırır yaptırmaz.

Plakayı ve araç rengini aklınızda tutunda yardımcı olun. Benim başımıda gelmez demeyin. Hafizanallah..
  • Konu csb gibi 300.000 liralik arac gidecek ve hala kasko yaptirmadigima pisman degilim yine olsa yine yaptirmam diyen adamin en az 10 milyon serveti olmasi lazim o kadar parasi olan adamin da foruma girip aracim calindi yazmak yerine yenisini siparis verip olayi unutmasi gerekir ha dogru da olabilir herkesin tercihleri prensipleri farklidir da burdaki prensibin sebebi nedir bilmedigimiz bir sey mi var?

• Csb konu bence zaten konuyu açan kişinin avatar resminden az çok yaşının kaç olduğu belli.
    300.000 liralık arabayı çaldırmısta üzgün değilmiş he canım he

• Bmw X5 aracınız çalınmış açtığınız konuda sürekli online olarak cevap yetiştirmişsiniz. Rahatlık bu olsa gerek. Geçmiş olsun.
  • csb yazanlar olmuş ama olay gerçek sanırsam.
     Aracımız çalındı..!
  • neyse konu guncel olsunda millet kaskolatsin aracini.e azindan hirsiLiga belki kendine guvenip ben kaza yapmam diyen olabilir ama b3nim aracimi caldirtmam diyen olmaz herhalde.

ben kolay kazanmadigim icin herseyi sigortalatirim.

x5 lerde takip sistemi falan yokmu tonla para aliyorlar zormu bi gps vercisi koymak.

gecmis olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 28 Nisan 2015; 2:32:01 >
  • Konu csb
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104653312&p=1#104653312
    Bu kadar parası olan adam degeri 1000 tl bile olmayan laptobu satmaz. Zaten uzulmuyorumdan da belliydi. Kısaca veledin teki.Canı sikilmiş işletmeye kalkmış.

• Csb mi bilemem de basaksehirde calinan bahsettigi diger arabalardan birini biliyorum ayni sekilde calinmisti.

Bir de kasko meselesini kimse anlamamis oldukca sasirdim. Kasko dinen(islam) ihtilafli, supheli bir sistem. Gunaha girme riskini alacagina para kaybetme riskini almistir. Veren allah alan allah. Yani kesin boyledir demiyorum ama baska pek bir prensip mumkun degil. İnsan basim agrimasin der yine yaptirir yani.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.