Şimdi Ara

aracın arkasından haraket yapan sürücüler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yıllardır kitap okurum , hızlı da okurum ve hızlı da anlarım ama bu yazdığını okuyup kavramak uykumu kaçırdı.5 dakikadır neye uğradığımı şaşırdım. Tebrik ederim

Okuduğun kitaplar hayal gücünü geliştirmemiş az kafanda canlandirinca olay halloluyor. senin msj gördükten sonra geri dondüm karışık anlattığını ozaman anladım.

ANŞTAYN'da geldi

Anştayn
    Oldu bize müsaade !çok kitap okumaktan oluyor bunlar hep...
    Anştayn bi sene gülerim buna

Adam 2006 üyesi , yıllarıdr forumda.Daha Einstein ile Anştayn arasında ki ironiyi çözememiş Eee tabi ki ... Benimde avatarım böyle olsa , hak verirdim yani . Haydi iyi günler size

Bu nasıl bir güven eksikliğidir ki yazdığım bu kadar zoruna gitti anlamadım.Kitap alacak paranız filan yoksa hediye edeyim bir tane... Şu yaptığın yorumla , öğrenim hayatını çok merak ettim doğrusu .

Herkesin açıktan okuduğu uniyi parayla okumadım bunu bilmen yeterli ogrenimimle ilgili.
    Kapağı sıkı kapat hava almasın hadi

Cidden alemsiniz ya

Hava alıyor bak iyi kapatmamissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Herkesin açıktan okuduğu uniyi parayla okumadım bunu bilmen yeterli ogrenimimle ilgili.
    Kapağı sıkı kapat hava almasın hadi

Vuuuu... Atışmayla çok bir alakam yok ama çok yapasım geldi kusura bakmayın:

Zirzop Modu: Açık.

Bir de benim gibi TED'i ara sınavla kazanıp giren, bir senede ingilizce öğrenip hazırlık atlayan, liseye gelince Anadolu lisesi kazanıp, TED'i çok daha iyi bulduğu için TED'e devam eden, üniversitede okumak istediği bölümü çoğu üniversitede kazanıp, Bilkent'i çok daha kaliteli bulup, parayla okuyan, yüksek lisansa kabul alıp, çalıştığı için akşam yüksek lisansına kayıt olan ve bu imkan için devlet üniversitesine para verenler var. Onlar ne olacak?

Şaka maka ilkokul 5'ten beri parayla okuyormuşum ya la!

Zirzop Modu: Kapalı.

• haraket noluyor? japon savunma sanatlarında kullanılan bir şey mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.