Şimdi Ara

Aracın Boyasının Kalkması ve Çüzümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kadıköy'ün ara sokaklarından geçerken ters istikamete girmem ve önümde biriken 10 civarı arabanın panikletmesiyle (zira milletçe tahammülsüz ve korna sevdalısıyız) aracın kapunu direğe sürttüm...

ön tarafın boyası 1.5 baş parmak kalınlığı ve uzunluğunda boyasını attı...

bunu nasıl telafi edebilirim ?

şimdiden teşekkürler.

araç: ford fiesta titanium powershift.

• kaportacıya giderek sorununu çözebilirsin, kendin uğraşma.
  • Neden ters yola girdiniz?
    bir de size tepki gösterenlere kızmışsınız. haklılar.
  • boyasız çözemezsin
  • Ters yola gireni görsem kornayla sınırlı kalmam !!! Ters yola girerek insanların hayatlarını tehlikeye atmışsınız. Bir de korna çalana kızıyorsunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

Neden ters yola girdiniz?

quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

Ters yola gireni görsem kornayla sınırlı kalmam !!! Ters yola girerek insanların hayatlarını tehlikeye atmışsınız. Bir de korna çalana kızıyorsunuz..

işte tamda bundan bahsediyorum... insanlarda tahammül yok. aynı duruma herkes düşebilir, zira mekan ara sokak, yol başında tek tabela yok! tek işaret yok! ve geri geri gidecek pay yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avukat erkan -- 23 Kasım 2013; 13:38:13 >

• Evet ne yazık ki milletçe tahammülsüzüz ne var yani bir sürücü yolu bilememiş ya da dalgınlıkla ters yöne girmiş ne var bunda.Asıl konuya gelirsek aracın boyası kalktıysa lokal boya gerekiyor diye biliyorum pasta cila ya da rötuş bir işe yaramıyor geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: avukat erkan

quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

Neden ters yola girdiniz?

quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

Ters yola gireni görsem kornayla sınırlı kalmam !!! Ters yola girerek insanların hayatlarını tehlikeye atmışsınız. Bir de korna çalana kızıyorsunuz..

işte tamda bundan bahsediyorum... insanlarda tahammül yok. aynı duruma herkes düşebilir, zira mekan ara sokak, yol başında tek tabela yok! tek işaret yok! ve geri geri gidecek pay yok...

"Tahammülsüz" diyiyorsunuz ancak ters yolda yayalar sadece araçların geldiği yöne bakıp karşıya geçer. Sen ters taraftan geliyorsan o yaya'nın ezilmesi an meselesi. Allahtan direğe çarpmışsın, o yaya da olabilirdi. Gel de tahammül et. Bu arada tabela olmadığını ilk mesajında yazmamışsın. Tabela yoksa senin de suçun yok. Devletin suçu tabi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.