Şimdi Ara

Aracin tamamina kredi.Yardim lutfen. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bi yakinim 73.000 lik corolla nin tamamina kredi cikartmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili kardeşim, ben de memurum (eşim de çalışıyor), hani, halinden anlarım dersem yalan olur fakat ihtiyaçsa ve kaçacak başka nokta kalmadıysa (ben de öyle yaptım) al kardeşim. Memleketteki durum ortada: 2. el alayım desen karşındaki insana güvenemiyorsun, hele bir de iyi niyetliysen vay haline. Sanki iyi niyet insanın bir kusuruymuş gibi (hani internet virüslerini çekmek için kullanılan bilgisayarlara "bal kutusu" denildiği gibi) bela üstüne geliyor.

Bence en doğrusu yapmışsınız, şimdi en az 5 yıl kafanız rahat, vergisini öder, bakımını yapar, yakıtını doldurur ve keyfinize bakarsınız. Hayırlı olsun.
  • arkadaşlar ben de 20000tl kredi çekeceğim araba almak için . 36 ay vade 25000 lira oluyor. tavsiyesi olan var mı?
  • 50bin tl kredi çeksen 60 ayda olur sana 75 bin tl. 75 bin tlye aldığın arabayı 5 sene sonra satmaya kalktığında 30-35 bin tl eder. yazık bence.
  • Bugun itibariyle 308 aldim umarim pisman olmam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: resitaL*

Bugun itibariyle 308 aldim umarim pisman olmam :)

hayırlı olsun. kasa değiştirceğini biliyosundur muhakkak. c4 e baktın mı 308 i alırken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leongate

Üşenmeyip yazıcam, belki birileri okuyum bunun ne büyük hata olduğunu anlayabilir.Diyelim 50000 tl'lik araç alacaksınz;
    1-36 ay vade ile 60,116.40 TL 0,88 oran
    2-48 ay vade ile 63,996.00 TL 0,88 oran
    3-60 ay vade ile 67,756.80 TL 0,88 oran
    Ayrıca kredi masrafları, her sene kesilen ort.160tl hayat sigortası,sıfır alınan araçtaki değer kaybı ve diğer giderler (kasko,sigorta,vergi,bakım,benzin vb)
    Şu mantık kesinlikle yanlış, ben aracı kar elde etmek için almıyorum, peki bir dünya zarar etmek için mi alıyorum?
    Sonuç: Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız, bu gün kredi nedeniyle ne yuvalar yıkılıyo bakmak lazim.

Ağzına sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliengin

quote:

hayırlı olsun. kasa değiştirceğini biliyosundur muhakkak. c4 e baktın mı 308 i alırken?

C4 begenmiyorum ayni banttan cikiyorlar biliyorum ama nebilim isinamadim ozellikleri ve kasasi hosuma gidiyordu 308'in hayirlisi olsun.Bu arada yeni kasadan haberim var evet.

• quote:

Üşenmeyip yazıcam, belki birileri okuyum bunun ne büyük hata olduğunu anlayabilir.Diyelim 50000 tl'lik araç alacaksınz;
    Ayrıca kredi masrafları, her sene kesilen ort.160tl hayat sigortası,sıfır alınan araçtaki değer kaybı ve diğer giderler (kasko,sigorta,vergi,bakım,benzin vb)
    Şu mantık kesinlikle yanlış, ben aracı kar elde etmek için almıyorum, peki bir dünya zarar etmek için mi alıyorum?
    Sonuç: Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız, bu gün kredi nedeniyle ne yuvalar yıkılıyo bakmak lazim.

sırf bu yüzden bekliyorum yerli araba kullanıyorum sabah çalışacak mı çalışmayacak mı bu soğukta diye her gün dua okuyarak işe gidiyorum.Ama paramı biriktirip 5-6 ay daha bekleyeceğim ailem var sonuçta rızıklarını yatıramam varsın olsun 93 model şahinim torosum her neyse olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 4 Aralık 2013; 21:26:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aliengin

quote:

hayırlı olsun, sonuçta daha az bir borç ile işinizi çok rahat görecek bir araç almışsınız.Allah kaza bela vermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

quote:

sırf bu yüzden bekliyorum yerli araba kullanıyorum sabah çalışacak mı çalışmayacak mı bu soğukta diye her gün dua okuyarak işe gidiyorum.Ama paramı biriktirip 5-6 daha bekleyeceğim ailem var sonuçta rızıklarını yatıramam varı olsun 93 model şahinim torosum her neyse olsun

50 bin liralık arabaya binip huzurum olmayacaksa hiç olmasın çok daha iyi, az olsun ama bizim olsun, kafamızda dert olmasın.

• Bizde tamamı kredi ile araba aldık ama kendim asla öyle yapmam araba alıyorsan en az % 30 unu vereceksin

• aracın faizi ile bi tane punto alıyosun
  • Elde biraz nakit daha iyi ama yoksa da al gitsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.