Şimdi Ara

Aracınızdaki Çözülemeyen Motor - Mekanik Arıza ve Sorularınız (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
187
Cevap
10
Favori
24.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar bu ses neye benziyor bir turlu bulunamadi.
    *rolantide ses yok
    *Yokus asagi inerken ses yok
    *Arac yokus cikarken yapiyor
    *arac ısınınca bu ses çıkıyor sogukken sorun yok
    Not:videoda 20 ile 23 saniyeleri arasinda o sesi duyarsiniz.
    Honda civic vtec on takimdan gelen ses:Honda civic vtec on takimdan gelennnn ses:http://youtu.be/4ACJwEsv48c
  • Merhabalar,
    Yaz ayında beğenerek aldığım aracımda havalar soğuduktan sonra ilk çalıştırmada motor ısınana kadar enteresan bir ses geliyor. Aracın triger setini, motor kayışını, devirdayim, motor yağını filtrelerini değiştirdim. Lakin ses yine de devam ediyor.
    Şarj bilyasından, kasnağından kaynaklı olabileceği söylendi fakat inceledim alakası yok. Sanki ön konsolun içinden biryerlerden geliyor gibi.
    Ekli videoyu açarsanız sesi duyacaksınız.
    Motor ısındıktan sonra ses kesiliyor.
    Problemin ne olduğuna dair yardımlarınızı rica ediyorum.
    Arabayı iş bilmeyen ustalara ondandır bundandır yorumlarıyla elletmek, olur olmadık parçalarını söktürmek istemiyorum.
    Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

https://vid.me/MlJk

• Otokar Sultan 140s Zırhlı Otobüs şöförüyüm Şırnakta askerim.
    Araçta gaz kesme sorunu var. Öyle ki rölantide bile stop ediyor. Servise götürdük bilgisayara bağladılar sorun yok dediler yakıt filtresini değiştirdiler. Ama arızayı gideremediler. Şuan arıza lambasıda yanmıyor.
    Daha önce başına böyle bir sorun gelen abilerim varsa yada bu sorunu nasıl giderebileceğimi bilen abilerim varsa 0553 030 90 24 numaralı telefondan bana ulaşırlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 model Colt AMT aracım var. Landirenzo lpg mevcut ve arıza lambası yanıyor. P0325 Vuruntu Sensörü Hatası veriyor.
    Landirenzo servisinde LPG bakımını yaptırdım, makine ile tek tek enjektöre baktı sağlam, arıza vuruntu sensöründe olabilir dedi.
    Motor ustasına gittim LPG enjektöründe sorun var motorda hiç birşey yok saat gibi dedi.
    Bu arada belki Bujilerdendir değiştiriyim dedim ama düzelmedi.
    Başka bir LPG ustasına gittim enjektörü değiştirelim dedi. Ama pense ile sıkarak baktı ve bir tanesi çalışmıyor dedi. (Landirenzo servisi makine ile baktı sağlam demişti)
    Sizce sorun ne olabilir?
    Ateşleme bujisi yada Buji kablosu çalışmıyor olsa ona giden enjektöründe çalışmaması doğal mı? Bundan kaynaklanıyor olabilir mi?
    Araç benzindeyken bir sorunum yok (yada bana öyle geliyor) ama LPG aldığımda özellikle kalkışta aşırı titreme var. Hareket halindeyken ise hafif sallantı.

• Merhabalar
    98 model skoda feliciam var karbiritörlü araç conta yaktı açmışken yağ yakma olayından dolayı motoroda girdik
    piston sekman gömlek yatak lar degişti ama kafama takılan birşey var araçtaki üfleme olayı devam ediyor
    öncedende üflüyordu ama duman atıyordu şimdi duman atma yok ama üfleme yine devam ediyor
    bu normalmidir acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetbulut38

Arkadaşlar aracınızdaki mekanik sorunları yazarsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. İyi çalışmalar..

Ustam Merhaba,
    Peugeot 3008 2010/1.6 HDI aracımda son 6-7 aydır ortaya çıkan bir arıza var. Sol ön taraftan arabanın ilk hareketi ile başlayan ve yüksek süratlerde de devam eden bir uğultu sesi geliyor. Kesin lastik sesi değil lastik sesini ayrıca duyuyorum, asfaltın pürüz değişimi ile değişmiyor hep var, bozuk rulman uğultusu, inleme gibi. Rot balansa da bakıldı sıkıntı yok açıları uygun. Araçda kaza darbe de yok. Yetkili/özel bir çok servise gittim hep boş çıktı. Bu sesi kesmek için bugüne kadar 4 tekerin de rulmanları komple değişti+1 sol arka porya ve rulmanı+sağ arka rulmanı tekrar değişti+sol ön taşıyıcı ve rulmanı değişti+4 lastik değişti ama ses aynen devam ediyor 1000 Tl para harcadım sonuç aynı. Şimdi yet.servisin söylediği bir tek askı rulmanı denilen parça kaldı ümidim olmadığı için değiştirmeye çekiniyorum. Araç boşta, yokuşta, inişte, düzde giderken de ses aynen var. Araçta titreşim, salınım, gezinme, sarsıntı, gürültü vs. yok. Motoru susturdum 90-100 ile gittim yine var. Motor ve şanzumandan değil gibi. Geriye ne kalıyor bilemedim. Yardım ederseniz memnun olurum. Tşk.

• Merhaba peugeot 306 sedan 2000 model 1.6 Aracı ens on calışır durmda park ettim bir havfta sonra tekrar marşa basdıgımda araç marş basıyor herşey normal ama araç çalışmıyor motorun kendine korumaya aldı yoksa başka birşeymi oldu anlayamadım cevap verirseniz sevirim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.