Şimdi Ara

::Aracınızın Boyasını İlk Günkü Gibi Korumak::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracınızın boyasını ilk günkü gibi kalmasını sağlamak için nelere dikkat etmeliyiz..birbirimizle paylaşalım

• Bir kere boya koruma şart.
  • boya korumanın dışında aracı yıkarken fırça kullanmıyacaksın,deterjan kullanmıyacaksın,özel şampuanlar kullancaksın,otomatik yıkamalara haliyle hiç girmeyeceksin,kuş pisliği,ağaç reçinesi gibi durumlarla muhatap olunca hemen müdahale edeceksin,temizledikten sonra o bölgelere cila uygulaması yapacaksın,birde 3 ayda bir veya en fazla 6 ayda bir cila uygulaması yapacaksın.kolay gelsin.
  • mesela tazikli su arabanın boyasına zarar verir mi??
  • yıl başında arabamı alalı tam 1 yıl olacak. arabanın yıkanmış halini görseniz daha dün alınmış gibi. sebebi:
    1) boya koruması
    2) her yıkatmada kesinlikle sünger
    3) her yıkatmada özel oto şampuanı
    4) bagajımda cam-sil ve pamuklu bez (her türlü kuş pisliği vs durumda anında müdahele)
    5) kullanmadığım zamanlarda kapalı garajda duran, yazın tatile gittiğimde her fırsatta, şehir içinde garaja koyamayacak durumdaysam, uzun zaman ev dışında park halinde olacaksam kesinlikle branda...
  • Walla çok şükür garajım var, yağmurlu havalarda çıkmıyorum...
    Kesinlikle yıkamıyorum, aracın tümünü torpido parlatıcısıyla siliyorum, 93te boyandığı halde sanki yeni boyanmış gibi oluyor...
  • yüksekbasınclı suyun boyaya özelliklede sonradan boyanmış boyayazarar verdiği söyleniyor mantıklı gelmekle birlikte tam net olarak bilemiycem.bu arada tabiki en temel olay kapalı garaj ama nerdeeee..
    quote:

Orjinalden alıntı: festfeel

mesela tazikli su arabanın boyasına zarar verir mi??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.