Şimdi Ara

Araçlarda cam filmi kullanımı yasal hale geldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
5.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Halen net olan birşey söz konusu değil kanunda.
  • Ceza yiyenler var daha. Ucu geniş ve açık bir algı var sanırım
  • Bakanlık ya da Emniyet tarafından refere edilen markaların bir belgesi vs olması lazım ki çevirmede bunu gösterip geçsin millet..

Orneğin Sonax diyecek ki benim taktığım filmler Bakanlık ve Emniyet onaylıdır , ahaaa bu da lisanslı onaylı seri numaralı montaj yapılan aracın Plakasının da yazdığı montaj belgesidir...

Böyle bir belge verilmediği sürece herhangi bir çevirmede ceza yazılması çok normaldir...
  • Hadi ya yasak mıydı.Ben hiç sallayan görmemiştim.
  • Yönetmeliğe uygun yapan yerler var mı acaba ?
  • Şaka gibi bir senedir sertifika olayını yapmadılar tüm filmli arabalara gözleri kapalı ceza yazıyorlar. Film çeken arkadaşlar önümüzdeki ay sertifikaların dağıtılacağını söylediler umarım doğrudur.
  • Yol verdigim araba beni gecerken egilip bakiyor, isikta yanimdaki araba beni seyrediyor. Bu arac kullanicilari ile cam filmi zorunlu hale geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen tartıştık yasal mı değil mi diye. Bir arkadaş trafik polisi abisini aradı sordu.

Cevap: Çok koyu olursa, aracın içinde gençler varsa yazıyoruz. Aile arabası olur da 2 numarayı geçmeyen film olursa yazmıyoruz.
  • milletinde aklı fikri seks be. kardeşim kolum, bacağım yanıyor arabada. içerisi cehenneme dönüyor güneşin altında kalınca.
  • ben ön cama da yaptırdım, yazarsa yazsın cezayı, öderim 200 tl yi devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eylül ekim ayları gibi onaylı firmalarla ilgili yeni düzenleme olacak demişti antalya ziebart bayiindeki bayan arkadaş bir gelişme oldumu bu son çıkan torba yasa yada benzeri mevzuatlarla dair bilgisi olan varmı arkadaşlar...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.