Şimdi Ara

ARAÇLARDA LPİ SİSTEMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
6.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bacey

100 kmde 2 lt mi, hadi canım :)

• quote:

Bacey bi taktırıp denesen diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: CiGa95

quote:

denemesi bedava mı :)
  • quote:

quote:

quote:

yok 1000 yurocuk kdv hariç

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok 1000 yurocuk kdv hariç

kdvsi benden çalışır :)

• Şu sistemi deneyecek bir kahraman bulamadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CiGa95 -- 9 Nisan 2009; 13:46:39 >
  • bu sistemin en avantajlı yani ecusunun fabrika çıkışlı bizim araca göre ayarlanıp yolaması,eğer ilk çalıştırmada benzin kulanmasa mükemmel olacak ama anlamadığım lpg gaz fazına geçirmeye zorunluluğu olmayan bir sistem neden benzinle çalışır ve kaç km vaya zamanda gaza geçer
  • 100 km de 2 litre yaksın hemen gidip sıfır bir benzinli araç alıp 3-5 binde lpg lpi sistemine yatıracam. istanbul ankara arası 30 ytl ye gider geliriz.muahhaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: JCRSO

bu sistemin en avantajlı yani ecusunun fabrika çıkışlı bizim araca göre ayarlanıp yolaması,eğer ilk çalıştırmada benzin kulanmasa mükemmel olacak ama anlamadığım lpg gaz fazına geçirmeye zorunluluğu olmayan bir sistem neden benzinle çalışır ve kaç km vaya zamanda gaza geçer

sanırım benzini hiç kullanmıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

quote:

bu sistemin en avantajlı yani ecusunun fabrika çıkışlı bizim araca göre ayarlanıp yolaması,eğer ilk çalıştırmada benzin kulanmasa mükemmel olacak ama anlamadığım lpg gaz fazına geçirmeye zorunluluğu olmayan bir sistem neden benzinle çalışır ve kaç km vaya zamanda gaza geçer

O zaman orjinal benzin deposunun olduğu yere LPG tankı uydurulabilirse, benzin deposu yerine de 5-10 litrelik ufak bir depo konulabilirse yerden de kazanılır.
  • quote:

Şu sistemi deneyecek bir kahraman bulamadık.

ARANIZDA PARA TOPLARSANIZ BEN KENDİMİ VE ARABAMI FEDA EDERİM DENEMEK İÇİN
  • lpg)lıkıd petrol gazı dolum yapıldıktan sonra multıvalfın basınclı olarak gondermıs oldugu gaz oranını regulatorden gecerek aynı zamanda regulatorunde ısnması sonucu regulatore gelen gazı yogunlastırarak kendı haznesınde bırakır daha sonra motor emısı dedıgımız emıs ıle aracın duymus oldugu oksıjen oranına gore gaz gondermesını saglar tabıkı (MONTAJ ONEMLI) temel kurallar (BEKTAS OTO LPG )KEYIFLI SURUSLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: han01

quote:

Şu sistemi deneyecek bir kahraman bulamadık.

ARANIZDA PARA TOPLARSANIZ BEN KENDİMİ VE ARABAMI FEDA EDERİM DENEMEK İÇİN

Opeth senden önce sıraya girdi,Önce ona bir kıyak yapmayı düşünüyoruz

• hadi hayırlısı bakalım Güzel bişey e benziyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

quote:

Hocam benım kullandıgım aracta benzın en son 3-4 ay once koymustuk 20tl lık. O da bıtelı kac zaman olmustur kımbılır. Full LPG de kullanılıyor arac. Ama yavas yavas su koyvermeye basladı motorun sesı degıstı.

• Su mazda rx8 e de sistem takilabiliyormu acaba

Alipta duplesek araci..
  • sürekli lpg'de kullanmak iyi değil ama benzin yollarında benzin olmadığından korozyonla erimeye başlıyor. bir şey oldu lpg bulamadın benzine geçtin bi baktın ordan burdan benzin kaçırıyor araç. tabi bide benzin pompasını yakma durumu var aman deyim.
  • sıralı sistemlerde araç benzinle çalışır. motorun sıcaklık derecesi yada süre ile lpg kullanımına geçer. ilk çalıştırmada rölantide kalmaya devam ederse benzin kullanımı devam eder. aracım 16 kuruş yakarken taktırmıştım. lpg ile 11 kuruşa düşmüştü. başlangıçta pek fark oluşmuyor. sonraları benzin değerleri 25 kuruşlara kadar çıktı malesef. düzde pek fark oluşmuyor ancak yokuş çıkarken 1 vites düşük gitmek zorunda kalıyorsunuz. umarım yeni nesil sistemde bu sorunlar ortadan kalkar.
  • arkadaşlar acaba icom jgt de ilk çalışma benzinle mi yoksa lpg ile mi bilen varmı aramızda?
  • Çok ilginç bir ürün. İnternet sitesine bakarak önce TEMSA GLOBAL adını yalan yere kullanıyorlar sandım. Sitenin tasarımı oldukça kötü çünkü. Sonradan araştırdım ve gördüm ki TEMSA gerçekten de VIALLE adlı markanın Türkiye distribütörlüğünü almış arkadaşlar. Araştırırıken rastladım, ithal ettikleri bu ürünle ilgili Makine Mühendisleri Odasından onay da almışlar. Sadece şunu söyleyebilirim: "SABANCI HOLDİNG YAŞ TAHTAYA BASMAZ."
    http://www.mmo.org.tr/genel/yetkili_bayi_aksam_listeleri.php

Bence denemeye değer bir ürün. MMO'da yer alan aksam listesi altta.
    http://www.mmo.org.tr/resimler/ekler/f74760f4a0dac65_ek.pdf?tipi=64

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.