Şimdi Ara

Aradığınız Bulamadığınız Hatırlayamadığınız Müzikler İçin. (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.943
Cevap
343
Favori
2.959.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaslar su hanı flüdlü baslıyıp giden bir sarkı varyaa sarkının adı dido rummu yunan mı birisi söylüyoo bi zahmet ismini verebilecek olan varmı yada bulamadım da upload edebilirseniz bana pm ile atarsanız cok sewinicem tsk herkeze iyi calısmalar
  • http://www.heme np aylas.co m/download/1338086/aradigim.ht ml amr olanı

http://www.hem enpayl as.c om/download/1338114/aradigim. w av.html bud a waw

hangısı kolayınızıa gelıyorsa lutfen yardım ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: yorgunbilgin

quote:

Orjinalden alıntı: yorgunbilgin

Arkadaşlar yngwie malmsteen in guitar lessons adlı videosu var 45dk lık bir şey izleyenler bilirler. Orda ilk konser görüntüsünde çaldığı şarkı hangisi acaba biliyormusunuz? kafayı yicem bilen yok bayıldım ya ona inşallah doğaçlama solo atmamıştır yoksa hep o bölümü dinlemek zorunda kalırım :(

Lütfen yardımmmmm

Bilen yok galiba şansıma küsim

Yüzbaşım ben videolara baktım ama onun gibi nerdeyse 20 tane video var.
  • 11 Ağustos 2006; 14:45:08

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar mehmet und nurten-komm bitte zurück şarkısının linkini bulabilirseniz hemen yazar mısısnız????? acele arkadaşlar!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

ya arkadaslar su hanı flüdlü baslıyıp giden bir sarkı varyaa sarkının adı dido rummu yunan mı birisi söylüyoo bi zahmet ismini verebilecek olan varmı yada bulamadım da upload edebilirseniz bana pm ile atarsanız cok sewinicem tsk herkeze iyi calısmalar

Dido yu volkan konakta sölemişti....yabancı kim söledi bilmiorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sporcu17

http://www.heme np aylas.co m/download/1338086/aradigim.ht ml amr olanı

http://www.hem enpayl as.c om/download/1338114/aradigim. w av.html bud a waw

hangısı kolayınızıa gelıyorsa lutfen yardım ya

Yine o meşhur Pitbull - Culo veya Sean Paul - Feel Allright taki müziği kullanmışlar ama hangi şarkı çıkartamadım...çünkü sadece müzik belli oluo ve o arkadaki müziğe yapılan bir sürü şarkı var...mahsun kırmızıgül bile yaptı düşünün artık
  • arkadaşlar yine rahatsız ettim.kusra bakmayın.ozzborn soy adlı bir kadının şarkısı var kadının adı juan weya öle bişey galiba ama hatrlayamıyorum soy adıda ozzborn lu bişey bide ozzy ozbourne la alakası yok .yardım ederseniz sevinirim.duygusal gibi şarkı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertyuh

arkadaşlar yine rahatsız ettim.kusra bakmayın.ozzborn soy adlı bir kadının şarkısı var kadının adı juan weya öle bişey galiba ama hatrlayamıyorum soy adıda ozzborn lu bişey bide ozzy ozbourne la alakası yok .yardım ederseniz sevinirim.duygusal gibi şarkı

Joan Osborne-One Of Us olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxette -- 11 Ağustos 2006; 17:16:07 >
  • yaa arkadaşlar pardon ben yine yardım etmiyip kendim soruyorum ama...cidden baktım ben birine yardım edebilir miyim diye ama..hiç bi fikrim yoktu
    herneyse benim aradığım şarkı...hani madagaskar diye bi animasyonun bi yerinde zebra hayvanat bahçesinden kaçıp new york sokaklarında havalı havalı yürüyodu..işte orda yürürken çalan şarkı neydi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: gıcıkkk

yaa arkadaşlar pardon ben yine yardım etmiyip kendim soruyorum ama...cidden baktım ben birine yardım edebilir miyim diye ama..hiç bi fikrim yoktu
    herneyse benim aradığım şarkı...hani madagaskar diye bi animasyonun bi yerinde zebra hayvanat bahçesinden kaçıp new york sokaklarında havalı havalı yürüyodu..işte orda yürürken çalan şarkı neydi???

http://www.imdb.com/title/tt0351283/soundtrack

filmin soundtracklerine bu adresten ulaşabilirsin, izlemediğim için hangisi bilemiyorum, tek tek indirmen lazım
  • quote:

yaa arkadaşlar pardon ben yine yardım etmiyip kendim soruyorum ama...cidden baktım ben birine yardım edebilir miyim diye ama..hiç bi fikrim yoktu

Madagascar - I Like To Move It

olabilir en çok dinleneni bu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

quote:

filmin soundtracklerine bu adresten ulaşabilirsin, izlemediğim için hangisi bilemiyorum, tek tek indirmen lazım
    çok saolll
    quote:

Madagascar - I Like To Move It

olabilir en çok dinleneni bu...
    şeyy o da çok hoş ama...bu daha da bi deişikti hani disko müziği gibi ama o klasik sinir bozuculardan değildi resmen komiktiyinede çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gıcıkkk -- 11 Ağustos 2006; 18:52:27 >
  • sevda çiçeği dizisinde arzu ece otyamın seslendirdiği kader utansın adlı parçayı upload edecek arkadaşıma şimdiden teşekkürler...
  • ya ark.lar bi yerde duyduğum bi yabancı şarkı çok hoşuma gitti.şöle basslı filandı.bi adam sölüyodu şarkı çok garipti ama hoşuma gitti.kesin biliyosunuzdur ama adamın isminde mundo geçiyodu galiba.el mundo nun şarkılarına baktım ama bulmadım yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden tşkler..

çok güzel tarif ettim dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: todorov_44

ya ark.lar bi yerde duyduğum bi yabancı şarkı çok hoşuma gitti.şöle basslı filandı.bi adam sölüyodu şarkı çok garipti ama hoşuma gitti.kesin biliyosunuzdur ama adamın isminde mundo geçiyodu galiba.el mundo nun şarkılarına baktım ama bulmadım yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden tşkler..

el mudo - chaccaron maccaron olabilir mi?

mundo yazmışsın da belki ondan bulamamışsındır
  • quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

quote:

bunu yazmam tamamen geereksiz biliyorum ama şarkı the bee gees-stayin alive mış dinleyin yaaa çok güzelll
  • quote:

Orjinalden alıntı: pckopatjam

quote:

Orjinalden alıntı: todorov_44

ya ark.lar bi yerde duyduğum bi yabancı şarkı çok hoşuma gitti.şöle basslı filandı.bi adam sölüyodu şarkı çok garipti ama hoşuma gitti.kesin biliyosunuzdur ama adamın isminde mundo geçiyodu galiba.el mundo nun şarkılarına baktım ama bulmadım yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden tşkler..

el mudo - chaccaron maccaron olabilir mi?

mundo yazmışsın da belki ondan bulamamışsındır

ewt aradığım şarkı buydu çok tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: asean20

quote:

Orjinalden alıntı: fast

Joy fmde çalan bir şarkı arıyorum.
    Şarkının ismini yanlış anlamadıysam baby don't go olsa gerek.
    4 bayandan oluşan bir grup söylüyormuş.
    Aradım ama bulamadım.Nerdeyse dünyanın yarısı baby don't go adında şarkı söylemiş.
    Bu şarkıyı bilen varmı ?

close II you (close two you)

ok.sağol
  • arkadaşlar ben şu iki gün içinde radyoda dinlediğim bir parçanın adını bulamıyorum. SEAN PAUL ve NİNA SKY söylüyo parçayı nina sky nakaratlarda crazy yada baby diyo. (tauch my body değil o var bende) yardımcı olursanız sevinirim..
  • sean paul feat. santana - cry baby cry olabilir bak bi..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.