Şimdi Ara

ARAF ONLİNE TAKIMIMIZ KURULDU !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeNoVaL

Tanıtımınızı beğendim.
    8 saat online işi pek bi abartı olmuş.
    Ayrıca şunu unutmayalım oyunlarda seviyelerden çok eşyalar önemli.
    İlk 10 da gözüm yok, 8 saat online olabilir miyim bilmiyorum ama oyunda sağlam bir karakter kasacağıma eminim.
    Aranızda banada yer varsa seve seve katılırım.

o zaman bize aramıza hoşgeldın demek düşer...

ts3.turk-oyuncu.com 9.oda Hidden Kingdom pw hidden veyahttp://www.facebook.com/Hidden.Kingdomm burdan ulaşabilirsin kardeşim hayırlı olsun

• ARAF ONliNE AÇILIŞ SAATİ KESİNLEŞTİ .. . 29 haziran saat 15:00 !

Güncel Ts 3 sunucumuz : arafonline.takimkonusmasi.com:9988

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qo0oki -- 28 Haziran 2012; 23:30:29 >
  • hadi yerimi alalım
  • Oyun aşırı kalabalık adım atamıyorsun kasıyor.Onu geçtim ben beğenmedim oyunu.
  • 1 senedir ha acildi ha acilcak diye salladilar.
    Defalarca verilen tarihler ertelendi.

Sonuç : Ben hayatımda bu kadar sorunlu, bu kadar hatalı bir beta oyunu görmedim. Hadi Cbt deyip geçtim Oyunun kendi Fail.
  • Eheh Gamtürkü tanıyosam bak şu kadarcık minicik ufacık tanıyosam(Ki bütn oyunlarını oynadm 3 ü kapandı),Tanıyosam o 20$ oyun parasını size closed betada verirler :D O kadar cimri bir şirket o,Araf online için en son 25 Aralık 2011 Büyük Açılış! (closed beta) deniyordu.Sonunda açılacak galba :D 1.5 senedir bekliyoruz .
  • Rezalet ötesi bir oyun olmuş.
  • hiçbir oyunda bu kadar açıklamasız zor ve anlamsız görevler görmedim şu görevler olmasa türkçe diye oynardım
  • Evet arkadaşlar bugün teamspeak adresinize gelen "Gry" bendim. Bilgisayarım geldiğinde sizinle oyun oynamak isterim
  • Görevler iğrenç albenisi yok değmez kaç gündür söyle wow aion allods k0 lorto karışımı bi oyun arıyorum yeni açılcak imkansız galiba bu gidisle
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoiNMeOrDiE

Görevler iğrenç albenisi yok değmez kaç gündür söyle wow aion allods k0 lorto karışımı bi oyun arıyorum yeni açılcak imkansız galiba bu gidisle

Naptın arkadaş tüm oyunları birleştirmişsin.Aion f2p oynayın işte ne güzel oyun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Orijinalden alıntı: JoiNMeOrDiE

Görevler iğrenç albenisi yok değmez kaç gündür söyle wow aion allods k0 lorto karışımı bi oyun arıyorum yeni açılcak imkansız galiba bu gidisle

Naptın arkadaş tüm oyunları birleştirmişsin.Aion f2p oynayın işte ne güzel oyun :)

iyi hoş diyorsunda kardeşim ben yeni olsun istiyorum hani öyle bi kasasım var kapısmak istiyorum sıfırdan hiç kimsenin bilgisi olmadan

• Sonradan başlayıpta en iyilerden olabilirsin.Bu mantığı kafandan silmen lazım.Araf Online çıkmadan evvel oyunu gidip çin server ında oynayanlar var.Ya sende böyle yapacaksın ya da sonradan başlasan bile çok emek vereceksin.Ha birde şu yöntemi uygulayabilirsin.Bir oyunda en son seviyeye kadar kasar oyunu kavrarsın.Yeni server açılınca abanırsın kral olursun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 3 Temmuz 2012; 1:36:00 >
  • Şu anlatım özürlü görevler olmasa oynaırdı diye düşünüyorum ufak bir ışıltı var gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FpsMachine

İyi Günler..

Araf Online (Türkiye'de ilk hd mmo oyunu) Closed Beta Başlıyor.. Closed Beta 29 Haziran 2012 Tarihinde Açılacak 2 hafta sonra ise herşey sıfırlanıp açık betaya geçilecek.. Yani Oyunda YÜKSEK yerler düşünüyorsanız tam zamanı ve bizimle artık çok kolay...
     ARAF ONLİNE TAKIMIMIZ KURULDU !!!

Oyun İndirme linki : http://download.gameturk.com/Araf/Araf_CBT.exe

Takımımız Oyunun Çin Serverını İndirip Oynayan İnsanlar Olarak Closed Betayı oynamadan bile oyunu adımızdan iyi bilir hale geldik..
    Closed Betada ise karakter dağılımları vs kesinleşecek.. Son yapılandırmalar gerçekleşicektir..

Takım Adı: Hidden Kingdom
    Üye Sayısı: +20 (ve her geçen gün artmaktadır)
    Üye Yaşları: +18 Olgun İnsanlar
    Online Saati +8 Saat üzerinde olan olgun seviyeli insanları her zaman bekleriz.. Amaç zevk almak ve Serverda 1.klan olmaktır..
    Oyuna Başlayanlar İçin Yıldız Irkındayız.. Yıldız Irkında Başlıcak Arkadaşlarımıza Elimizden geldiği Kadar Yardım Yaparız..
    Bu arada Ts3 Şarttır.. Ts3 Toplantılarımız Düzenli Olarak Olmaktadır.. İlk Ts3 Toplantımızdan 1 kare ;

ARAF ONLİNE TAKIMIMIZ KURULDU !!!

Klan Videomuz

En geç Cumartesi bilgisayar geliyor ozaman aranızdayım

• beyler ben indirdim oyunu girdim oyuna 15-20 dk sonra attı oyundan bakım mı ne varmış sonra launcherclient e bastım başlat butonu gelmedi. o ekranda yukarda sunucu seçim yerinde 0 ms falan yazıyor. nasıl girerim forumlara baktım denedim hepsini ama olmadı ?
  • kapalı beta bittimi ? 2 hafta olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.