Şimdi Ara

ARAİ KASK BUĞU SORUNU!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 Gün önce Arai Chaser V Kask aldım, yaklaşık 30 dk felan kafamda takılı kaldı, kaskın alt çene kısmı buğu yaptı ve vizörün plastik aksamı öptüğü yer komple sulandı.
    Bu normalmidir? Yoksa bir problemmi var, kaskı çıkardığımda vizörün kaskı öptüğü yer komple ıslaktı.
    Bilgi İçin Teşekkür Ederim.

• Kasklar buğu yapar. en mantıklı çözüm pin lock alıp taktırmanız ( Bilgili birine ).
  • stompanato kullanıcısına yanıt
    Yani Marka Kalite Vs.. farketmiyor anladığım kadarı ile?
  • Hocam çoğu kaskta o sorun var. Hava soğuksa benim kaskımdada oluyor aynısı. Yanlış hatırlamıyorsam bir sprey vardı vizöre sıkınca buğu yapmıyordu.
  • Bende chaser kullanıyorum, aldığım yer pinlocku hediye etmişti. Sonuç çok iyi sıfıra yakın buğu yapıyor. Ama ıslaklık hala var doğal olarak.
  • Kaskların tek handikapı malesef.
    Bende sorunu pin lock ile çözdüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matkapla küçük bir delik aç vizörün köşesine buğu sorunun çözülür
  • Ls2 ff 351 var bende 40 km hıza kadar buğu yapıyor çünkü öndeki buğu önleme zımbırtısından yeterli hava girmiyor bende vizörün köşeye kağıt sıkıştırdım vizör çok hafif 0.5 mm kadar açık kalıyor buğu yapmıyor.
  • Yanında pinlock vermeleri lazım. İçinden çıkmadı mı?
  • Pinlock takıldı, birde kilit kısmını öne çekince çok hafif bir şekilde kaskı açıyor ve bu sefer hiç buğu yapmıyor, yani özetle sorun çözüldü teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.