Şimdi Ara

Aral a Diablo 3 gelmiş :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hdloader11
    Bu kafayla devam et sen dostum.Rmah gibi birşey varken gereksiz para harcamak.Zaten çok para kazanılıyor.Bu arada elo hellde kalasım yoktu kusura bakma.

Ben bir şeyin kafasında değilim dostum adam gibi oynuyorum oyunumu.

Lol Elo Boostinng service forumlarında postların vardı zaten ki Lol bölümüde de ifşa olmuştu zaten bu.

LoL'de elo yükseltmek için eurolar harcayan birisinin diablo 3'te ne kadar euro harcadığını tahmin etmek de çok zor değil.

Harcamana bir şey demiyorum zaten harca nasıl zevk alıyorsan öyle oyna ama harcayıp da gelip burada bende şu kadar DPS var diye yazınca hayatta bir şey ispatlama gereksinimi olan biriymiş gibi algılanıyorsun.
  • Konuya dönersek, sabah 10'a kadar verilen siparişler aynı gün teslim edilecek diyordu. Kime ulaştı çok merak ediyorum :D
  • Ben Perşembe saat 17 gibi sipariş verdim dün sabah bulunduğum sehre geldi ürün. Ama sag olsun (!) kargo şirketinin şubesi dün saat 11de ellerinde olmasına rağmen tüm gün boyunca ürünü getirmediler. Bakalım bugün öğlene kadar soz verdi şubenin müdürü eğer göndermezse şikayetimi göndereceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.