Şimdi Ara

Aral hala kargoya vermemiş :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demin baktım, hala kargo bilgisi yok. Aral seneye mi göndermeyi düşünüyor acaba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B936BAF39 -- 24 Mart 2014; 9:35:04 >

• D&R da ön siparişleri hala kargoya vermedi.
  • Bu tür firmalar bireysel olarak gidip kargo vermez. Belirli bir vakitleri vardır. O vakit gelinceye kadarki tüm siparişler beklenir, vakit dolunca bütün siparişler kargoya verilmek için yola çıkar. Tahminimce saat 16:00 19:00 arasında kargoya verilir ürünler. Yarın da elinizde olur merak etmeyin
  • Benim elime en az 3 gün sonra geçer :) Uzun mesafe. Bir de bu gece oyunun açılacağını düşünürsek oho
  • nlp N kullanıcısına yanıt
    D&R'de aral ile ortak tarihte gönderelim diye mi anlaştılar acaba :))
  • Aral sosyal medya üzerinden açıklama yapmış zaten bugün kargoya verilecek ön siparişler diye.

Umarım D&R bekletmez. Beyond Two Souls almıştım ön sipariş olarak çıkış tarihinden 10 gün sonra göndermişlerdi.
  • :))) Durun yaa adamlar bir kahvaltı etsin Afyon patlasın ki sorunsuz sorunsuz olsun kargolamalar
  • nlp N kullanıcısına yanıt
    O nasıl bir ön siparişmiş . Çıktıktan 10 gün sonra :) Belki de çıktığı gün alsan ertesi gün eline geçecekti :P

Ön sipariş vermenin mantığı erkenden oyuna başlamaktır. Bugün gece RoS yayına geçecek. Bugün gönderilse kargo en az 3 gün sonra bana ulaşacak. Peh bakalım hayırlısı yine de
  • Beyler bende sipariş durumu hazılanıyor olarak gözüküyor.henüz kargo numarası yazmıyor.Sizde de öyle mi?
  • Sabahın köründe kargo mu olur yaw... verilir öğleden sonra merak etmeyin... Aral bizi mağdur etmez bu konuda... (Umarım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goril1

Demin baktım, hala kargo bilgisi yok. Aral seneye mi göndermeyi düşünüyor acaba :)

Kargo bilgisi akşama doğru ancak elimize geçer. Bu saatte kargo bilgisi vermezler. Adamlar daha mesaiye bile yeni başlamışlar sen hemen kargo bilgisi vermelerini bekliyorsun.

Bu arada tahminen oyun 1 hafta önceden kargoya verilmeye başlamıştır onu belirtelim. Ama herkese ait kargo işlemi bitince toptan bilgi dağıtımı başlar.

Nasıl yani derseniz açıklayalım.

Aral yüzlerce insana bu oyunu sattı. Doğal olarak yüzlerce insanın kargo işlemi uzun süreceğin den 1 hafta önceden oyunu kargo firmasına teslim edip 24 Mat günü yola çıkarın talimatı vermiştir. Şu sıralarda son alımları da kargoya veriyordur.

Bu dediğim şekilde oluyor bu işlemler. Diablo 3 çıktığın da bu şekilde olmuştu çünkü o dönem ben kendi kargo bilgime çıkış tarihin den ve Aralın teslim tarihi olarak verdiği tarihten 1 hafta önce ulaşmıştım. Yardımlarımla da bir çok arkadaş 1 hafta öncesinden oyunlarının kargoya verildiğini öğrenmişlerdi.

Kısaca gecen pazartesi gününden başlayarak oyunları kargoya teslim etmişler ve firmaya da tüm teslimatları tamamladığım da kargoları göndermeye başlayın demişlerdir.

• Sağol bilgi için.Insan sabırsızlanıyor ister istemez :)
  • az önce baktım benim ürün kargoya verilmiş :)
  • Benimki de kargoya verilmiş bugün, yarın elimde olur heralde..
  • D&R Tedarik sürecinde...
  • arkadaşlar yanlış anlamayın ama aral dan almak daha mantıklıydı çünkü distribütör aral ilk önce arala gelir ürün doğal olarak ithalatçısı o d&r dan bence daha geç çıkacaktır çünkü orayada aral dan gidicek ürün
  • Arkadaşlar aranızda halen oyunu almamış olan varsa elimde pepsi kodu var. Aral'ın sitesinde girip oyunu indirimli alabilirsiniz.
  • "Kargo takip kodu kargo firması tarafından saat 18.00 - 20.00 aralığında oluşmaktadır. Bu süre zarfında siparişlerinizin durumu “Hazırlanıyor” olarak kalmaktadır. Takip kodunuz oluştuğunda siparişinizin durumu otomatik olarak "Kargoya Teslim Edildi" şeklinde güncellenmektedir. " yazıyor zaten sitede. Benimki de kargoya verilmemiş görünüyor, bakalım 18:00'dan sonra umarım değişir.
  • D3 çıktığı gün D&R oyunu ulaştırmıştı.
  • Aral bana ürünü satarken oyun cıkmadan bir gün önce elinde olucak diyor kargo durumuna bakıyorum hazırlanıyor diyor, şimdi bu gibi yerlerden alanlar gece oyuna giremicek belkide en erken yarın akşam girebilecek
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.