Şimdi Ara

ARAL WOW BATTLECHEST 3 PC OYUN hakında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba ben bu oyuna başlamak istiyorum teknosada ARAL WOW BATTLECHEST 3 PC OYUN
    adı altında 39 tlden satılıyor sımdı bu 3 cd yi alıp pcye kurup oyuna direk baglanıyormuyum yoksa bunlar yama cd lermi yanı ılk bastan sona elımde olması gerken dvd ler hangılerı sıralarmısınız lutfen lınk burdahttp://www.teknosa.com/urunler/125084053/aral-wow-battlechest-3-pc-oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktugkaya34 -- 7 Kasım 2013; 17:10:51 >

• Battle Chest'i aldığında bu 3 oyununda ayrı ayrı kodları olacak.İlk WoW'u kuracaksın sonra Burning Crusade ve Lich King.

Bunların kodlarını teker teker ADD A GAME KEY'den aktif edince sadece World of Warcraft'ı indireceksin.
  • Battle Chest artık Cataclysm de kapsıyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qetman.

Battle Chest artık Cataclysm de kapsıyor diye biliyorum

Cataclysm'de geldi doğru. :) Battle Chest'te ki aktif ettiğiniz de otomatik olarak geliyor.
  • öncelikle vakit ayırdıgınız ve tecrübenizi esirgemediğiniz icin tesekkür ederim oyun oldukca ilgimi cekiyor yanlız ep eyi yabancıyım oyuna sizden ricam budur bu batle cast 3 pc oyun ne işe yarar nasl kullanılır once kayıtı nerden yaptırmam lazm ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goktugkaya34

öncelikle vakit ayırdıgınız ve tecrübenizi esirgemediğiniz icin tesekkür ederim oyun oldukca ilgimi cekiyor yanlız ep eyi yabancıyım oyuna sizden ricam budur bu batle cast 3 pc oyun ne işe yarar nasl kullanılır once kayıtı nerden yaptırmam lazm ?

battle.net üye ol kodlarını gir cdleri yükle launcherı aç biraz indirsin sonra girersin. Silvermoon ally Twisting Nether horde için server tavsiyem
  • cd lerı yukleme sırasını kutu cıerınde belırtıyormu bırde googlde bir site var 20 sevıyeye kdar ucretsız falan dıyor eu.battle.net/World_of_Warcraft_TR burdanmı uyelık almalıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: goktugkaya34

cd lerı yukleme sırasını kutu cıerınde belırtıyormu bırde googlde bir site var 20 sevıyeye kdar ucretsız falan dıyor eu.battle.net/World_of_Warcraft_TR burdanmı uyelık almalıyım

evet ordan alabilirsin sonra üyeliğine girip kodunu girmen gerekiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.