Şimdi Ara

Aralık 2014 En Hızlı DNS Listesi - December 2014 Fastest DNS List (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
6
Favori
51.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Yandaşın biri basmış herkese eksiyi ne olacaksa orada eksi görününce yazık

yandaşın biri eksilediyse bizde artılarız

bu arada sorun devam ediyor. hiçbir dns çalışmıyor, çalışsada işe yaramıyor yada bağlantı hızını çok düşürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netbook42 -- 4 Aralık 2014; 1:31:44 >

• Merhaba

Bütün DNS'ler Test Edilmiştir.

Güvenli Bir Şekil De Sorunsuz Olarak Kullanabilirsiniz.

Yazdıklarım Dışında Yazılan Konu Veya Mesaja Lütfen İtibar Etmeyiniz.

Bilişim Uzmanı - BU

İlginiz İçin Teşekkür Ederiz.

Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilisimUzmani -- 4 Aralık 2014; 10:19:18 >
  • netbook42 N kullanıcısına yanıt
    Hiçbir dns çalışmıyor derken hangi sitelere giremiyorsun Pmden de yazabilirsin
  • Sadece google sayfasını düşük ms ile açıyor.Diğer sitelere gönderdiğim pinglerde google dns ile level 3 hemen hemen aynı ms oranları veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasilva38

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Ttnet tüm Dns'leri engelliyorum o yüzden bi anlami kalmadi artik dns girmenin.. Hiç biri çalişmiyor.. Çalişanda Sorunlu çalişiyor internet hizini çok çok düşürüyor.. 50 mb hizim var 200 500 kb indirme hizindan yukarisini göremedim.. Allah ttnetin belasini versin..

TTnetten banada gına geldi yakında iptal ettirip.Superonline a geçicem herşeyi engelliyor bu ttnet

Superonline'da Torrent çalışmıyor.. Bir kaç kullanıcı yorumunda görmüştüm.. Sözleşmem biteli 2 ay oldu ama daha karar veremedim onun için şuanlık TTNET
  • Sevgili forum üyesi arkadaşlar; normal sitelerde DNS ler çalışmakta çünkü TİB tüm DNS leri Türktelekomun sunucularına yönlendirmiş bulunmaktadır. Ha ben yetişkin(ADULT) sitelere gireceğim yada mahkeme kararı ile erişim engellenmiştir yazısı görmemek için önceki mesajlarıma bir bakın lütfen
  • Bu sefer sağlam engellemişler :)
  • Merhaba

DNS Listesi Test Edilmiştir.

Sorunsuz Olarak Kullanabilirsiniz.

Yetişkin Sitelere Desteğimiz Yoktur.

Düşünce Ve Görüşleriniz İçin PM Gönderebilirsiniz.

Bilişim Uzmanı - BU

Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilisimUzmani -- 9 Aralık 2014; 15:22:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

quote:

Orijinalden alıntı: dasilva38

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Ttnet tüm Dns'leri engelliyorum o yüzden bi anlami kalmadi artik dns girmenin.. Hiç biri çalişmiyor.. Çalişanda Sorunlu çalişiyor internet hizini çok çok düşürüyor.. 50 mb hizim var 200 500 kb indirme hizindan yukarisini göremedim.. Allah ttnetin belasini versin..

TTnetten banada gına geldi yakında iptal ettirip.Superonline a geçicem herşeyi engelliyor bu ttnet

Superonline'da Torrent çalışmıyor.. Bir kaç kullanıcı yorumunda görmüştüm.. Sözleşmem biteli 2 ay oldu ama daha karar veremedim onun için şuanlık TTNET

Tam 1 yıldır 13 Aralık 2013'den beri Superonline kullanıyorum ve çok memnunum ayrıca tam bir torrent delisiyim diyebilirim sürekli kullanıyorum sürekli birşeyler indiriyorum ve çok ilginçtir ki bir kere olsun torrent engellemesi ile karşılaşmadım.

• ByCRiMiNaL. kullanıcısına yanıt
    Acaba sadece yeni kayıtlı olanlarda mı bu sorun var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

Acaba sadece yeni kayıtlı olanlarda mı bu sorun var?

Bir bilgim yok dostum o konuda ama bende superonline kayıt olurken öyle bir mevzu geçmişti internette konular vardı sıkıntı yaşayanlar vardı ama bende bi sıkıntı çıkmadı.
  • uydunette kullanmak için tavsiye edebileceğiniz dns var mı arkadaşlar ?
  • Paylaşımlar için teşekkürler.

Ocak 2015 verileri var mı?
  • Hiç bir değişiklik yok aynı.
  • Google daima :D akılda tutması kolay

• quote:

Orijinalden alıntı: BilisimUzmani

Merhaba

DNS Listesi Test Edilmiştir.

Sorunsuz Olarak Kullanabilirsiniz.

Yetişkin Sitelere Desteğimiz Yoktur.

Düşünce Ve Görüşleriniz İçin PM Gönderebilirsiniz.

Bilişim Uzmanı - BU

Hayırlı Forumlar.

Vpn kullanmakla uğraşmak istemiyorum. Yasaklı sitelere giren dns tavsiyeniz var mı ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.