|
Aralık ayında başlayacak en dikkat çekici 10 dizi
-
-
God of War resmini gördüm de onunla alakalı bir yazı yok???
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu yeni taktik hocam. Böyle alakasız şeylerle insanları yemleyerek yorum yapmaları ve bir nevi aktiflik yaratma taktiği.
Benzerini youtube shorts videolarında da görüyorum. Mesela konuşan kişi 10 üzerinden 9.5 puan veriyorum diyor ama yine kendi orijinal altyazıda bunu 9.1, 8.9 vs. yazıyor ki dikkatli ve takıntılı kişiler yorum yapsın, yorum yapanlara yorum yapılsın diye uzayıp gidiyor.
Şimdi biz de o kapana düştük ama açıklama gereği hissettim
-
Secret Level dizisinden dolayı resmi var.
Dexter ve Squid Game dışında iyi bir yapım göremedim. Zaten çoğu animasyon çocuklara yönelik gibi hep.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her animasyon cocuklara yönelik degildir
Çöp
Eskiden 13-15 Ortalama Bölüm Sayısı Olurdu Şimdi 8 Bölümle Sezon Yapıyorlar...
Listeden bir tek Secret Level ve Yüzyıllık Yalnızlık dikkatimi çekti. Aslında Secret Level'ı ilk duyurulduğu zamandan listeme almıştım. Gelsinler görelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maliyetler çok aşırı yükseldi. ne Türkiye ne Avrupa'da işin içinden çıkılmaz hale geldi Dizi / Film sektörü Normal hem Bölüm sayısı hem Kalite düştü Avrupa'da ülkemizde Türk dizileri zaten kadına karşı şiddet ve erotizm dışında bir şey içermiyor. 2-3 düzgün dizi var Türkiye'de en fazla 💯👍🏻
Tüm dünyada kıtlık var eskiden her şey film sektörü gıda hizmet gibi bilumum sektörler organikti şimdi kapitalizm ve yeni dünya düzeni dedikleri şeyden mütevellit durum bu
-
İzleyen varmı geçim sıkıntısı
Dexter baya merak uyandırıcı. Yalnız young blood kötü bitmişti. Halbuki Dexter 20 sezon yayınlanabilecek ve açılmayacak bir yapım olabilirdi. Nasılsa Michael kanseri yendi. Adamı yaşlanıncaya kadar kullan işte.
Squid Game'i bekliyoruz bakalım acaba ilk sezon kadar sükse yapacak mı.
-
Üç tane harika animasyon var😋
@mersin(caretta) valla hocam bana 10 bölüm bile çok geliyor artık. Eskiden nasıl bir sezon 20 25 bölüm izliyordum şu an dayanamam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 2 Aralık 2024; 11:3:7 >
Warhammer 40K hayranı olarak Secret Level' i merakla bekliyorum.
-
Marvel what if heyecanla bekliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında Prime'ın yeni animasyon serisinde (Secret Level) bölümlerden biri de God of War evreninde geçiyor... Bu yüzden eklemiş editör arkadaş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricin -- 2 Aralık 2024; 15:39:44 >
sapık kâtil yetiştirme dizisi... izleyenden hâyır gelmez...
-
döviz kurlarını keyfi artırıp düşüren T.C. vatandaşı senin durumunu 2002 yılında seçtiğin kişiler yaptı...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu yeni taktik hocam. Böyle alakasız şeylerle insanları yemleyerek yorum yapmaları ve bir nevi aktiflik yaratma taktiği. Benzerini youtube shorts videolarında da görüyorum. Mesela konuşan kişi 10 üzerinden 9.5 puan veriyorum diyor ama yine kendi orijinal altyazıda bunu 9.1, 8.9 vs. yazıyor ki dikkatli ve takıntılı kişiler yorum yapsın, yorum yapanlara yorum yapılsın diye uzayıp gidiyor. Şimdi biz de o kapana düştük ama açıklama gereği hissettim |
God of War resmini gördüm de onunla alakalı bir yazı yok???
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X