Şimdi Ara

Arama Alamıyorum, Yardıma İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
21.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Lanet bir sorun bugün başıma geldi. Sorun şu;

Telefonuma çağrı alamıyorum. Ben arayabiliyorum, mesaj atabiliyorum, mesaj alabiliyorum, nette 4G ile gezinebiliyorum ancak SADECE ARAMA ALAMIYORUM. Karşı taraf arayınca hiç çalmadan kapanıyor.

Çağrı engelleme felan değil, telefonun her özelliğini kontrol ettim herşey açık.

Hatta denemek için SIM kartımı başka telefona taktım, o telefona da çağrı ulaşmıyor. Yani sorun telefondan değil SIM karttan sanırım.

Başına gelmiş olan var mı?

Telefonum: LG G4

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arama Alamıyorum, Yardıma İhtiyacım Var

Giriş

Telefonunuza dışarıdan arama gelmiyor ve çağrı düşmüyor mu? Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Bu yazıda, telefonunuza arama gelmemesinin olası nedenlerini ve sorunu çözmek için alabileceğiniz adımları açıklayacağız.

Olası Nedenler

• Telefonunuz Kapalı veya Uçak Modunda: Telefonunuz kapalıysa veya uçak modundaysa, aramalar size ulaşamaz.
    • Numaranız Engellenmiş: Aramalar, sizi engellemiş kişilerden gelmiyorsa aranamama sorununa neden olabilir.
    • Servis Kesintisi: Mobil servis sağlayıcınızda bir servis kesintisi, gelen çağrıların alınamamasına neden olabilir.
    • Telefonunuzda Teknik Sorun: Telefonunuzda bir donanım veya yazılım sorunu, arama gelmemesine neden olabilir.

Çözüm Adımları

• Telefonunuzu Kontrol Edin: Telefonunuzun açık olduğundan ve uçak modunda olmadığından emin olun.
    • Engellenen Numaraları Kontrol Edin: Sizi engellemiş olabilecek kişilerin numaralarını kontrol edin.
    • Servis Sağlayıcınızı Arayın: Servis kesintisi olup olmadığını öğrenmek için mobil servis sağlayıcınıza başvurun.
    • Telefonunuzu Yeniden Başlatın: Telefonunuzu yeniden başlatmak, genellikle geçici yazılım sorunlarını çözebilir.
    • Fabrika Ayarlarına Sıfırlayın: Son çare olarak, telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Ancak bunu yapmadan önce verilerinizi yedeklediğinizden emin olun.

Önemli Not

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, profesyonel bir teknisyene danışmanız önerilir.

Bu yönergeleri takip ederek, telefonunuza arama gelmeme sorununu çözmeyi ve tekrar aramaları almayı sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bilen yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkylineGS

Arkadaşlar merhaba. Lanet bir sorun bugün başıma geldi. Sorun şu;

Telefonuma çağrı alamıyorum. Ben arayabiliyorum, mesaj atabiliyorum, mesaj alabiliyorum, nette 4G ile gezinebiliyorum ancak SADECE ARAMA ALAMIYORUM. Karşı taraf arayınca hiç çalmadan kapanıyor.

Çağrı engelleme felan değil, telefonun her özelliğini kontrol ettim herşey açık.

Hatta denemek için SIM kartımı başka telefona taktım, o telefona da çağrı ulaşmıyor. Yani sorun telefondan değil SIM karttan sanırım.

Başına gelmiş olan var mı?

Telefonum: LG G4

Hangi hattı kullanıyorsanız sabit telefondan müşteri hizmetlerini aramayı denediniz mi ?
  • take a minute T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle, vaktini ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum.

Turkcell kullanıyorum.

Müşteri hizmetlerini aradım, dediler ki: "Bizimle alakalı bir durum yok. Kartınızda sorun gözükmüyor. Telefonunuzda bir sorun olabilir, ayarlar ile oynadınız mı?"

felan dediler. Ben de hiç ellemediğimi, kendiliğinden olduğunu söyledim.

Neyse artık, 2-3 gün bekleyeceğim. Olmaz ise Turkcell'e gidip yeni SIM kart alacağım.

Sorun telefondan değil Allah'tan, başka SIM Kart taktım çalıştı aramaları kabul etti telefon.
  • Selam geç kaldım sanırım biraz ama gelen arama engelini #35*0000#YES tuşlayarak kaldırabilirsin. telefonunu bir defa kapatıp aç tuşlamadan sonra.
  • ZombieK kullanıcısına yanıt
    Herşeyi yaptım, olmadı.
    SIM kart değişti, olmadı.

Numarayı değiştirdim ben de. Şimdi sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.