bu aletlere para vermek tamamen saçmalık hepinizin elinin altında mutlaka hoparlör vardır iphone un dock aparatını kullanın bağlayın hoparlöre...
Nasıl oluyor bu dediğin, biraz konuyu açar mısın?
tamam hocam anladım demek istediğini, dock ın üzerinde line out oluğunun farkında bile değilim, sorumu geri alıyorum, bilgi içinde teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: omerfarukgurhan
İphone da denedim Tek kelimeyle ..... Görmeniz lazım
Ben beğenmedim.
Guzel urun bilgi icin tesekurler
Çok dandik bence.. böyle bişeyi nası abartıyosunuz mükemmel ses veriyo inanamadık diye anlamıyorum koyun iphone u docka bağlayın 4+1 vs ye... alın size mükemmel ses..
quote:
Orjinalden alıntı: amonramses
Çok dandik bence.. böyle bişeyi nası abartıyosunuz mükemmel ses veriyo inanamadık diye anlamıyorum koyun iphone u docka bağlayın 4+1 vs ye... alın size mükemmel ses..
dedigin sey iyi guzel de, nasil yaninda tasiyacaksin 4+1'i ? bu cihaz adi ustunde "portable" yani tasinabilir bir cihaz, dolayisiyla 4+1'le, 5+1'le vs. karsilastirmak yanlis olur.
Sizde cebinizde taşımayı düşünmüyorsunuz heralde o kadar da küçük değil... neyse ben para vermem zaten böyle şeylere gereksiz..
son derece sıradan ve anlamsız yapılmış bir cihaz. neye istinaden yapılmış hala anlayabilmiş değilim. canım müzik dinlemek istedikten sonra, 3,5luk kulaklık girişinden canavar gibi amfime girer dinlerim hem bunun vereceği tıngırtıdan ne olucak? hepsi para tuzağı, anlamsızca yapılmış şeyler herkesin evinde zaten müzik seti, yada başka bir ses aygıtı vardır ona bağlayın, keyfini çıkartın
bir defa bu cihazin amacini belirtmek lazim, bu cihaz bildigimiz radyolu calar saat, yani saati atiyorum sabah 07:00'ye ayarliyorsunuz, cihaz da sabah calarak sizi uyandiriyor, ama bunu kendi alarmini calarak yaptigi gibi ipod'un icindeki sarkilarla veya radyoyu acarak da yapabiliyor, yani ipod dock'una sahip (iphone'a da uyuyormus sans eseri) gelismis bir radyolu calar saatten bahsediyoruz, ev sinemasindan veya hi-fi'den degil. bu yuzden bunlarla karsilastirma yapmayin diyorum.
yani bu cihazi alanlar basit amaclar icin kullanacak, alarmindan faydalanmak icin, uzanirken radyosundan bir iki sarki veya mac falan dinlemek icin ya da ne bileyim icine pil koyup piknik yaparken yaninda goturup dinlemek icin...
odanin ortasina yerlestirip deli gibi son ses acip muzik dinlemek icin degil.
yeni nesil videolu nanolara uygun mu acaba?
yeni nesil videolu nanolara tam yugun zaten toplam 7 tane adaptör ile geliyor..
güzelmiş aslında tatilde felan işe yarayabilir.
iphone u bu cihaza takınca aynı zamanda şarj da oluyormu iphone?
quote:
Orjinalden alıntı: camelot1969
iphone u bu cihaza takınca aynı zamanda şarj da oluyormu iphone?
Arkadaşın söylediğine göre evet, iphone u şarj edebiliyor.
barbee e katılıyorum bende begenmedim. bende ucuz yollu birşeyler arıyordum iphone için sonra bulamayınca paraya kıydım İpod hifi aldım cokda ucuza geldi bana . Bence İpod hifi gibi alet yok . Ses mükemmel , bas mükemmel , iphone la tam uyumlu . Bulabilirsenz ve paraya kıyabılırsenız kesınlıkle tavsıye ederım.
bu gün kadıköyden arkadaşımızın aldığı yerden bende aldım bu jvc yi ama daha kullanamadım, ben kendi ipodumu dün sattım, iphone um da daha gelmedi, kardeşime doğum günü hediyesi olacağı için daha sesini dinlemek nasip olmadı, önce bir hediyesini veriyim sonra en kısa zamanda bende kendimce + ve - lerini yazacağım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme