Şimdi Ara

Aramızda hala msn kullanan aydınlar var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Aramızda hala msn kullanan aydınlar var mı?

(En Son Oy Tarihi: 10.5.2017)
Giriş
  • bir aralar gaffur smileyleri felan vardı
  • messengerda sohbet etmek isteyen arkadaşlar pm'den bana ulaşsınlar
  • facebook asla msnin yerini alamaz. MSN başka bir dünyadır ve asla kolay kolay bitmez! facebookta bir sürü apaçi var ama msnde ise sadece bizim seçtiğimiz birbirinden hoş hatunlar var ve bize özel cam açabiliyorlar vs. facebook ise daha çok hatıra defteri gibi bir şey msnle arasında çok fark var.. kıyaslamak çok yanlış
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

facebook asla msnin yerini alamaz. MSN başka bir dünyadır ve asla kolay kolay bitmez! facebookta bir sürü apaçi var ama msnde ise sadece bizim seçtiğimiz birbirinden hoş hatunlar var ve bize özel cam açabiliyorlar vs. facebook ise daha çok hatıra defteri gibi bir şey msnle arasında çok fark var.. kıyaslamak çok yanlış

Görünüşe göre bitirmiş msn'i. Ben de msn'i çok severim ama durum böyle. En fazla 3 kişi çevrimiçi oluyor benim hesapta. Kıyaslanamayacak şeyler olsalar birbirlerinin yerini alamazlar.
  • Twitter, MSN, ek$i, DH.
  • Hem facebook hem messenger kullanıyorum.
  • Ben kullanıyorum. Msn kullanırken kendimi gerçekten karşılıklı sohbet edermiş gibi hissediyorum, çok çok daha iyi Facebook'tan. Ama herkes Facebook kölesi olduğu için mecburen kullanıyorum/uz. Gerçi yakında kapatacağım sadece gerçekten muhabbetim olan kişilere özel bir hesap açmayı düşünüyorum.
    Konferans konuşmaları için de Skype ve Teamspeak güzel oluyor. Skype'a birebir konuşmalarda alışamadım nedense.
  • İkisinide kullanıyorum. Msn ağır basıyor bazen.
  • Sahte kız nickli feys var, ona ekli bir de sahte hotmail var. Bütün dedeler eklemek için msj
    atmışlar. Bakmadan arada siliyorum. Feys de bakacak bir şey olursa diye tutuyorum.

Ama MSN devamlı akrabalarla konuşmak için kullanıyorum.
  • Sadece MSN o da nadiren.
  • msn hep açıktır kullanmaya başladıgım günden bu yana aktifdir ekleyin cam açarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: MASTERMIND

quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

facebook asla msnin yerini alamaz. MSN başka bir dünyadır ve asla kolay kolay bitmez! facebookta bir sürü apaçi var ama msnde ise sadece bizim seçtiğimiz birbirinden hoş hatunlar var ve bize özel cam açabiliyorlar vs. facebook ise daha çok hatıra defteri gibi bir şey msnle arasında çok fark var.. kıyaslamak çok yanlış

Görünüşe göre bitirmiş msn'i. Ben de msn'i çok severim ama durum böyle. En fazla 3 kişi çevrimiçi oluyor benim hesapta. Kıyaslanamayacak şeyler olsalar birbirlerinin yerini alamazlar.

Eski msnli günlerimi hatırladım 5 sene önce durum hiçte böyle değildi cidden facebook yüzünden samimi hava ortadan kayboldu.. son yıllarda insanlar daha çok facebookta hava atmaya başladı vs... ama ne olursa olsun inatla msn kullanmaya devam. kişilerle ciddi bir iletişimi sağlıyor.

• Ben de msnli günleri çok özlüyorum

Millete msn kullandırmayı görev bildim kendime
  • Genel olarak messenger arada facebook kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nehars

mesenger biraz daha sanaldı facebook gerçekci kaçıyor yada en azından bana öyle geliyor msnde insalar istedikleri gibi yalan söyleyebiliyorlardı facebookda maalesef diyemiyecem :) artık söyleyemiyorlar çünkü hareketleriniz izleniyor buda biraz eski yalancıların işine gelmiyor gibi :))

Aramızda hala msn kullanan aydınlar var mı?
  • dh msn grubu var güzel muhabbet dönüyor
  • Faceden çok MSN açık. Arada skype.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

dh msn grubu var güzel muhabbet dönüyor

adresi verirsen ilk gönderiye ekleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MASTERMIND -- 1 Eylül 2012; 5:25:00 >
  • msn 7.5 i cok sevmistim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MASTERMIND

quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

dh msn grubu var güzel muhabbet dönüyor

adresi verirsen ilk gönderiye ekleyebilirim

Yarin kuran arkadasa soylerim o biliyor.Bu arada adin emre mi?Oyleyse chipden tanirsin beni yarin yazarim msn den

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.